- 17 Ocak 2018
- 275
- 235
- 18
- 34
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #26.821
Kızlar benim bebiş hep aynı yerde hareket ediyor sizde öylemisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıklık olupta sancı bekleyenler var canım. Arkadasım 4 cm ile haftalarını geçirdi. Önemli olan sancılarında başlaması çünkü sancıyla artıyor açıklık. Dr görünce de haberini bekliyorum canımKızlar iki gecedir olan bel ağrı karın ağrısı yüzünden acile geldim 1 cm açıklık var uzman Dr degerlendircek dedi sizce 1 cm açıklık önemli biseymiki![]()
Sancıları neden kestiler canım, haftan gayet iyi. Lekelenmede artarsa gelecektir bebiş muhtemelen. Hakkınızda hayırlısı olsun canım sağlıcakla insallah. Aramızda bir gün var bnmkide 2680 olmuş. Sağlık olsunda.Benim bugün randevum vardı kızlar dünden beri adet ağrısı gibi ağrım vardı bugün nst de düzenli ağrım çıktı. Doktor çatı muayenesi yaptı bebek yola çıkmış dedi 1cm açılmam olmuş. Hemen serum taktırdı ağrıları kestiler. Eve git tekrar başlarsa gel dedi. Şimdi uzanıyorum ama belimden kasığıma yayılan ağrım başladı lekelenmem de olmuş çok sıklaşırsa gitcem tekrar. Niye bilmiyorum korkmaya başladım
Aksam yavastan baslar kıpraşmalar :)) aynı seyi yasadığımdan tedirgin olma diye söyledim kuzum:)Kız ne desen çıkıyory4zy4qmurum
Dün gece benm oğlan halay çekiyordu karnımda,bugün pek hareket yok.
Yoruldu herhalde .Bizede hareket etse dert etmese dert bebekler napsın şaştı.
Ayy maşAllah ozaman size annesi :) Rabbim sağlıkla kucaginada almayı nasip etsin :). Ozaman baya az kaldı senin yakında iyi haberlerini okumak istiyorum buradan :) zayıflığı falan hiç takma canim önemli olan sağlıklı olması :) bol bol emzirir aldirirsin sen kilo inşAllah :) bende o gün kasık ağrısı yaşadım 30 lara çıktı ki 30 doktorlarca ağrı bile değil ama ben o gün doğurgan sandım o derece çok kotuydum . Sana ,size diyorum ama kendim acıya agriya hiç gelemiyorum. Rabbim bu mükemmel yolculukta hepimizin kuzularina sag salim kavuşmayı nasip etsin inşAllah :)Dün nişanım da geldi canım bizim ponçik yola çıktı. Haftam iyi şükür biraz zayıf ama 2600 gr dedi bugün. Bakalım artık gelirse buyursun gelsin. Ama ağrı zormuş okadarcık ağrıda ben nasıl doğuracam dedim

Lütfen herkes sırasıyla doğursun bencede :)Kızlar daha durun ben doğuracam daha
SenleKızlar daha durun ben doğuracam daha
Neden enfeksiyon hastalıklarıDoktor ilaç yazdı idrardaki enfeksiyon için bel ağrısı ondan heraldetekrar eder gecmezse enfeksiyon hastaliklarina git dedi acildeki ebe sidrarama altta baskı hissedersen gel dedi sadece
sanki bilmiyoruz ne zaman gidilecegini
ne yapayim bel ağrısı 8cin nereye gideyim ki
![]()
Bize bel bağlayan yandı benceSenley4zy4qmurum dogurmadan niyetim yok zaten
ilk önce öncelik sizin
ben inşallah 1 marttan sonra isterim gelmesini
![]()
Bilmiyorumki öyle dedi gecmezse oraya git dediNeden enfeksiyon hastalıklarıbende haftalardır var ve geçmiyo ama gebelik süresince idrar yolu enfeksiyonu sık olan bir durum. O yüzden takip ediliyor sadece diye biliyordum.
Son haftaların klasik cümlesi zaten, suyun gelirse kanaman olursa, sancın başlarsa =) bende aynısını duydum geldim:))
Mart gelmeden doguracan canım inşallah merak etmeBize bel bağlayan yandı bencehayır dile bak sonra pişman olma, bizimkiler pek gelici cinsten değil
![]()
Anaaam demeyin öyle yaa en sona ben kalıceem :):)Lütfen herkes sırasıyla doğursun bencede :)
En sağlıklısı bu hepimiz için :)
Biz aynı sırayla 38 gördük mü çıkaralım bebişleriAnaaam demeyin öyle yaa en sona ben kalıceem :):)
27 martttt
Siz sırayla doğurun ben 38. Haftada doğurayıım
kız öyle deme insan az da olsa vaktinde önce sancı gelince aman gelmesin demeye başlıyor insan az daha kilo alsın az daha gelişsin diye
Aynen canım , gelişimlerini bilemediğimiz için hep biendişe oluyo içimizde diğer yandan da hemen kavuşmak istiyoz :):)Biz aynı sırayla 38 gördük mü çıkaralım bebişlerikız öyle deme insan az da olsa vaktinde önce sancı gelince aman gelmesin demeye başlıyor insan az daha kilo alsın az daha gelişsin diye
![]()
Ben canım...akşam yazdım hatta korktm hareketlerindenBenm gibi bebeğinin hareketleri son haftalarda artan var mı kızlar normal daha sakindi ya büyüdükçe azalr dediler arttı normal mi ki