2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Estağfrullah canım , arayı düzeltmişiniz önemli olan bu.
Benim de kötü huyum bu küs kalamıyorum :) ama o da bir erdem. İleriye gitmedikçe kendimizi kötü hissetrmedikçe. Bişey kaybetmeyiz :)

Semin ilkmi cnm.niye sezaryandi senin cati muaymesindenmi ahh iyiki birdaa o 40 haftadan sonra bakilioo cunku bende yaptiramazdim
Evet canım ilk çatıdan sonra doktor böyle karar verdi,zaten benim de çok korkum vardı,yoksa doktorum haftalardır normal doğum diyo,normal doğum taraftarıdır ama beni gördü anladi bebeği riske atmayaljm dedi

Estağfrullah canım , arayı düzeltmişiniz önemli olan bu.
Benim de kötü huyum bu küs kalamıyorum :) ama o da bir erdem. İleriye gitmedikçe kendimizi kötü hissetrmedikçe. Bişey kaybetmeyiz :)
İnşaallah kaybetmeyiz insan kendini bi değersiz hissediyo bzen ama bugun baktım ki o da çok üzülüyor,kafamizda çok büyütüyoruz,o kadar ki onun haklı olabilecegi ihtimali bile bazen aklımıza gelmiyor

İnşaallah kaybetmeyiz insan kendini bi değersiz hissediyo bzen ama bugun baktım ki o da çok üzülüyor,kafamizda çok büyütüyoruz,o kadar ki onun haklı olabilecegi ihtimali bile bazen aklımıza gelmiyor
Haklıda olsa :) hamileyiz ya hep bir pozitif ayrımcılık beklentisindeyiz.
Ehh onlarda insan sonuçta ve geneli odun olunca ne bizi tam anlamyla anlıyorlar nede hissetiklerimize ortak olabiliyorlar.
Ben tecrübelendim sanırım , 8 yıl oldu birbirimizin huyuna geçtik. Şuan eşim surat da yapsa tribede girse amaaaan çokta fifi diyorum kendi doğrularım varsa...
Sizin ki kadar evliyken çok yaşafık bizde problem , sorun hepsi normal , olağan durumlar. Takma kafana hele ki şu durumda. Doğumdan sonra öttürüverürsin gari

Selam kızlar odunlardan bahsediyoruz galiba valla bugün benim doğum günüm jest yapcak die beklerken adam ortada yokçok öfkeli olduğumu söyledim ona neyse bu vesileyle salonu yeniletcem ona insan doğum gününde yalnız otururmu ya ohhh olsun ona helede bu halimle beni yalnız bıraktı bugün doğurabilirim bu arada annem yolda geliyor kızlar sabaha burda inşallah

Helal olsun canım ne demek. Boşuna değildir, vardır bir sebebi. Bence bol bol dua etmeye çalış evinizin huzuru için. Az miktarda sadaka ayır ne bileyim sirke falan kullanma bak temizliklerinde. Kehf süresi de çok etkili. Bana sizde nazar var gibi geldi. Güzel bir makyaj yapıp süslen yarın. Allah sıkıntılarını feraha kavuştursun :)). Moralini düşürme. Her şey daha güzel olacak :)

Doğum günün kutlu olsun canım benim, bebeğinle, ailenle nice yaşların olsun sağlıkla..
Üzülme diyeceğim ama baya düşüncesiz davranmış gerçekten ben bile üzüldüm. Sende ona çektir

Evet canım ilk çatıdan sonra doktor böyle karar verdi,zaten benim de çok korkum vardı,yoksa doktorum haftalardır normal doğum diyo,normal doğum taraftarıdır ama beni gördü anladi bebeği riske atmayaljm dedi
Bende cnm hic baktiramam alttan her gittiyimde terliom bide vajinusmustum.dusun ama normal deneriz diorlar epeduralli ne bileyim.anlattim.panik atak oldugumu falan

kızlar bana da belden ağrılar giriyor bugün, birazdan da spora gidicem, doğuruveriyomuşum topun üstünde baby shower'a kadar bekler mi bakalım bebeem hıçkırıkları çok aşağıda ama yaa yumurtalıklarımın orada hissediyorum resmen, kafasını sormayın gitsin

Doğuralım canım da hayırlısıyla , yakarız o odunları takmayın kafanıza :)
Ağrıların mı var , annen geliyo canım?

Sen öle dion bende hickiriyini suan sol tarafta yumirtalikta hizediom

Yarın öğlen devlette kontrolum var kızlar bakalım eski doktorum ne diyecek. Umarım güzel haberler alırım geçen ki magduriyetimiz esimide benide çok germisti..
Yazyağmuru
Doğum günün kutlu olsun canım benim, bebeğinle, ailenle nice yaşların olsun sağlıkla..
Üzülme diyeceğim ama baya düşüncesiz davranmış gerçekten ben bile üzüldüm. Sende ona çektir
teşk ederim canım doğum günümü hatırlayan ve kutlayan bi kadınlar kulübü bide sen haftasonu olunca bankalar bile mesaj atmadı eşime gelince başına geleceklerin farkında o yüzden teklifimi kabul etmek zorunda kaldı neyseki annem geliyor sabah onunla biraz sakinleşiyorum

Ben bütün yıl dönümlerini ve özel günleri hatırlatıyorum canım. Tanışma yıldönümü, ailelerin tanışma yıl dönümü, isteme yıldönümü, doğumgünü, nişan yıldönümü, resmî nikah- dini nikah yıl dönümü, düğün yıl dönümü vs. Şakayla karışık söylerim hep. Düşünmez ve unutur çünkü. Onun huyunu çözdüm. :) abartıyorum her şeyi hatırlatarak ki asıl hatırlamasını beklediğim günler iyi oluyor. Mesela ya bugün ailelerin tanışma yıldönümüydü demiştin ama bir şey alamadım demesi bile bana yetiyor :) mesela Doğum hediyesi de aklına gelmezse diye laf arasında sipariş verdim. Şakın altın kolye falan alma canım telefona ihtiyacım var şu model olabilir falan dedim. ben her şeyi hatırlatmasam o da unutuyor. Yoğun çalışıyorlar...

Mutlu yıllar bu arada canım :))

Nuce yillara cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…