2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bi de geçenlerde turnusol maviye dönmüştü ya, büyük ihtimalle su sızıp geçmiştir dedi. Suyuna baktı, azlık çıkmadı şükür.

Benim bugün randevum vardı kızlar dünden beri adet ağrısı gibi ağrım vardı bugün nst de düzenli ağrım çıktı. Doktor çatı muayenesi yaptı bebek yola çıkmış dedi 1cm açılmam olmuş. Hemen serum taktırdı ağrıları kestiler. Eve git tekrar başlarsa gel dedi. Şimdi uzanıyorum ama belimden kasığıma yayılan ağrım başladı lekelenmem de olmuş çok sıklaşırsa gitcem tekrar. Niye bilmiyorum korkmaya başladım

Alttan bakınca bende de bi korku oldu aciyacak diye dedimki kkdakilere diyorum bişey olmaz kendim korkuyom sonra hiç kendimi kasmadim inanın hiç bişey hissetmedim çok rahatti şükür

1 cm yola çıkmış demekmiki benim hafta küçük daha

Kızlar iki gecedir olan bel ağrı karın ağrısı yüzünden acile geldim 1 cm açıklık var uzman Dr degerlendircek dedi sizce 1 cm açıklık önemli biseymiki
Ay o gün benimde vardı ama alttan baktirmadim bazı günlerde alttan sanki iğne batiyormus gibi hissediyorum korktum şimdi keşke bende baktirsaydim 1 cm öyle korkulcak bişey değil sanki canim ama bilemedim şimdi yinede sen kendini çok yormamaya ,ayakta çok durmamaya çalış .

Korkma canim benim :) haftanda ileri çok şükür :) dakika tut sürekli dua et bol bol :) lekelenme alttan muayaneddn olmus olabilir

Lekelenme olduysa cokta bekleme derim ben doktora gitmek için,benmde sancım cıktı nst de doktorum nişan dediğimiz leke gelirse gel dedi bana.Allahım sağlıkla gelsinler inşallah.Senin vaktin benden ilerde korkma bence
Alttan bakınca bende de bi korku oldu aciyacak diye dedimki kkdakilere diyorum bişey olmaz kendim korkuyom sonra hiç kendimi kasmadim inanın hiç bişey hissetmedim çok rahatti şükür
Canım geçmiş olsun.Habersiz bırakma gelişme olursa.

Mart anneleri şubatta dökülmeye başladık vallahi:)

Korkma canim benim :) haftanda ileri çok şükür :) dakika tut sürekli dua et bol bol :) lekelenme alttan muayaneddn olmus olabilir
Dün nişanım da geldi canım bizim ponçik yola çıktı. Haftam iyi şükür biraz zayıf ama 2600 gr dedi bugün. Bakalım artık gelirse buyursun gelsin. Ama ağrı zormuş okadarcık ağrıda ben nasıl doğuracam dedim

Haftamdan değil de birden sancım başlayınca doğumdan korktum ilk hamileliğim panik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…