2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Belirtiler geçmişti ama birden başladı. Bu da yalancı kasılmaysa pes artık.
Fena kasılıyorum, aniden başladı ve yine 5dk1.
Erken doğum için gittiğimde de böyle ani başlamıştı. Kasıklarımdan sancıyla beraber geliyor sertleşme.
10 dk da kaç kere wc.ye girdim bilmiyorum.
Sonunda eşimi kaldırdım, sıcak duşa girdim onun yardımıyla çünkü gerçekten kıpırdayamaz oldum acıdan. Şuan yine kasılıyorum, belim adet gibi ağrıyo ve midem çok bulanıyoo..

Aynı dertten muzdaribiz hepimiz galiba yaa, ben yurt dışındayım yine de çekiniyorum, bunlar kıllı kıllı gezdiği için sorun yok tabi onlara ama ben her duşta temizlenmekten çok yoruluyorum ya, bi de göremiyorum, aynayla da yapamıyorum.. Artık ezbere Bir de sık alınca çok kaşındırıyor ya çamaşır izi olan yerleri deli olcam, lazerimi özledimmm

Selam kizlar yine asiri bir mide yanmasi ile uyandim yarim saat oncegaviscon ictim ama pek etkili olmadi sanki..cok uykuk var ama midemin yanmasindan uyuyamiyorum agzima biseler gelecek gibi oluyorbenim gibi olan var mi
mide yanması boğazımı delecek diye korkuyorum ya valla sabah bakıom delik mi diye rennie bana iyi geliyor, sık içmemeye gayret ediyorum ondan sanırım işe yarıyor bende.. Salçalı yemek falan yemiyorum o zaman rahatım, ve süt bana yaramıyor mesela bunları içip yememeye özen gösteriyorum bu aralar.. Oğlum bugün ne kuvvetli hıçkırıyodu tekmemiydi hıçkırık mı ayrıt edemedim valla, gelseler ya artık

Ne yapsam olmuyor ya benim 2 haftadir falan asiri mide yanmam var agzima resmen kotu bir su geliyor kusacak gibi oluyorum oyle uyaniyorum.son zamanlarda boyle oluyor muydu hamilelikte bilmiyorum valla.hala uyuyamadik direniyoruz bakalimkesinlikle artik saglicakla gelseler yaa

Ya bi anda oluyor böyle şeyler daha bi kaç saat önce iyiym yazmştn.Meraktayım canım.Aksi gibi hafta sonu da.Gittin mi doktora?

Cnm naptın

Ayy merak ettim sımdık o bize ulaşmadan ulasamayızda Allahım hakkında en hayırlısı olsun eğer doğuma girdiyse çok kolay güzel sağlıklı doğumlar nasıp et ...su gibi aksın dogumuda ...
Kızlar ben özellıkle bazen ne sagıma ne soluma yatabılıyorum yok böyle bir sancı sırt ustu dondunmü hafıflıyr ama ...merak içindeyim neden ...

Rabbim yardimcim olsun inşAllah . Çok merak ediyorum seni umarım iyisinizdir :

Bende cnm yani yzun zmn sonra ilk kez bu gece soluma rhat yattım.Doktorlar öyle diyor ama hiç rahat gelmiyor banada.solumda göbeğim altında bir yastık ,sağıma belime bir yastık öyle biraz rahat ettim hayret.
y4zy4qmurum ‘u bende mrkedyrm yanlış alarm mı yoksa gelip buraya ben doğurdum dermi :)

Bu sabah şimdi geldim bende 2. Ciğer geliştirici iğnemi oldum hadi hayırlısı.

Ya bi anda oluyor böyle şeyler daha bi kaç saat önce iyiym yazmştn.Meraktayım canım.Aksi gibi hafta sonu da.Gittin mi doktora?

y4zy4qmurum naptın canim gittin mi hastaneye ?

y4zy4qmurum mer aktayız muhakkak yaz
Kızlar 10.30da randevum vardı bugün. Onu bekledim ama sabahı sabah ettim. Halen düzensiz kasılıyor ve belim kopcak gibi. Doğum olsa tmm ama enfeksiyon dicek diye arrık ödüm kopuyo ya. İlaçlardan haşat oldum, kafam kazan gibi

Bence bu enfeksiyon değildir bana sorarsan 10 30 bekleme nasılsa gideceksin nst te gır hemen

Bence enfeksyin degildir CNm daha erken gidebilsen keske belki de açılman basladi bugun doğuracaksın belki de :) ayyyy hadi hayırlısı yaa. Biizi habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…