2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
5 inde inşallah . Havluyu bilmiyordum mutlaka deneyeceğim su humana still yere den içsem mi acaba ayyy hic mi duyan yok etrafında eltim 3 ay onc3 dogum yaptı ve hiç sütü gelmedi ödüm kopuyo
Canım korkma benim iki dogumdada sütüm bir gün sonra geldi ıkıside normal doğum önemli olan sütun olup olmamasını kontrol et ve mama takviyesi yap sarılık olmaması için ..birde muhakkak göğüslerini sıcak suyla yıka hemen sut iniyor...birde sütun yok diye emzırmemezlık etme göğsün boşsa olsa ağzına ver ve cekmesını sağla doğmamış çocuğa don biçip kendini strese sokuyor sun.sütun düşmanı strestır

Cnm mide bulantisi isal dogum başlangici diyo büýükler senkn bebia gelmek istiyo belki
Canım bilmiyorum şuan hiçbirşey yok sadece mide agrım var oda daha iyi rennı kullandım nane lımon içtim limonlu cay içtim çok şükür ...hala agrım var ama sabah ki kadar kotu değilim yoksa acıle gıdecektım.

Cnm sen yeni ciger gelistirici vurulmustun yanlis hatirlamiyosm dimi bende vurulmustum o zamnda gitmisti sonra tekrar geldi insllh gelisimini tamamlamistir tüm organlar ve saglicakla gelir bu minnaklar..

Y

Peki bu göğüslerde hic mi bi değişiklik olmaz ağrıdır başka biseydir ne bileyim benimkiler aynı duruyo valla hiç bişey olmadan birden bire süt mu çıkacak ... ay çok mu saçmaladim

Peki bu göğüslerde hic mi bi değişiklik olmaz ağrıdır başka biseydir ne bileyim benimkiler aynı duruyo valla hiç bişey olmadan birden bire süt mu çıkacak ... ay çok mu saçmaladim
Benim kıler de de birşey yok herkesin kı aynı olmaz ki ...Rabbim yavrucugu rızıksız bırakmaz merak etme telaş etme. Sadece bazen geç geliyor ondada farkedip mama takviyesi yapmak gerekiyor ...ama muhakak gelir stres yapmassan ...

Kızlar bu süt meselesi çok garip gerçekten benim kuzen 26 haftalik hamile sütü gelmeye başlamış bile ben 37 olck daha tık yok sanirim östrojen çok mu çalışmıyo nedir anlamdim

Biberonu çantaya koydum ama mamayı da alsam mi ki şimdilik pek stres yapmıyorum aslında benim ki elimden gelecek bisey varsa yapmak için inşallah yavruma kavuşunca da bu sakinliğimi korurum ha bi de hangi mamayı alsam

Sen kacsin tam haftann bebek kac kiloyduu ya bal gelebilir demekkiiii sevinionmu peki

Kızlar bu süt meselesi çok garip gerçekten benim kuzen 26 haftalik hamile sütü gelmeye başlamış bile ben 37 olck daha tık yok sanirim östrojen çok mu çalışmıyo nedir anlamdim
Bende bilmiyorum benim iki bebeğim dede sonradan geldi süt ..ama kıöınınkı doğumdan aylar önce kiminin bir gün önce kımının doğumla beraber hemen geliyormuş nasıp kısmet olayı demekki

Semin ilkmi cnm.niye sezaryandi senin cati muaymesindenmi ahh iyiki birdaa o 40 haftadan sonra bakilioo cunku bende yaptiramazdim

Kizlar az once tum kasik bolgeme 1 saniyelik bir agirlasma sanci girdi sanki herseyimi asagi cekmisler gibi sonra gecti. Simdi de sag kasikla sag bacagima agri girdi o da bi 30sn falan surdu. Vaov dedim ilk defa hissettigim seyler bunlar. Normaldir heralde sevindim de bi yandan :)

Cnm sen yeni ciger gelistirici vurulmustun yanlis hatirlamiyosm dimi bende vurulmustum o zamnda gitmisti sonra tekrar geldi insllh gelisimini tamamlamistir tüm organlar ve saglicakla gelir bu minnaklar..
Evet canım vurulmuştum.Doktor ciğer geliştirici 1 hafta ileri götürüyor ciğeri demişti bana.
Çok şükür güzel haftalara geldik.Amin canım

Ben göğsümü sıktığım zaman , sarı süt kolostrumun geldiğini görebiliyorum ama devam ettirmiyorum...
Bu sütümüz hemen gelir mi anlamında acaba???
İkinci doğumumda , bebek kucağıma geldiği an , göğsümden süt akmaya başlamıştı ve ağlamıştım , Allah ım ne büyüksün bunlar ne güzel mucizeler diye ... Stres yapmayın gelicektir mutllaka sütünüz kızlar. Mama almaya gerek olmadığını düşünüyorum ben , sütünüz gelene kadar ihtiyaç olursa hastaneden temin ediliyor. En fazlada markaya karar verirseniz eşler hemen alıp gelir zaten eczanelerden

Cok sağol canım,nazara çok inanirim maalesef etrafta da öyle kem gözlü insanlar var,oyle atıp tuttuguma bakmayın benim dayanamadım gidip konuştum o da ozur diledi bugün haksız olduğunu kabul etti ağlamaktan yüzüm gözüm sismisti çok üzüldü o da.uzuluyo ama bu dışarı gezme merakı da bitmiyo,baristik bile,sabahtan beri ağlayıp uzdum bebisi de kendimi de .biz kadınlar en büyük zararı kendi kendimize mi veriyoruz acaba.sizleri de meşgul ettim hakkinizi helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…