2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar iki gecedir olan bel ağrı karın ağrısı yüzünden acile geldim 1 cm açıklık var uzman Dr degerlendircek dedi sizce 1 cm açıklık önemli biseymiki
Açıklık olupta sancı bekleyenler var canım. Arkadasım 4 cm ile haftalarını geçirdi. Önemli olan sancılarında başlaması çünkü sancıyla artıyor açıklık. Dr görünce de haberini bekliyorum canım
Sancıları neden kestiler canım, haftan gayet iyi. Lekelenmede artarsa gelecektir bebiş muhtemelen. Hakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıcakla insallah. Aramızda bir gün var bnmkide 2680 olmuş. Sağlık olsunda.
Kız ne desen çıkıyor y4zy4qmurum
Dün gece benm oğlan halay çekiyordu karnımda,bugün pek hareket yok.
Yoruldu herhalde .Bizede hareket etse dert etmese dert bebekler napsın şaştı.
Aksam yavastan baslar kıpraşmalar :)) aynı seyi yasadığımdan tedirgin olma diye söyledim kuzum:)

Ayy maşAllah ozaman size annesi :) Rabbim sağlıkla kucaginada almayı nasip etsin :). Ozaman baya az kaldı senin yakında iyi haberlerini okumak istiyorum buradan :) zayıflığı falan hiç takma canim önemli olan sağlıklı olması :) bol bol emzirir aldirirsin sen kilo inşAllah :) bende o gün kasık ağrısı yaşadım 30 lara çıktı ki 30 doktorlarca ağrı bile değil ama ben o gün doğurgan sandım o derece çok kotuydum . Sana ,size diyorum ama kendim acıya agriya hiç gelemiyorum. Rabbim bu mükemmel yolculukta hepimizin kuzularina sag salim kavuşmayı nasip etsin inşAllah :)

31 haftalıkken rahim ağzı 27mm çıkmıştı. Bu hafta da hep ara da sancım oldu hareket de ediyorum artık. Perşembe randevumuz var bakalım ne olacak....

Doktor ilaç yazdı idrardaki enfeksiyon için bel ağrısı ondan heralde tekrar eder gecmezse enfeksiyon hastaliklarina git dedi acildeki ebe su kanama altta baskı hissedersen gel dedi sadece sanki bilmiyoruz ne zaman gidileceginine yapayim bel ağrısı 8cin nereye gideyim ki

Neden enfeksiyon hastalıkları bende haftalardır var ve geçmiyo ama gebelik süresince idrar yolu enfeksiyonu sık olan bir durum. O yüzden takip ediliyor sadece diye biliyordum.
Son haftaların klasik cümlesi zaten, suyun gelirse kanaman olursa, sancın başlarsa =) bende aynısını duydum geldim:))

Bilmiyorumki öyle dedi gecmezse oraya git dedi

Anaaam demeyin öyle yaa en sona ben kalıceem :):)
27 martttt
Siz sırayla doğurun ben 38. Haftada doğurayıım
Biz aynı sırayla 38 gördük mü çıkaralım bebişleri kız öyle deme insan az da olsa vaktinde önce sancı gelince aman gelmesin demeye başlıyor insan az daha kilo alsın az daha gelişsin diye

Biz aynı sırayla 38 gördük mü çıkaralım bebişleri kız öyle deme insan az da olsa vaktinde önce sancı gelince aman gelmesin demeye başlıyor insan az daha kilo alsın az daha gelişsin diye
Aynen canım , gelişimlerini bilemediğimiz için hep biendişe oluyo içimizde diğer yandan da hemen kavuşmak istiyoz :):)
Sağlıkla gelsinlerde yeter, bekleyecek çok büyük zamanlar kalmadı zaten sıkıcaz dişimizi.

Daha dün gibi burada beta hcg değerlerimizi yazıp hamile miyim diye birbirimize soruyorduk. sonra sanki hiç geçmicek zannettiğimiz bulantı ve kusma konuları, ikili üçlü test detaylı ultrason şeker yüklemesi derken şimdi sancılardan, açılmalardan konuşmaya başlandı Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin :))

Benm gibi bebeğinin hareketleri son haftalarda artan var mı kızlar normal daha sakindi ya büyüdükçe azalr dediler arttı normal mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…