2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ahh canım yaa ne oluyor bunlara bilmiyorum benimkide beni oyalıyor sinir ediyor. Benden fazla depresyonda sanki o doğurcak

selam kızlar tuvaletteyken peçeteye hafif değişik bi sıvı geldi hatta dize yazıp yazmama arasında kaldım afedersinşz çokta sarı akıntıyla birlikte sonra uzandım iki nokta kan gelmiş sarı akıntıyla bekliyorum bakalım sabah olsun annemi alim çocuğu gönderim gitcem tabi ikinci bişey olursa doğru hastaneye

hadi hayırlısı kuşum benim, sana da hediye olur bebişinnn bizi habersiz bırakma, yazabilirsen yaz canım.. Benimde bu peltemsi akıntı devam ediyor şimdi gelmiş gene, biraz da sancım var, hadi el ele tutuşup doğurmaya dur bi evi süpürem

hadi hayırlısı kuşum benim, sana da hediye olur bebişinnn bizi habersiz bırakma, yazabilirsen yaz canım.. Benimde bu peltemsi akıntı devam ediyor şimdi gelmiş gene, biraz da sancım var, hadi el ele tutuşup doğurmaya dur bi evi süpürem

kendini kıymetsiz hissetme yaa bak üzülüyorum bende aynı böyle oluyorum var ya, sen değerlisin, o da değerinin farkında ama bazen erkeklerin böyle huyları tutuyo işte, bırak o gelsin için rahatlıycak

valla benimkide azcık üzülmüş gibi yapıyo sonra ya uyuyo ya telefonlar oynuyo Allah bile bu görevi bize vermiş, erkeklere verse bence dayanamazlardı odunluktan

sana katılıyorum canım yoksa şımarıyolar

şu takmamayı bide ben becerebilsem :)

varsa helel olsun canım ne demek sen mutlu ol da, bak suçunu kabul etmiş buda güzel bişey :)

doğum günün kutlu olsun canımmm

Oğlum anneneyi karşılıcak galiba doktorumu aramadım gel dicek çünkü inşallah yarın öğleden sonra gelir aşure yapcaktım temeye geldin yapmaya değil dicem ama zannetmiyorum hayırlısı artık
nişan değilde su gelirse acil gitmen lazım merak etme bişey olmaz canım

İnşallah canım benim. Yazarım tabi evi sorma zaten 3 gündür atlıyorum üstünden üstünden doğurmazsam sabah kendin yaparım doğurursam gündelikçi abla çağırırım ben gelmeden halleder

Teşk ederim canım

Sen normal doğum mu yapacaksın? açılma sancı vs ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…