2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kız benim kı bıraktı İstanbul gitti sen dogurmassın diye boşver ben hıc takmıyorum
Canım benimki hep dışarıda olmak istiyo benim kizdigim o,yani ben program yapsam da beni araya skstiriyo veya sallamiyo sanki.severek evlendik Allaha şükür büyük kavgamiz olmaz ama ben ona çok iyi olmaya çalıştıkça guldukce degersizlsstim sanki.neyse kayinvalidemelr bile beni onure eder hep oğullarının çok iyi yuvası var diye,maasimin hesabını bile ona bıraktım harçlık alırım hep sevgimi gosteririm ne bileyim ya sadece yaptıklarıma karşılık bekliyorum az da olsa ama nerde.galjba benim değişmem lazım bu kadari fazla.kac saatir yatak odasındayim yanıma gelmiyor bile ben adım atmazsam doguma bile küs gideriz eminim

Bi hafta nasil dayandin ben dusmanimla bile bi hafta kus duramam adım atarım,iste benim hayal da bu,boyle de kıymetsiz oluyo insan

Bi hafta nasil dayandin ben dusmanimla bile bi hafta kus duramam adım atarım,iste benim hayal da bu,boyle de kıymetsiz oluyo insan
Valla ben degil esimin huyu boyle on bes gunden asagi barismaz bende tuttum kendimi normalde bende dayanamam ama bazeb dayanmaknlazim yoksa kiymetin kalmiyo ne kadarlık evlisin benim iki yil olcak

Valla ben degil esimin huyu boyle on bes gunden asagi barismaz bende tuttum kendimi normalde bende dayanamam ama bazeb dayanmaknlazim yoksa kiymetin kalmiyo ne kadarlık evlisin benim iki yil olcak
Benimde iki yıl oldu canm nerdeyse.benim de eşim adım atmaz ben hep bisey yok gibi davranıp kıymetsiz oldum ve böyle hissediyorum kendimi de.du bi beklicem iki gün adim atacak mi ki hiç sanmıyorum .dün de tartstk bn ağlayarak yattım yatağa çok geç geldi ben yine de ona sarildim uyudum haksz olmasına rağmen.hic uzatamiyorum nedense.ama bu sefer konusmicam.simdi bunları yazarken de hep ağladım.nasil kıyar insan eşine

Canım hormonların etkisi ile böyle üzüyorsun kendini. Aslında çok büyük bir şey yok emin ol. Eşin de baba olacak ıiçin stres oluyordur. Neticede erkekler bizim gibi arkadaşlarına vs içlerini dökemiyor. Daha yüzeysel yaşıyorlar. Beklediğimiz ilgi malesef pek gelmeyebiliyor. Biz de eşimle tartıştığımızda haklı bile olsa bir kere de o gönlümü almaya çalışsın isterim. Ama erkekler çok duygusal olamayabiliyor malesef. Küs kalmak iyi bir şey değil, kendini yıpratırsın. Üstünlük mücadelesine dönüştürmemek daha iyi bence. Bunun bir de lohusa versiyonu var. Boşver diyerek gülüp geçmeyi öğrenmek şazım belki de :)

Kızlar erken Doğum tehlikesi diye 20. Haftadan beri yatıyorım. 2 haftadır da çok hareketliyim ama tık yok maşallah. Bebişin keyfi yerinde. Bu doktorlar beni mi kandırdı diyorum :)

Haklisin canım ama bi kere insan adım atmaz mi kendine çıkıp birşeyler almış yemiş cayini koymuş içmiş maçını izliyo son sesi açmış,hic babalık stresi gibi gelmiyor bana ,ben de bi başıma oturuyorum yatıyorum agladigimi gördü,vicdanini sorgulamaya başladım.benim hiç böyle yapamdigimi da biliyo ama tık yok.kendi bilir valla

Kızlar erken Doğum tehlikesi diye 20. Haftadan beri yatıyorım. 2 haftadır da çok hareketliyim ama tık yok maşallah. Bebişin keyfi yerinde. Bu doktorlar beni mi kandırdı diyorum :)
Hepsi kendilerine tayin edilmiş zamanı bekliyo en masumlarimiz onlar,dogsunlar da bizlere yoldaş olsunlar,saglukla gelsinler

KızLar bu erkek milleti hep böyle ne yazıkki ben çözümü takmamak la buldum ..geçen gece sancılandım çok kötüyüm adam gözünü acıyor sen kotumusun neyapsakkı diyo arkasını donup yatıyor . yapacak birşey yok ne yapalım..anca kendimi zi uzuyoruz kendımiz üzülüp ağlıyoruz

Bugün çok ağladım eşime de küstüm yatak odasında takiliyorum inşaallah bebegimi olumsuz etkilememiştir.bu adamlar neden boyle ya doguma kalmış 3-4 gün insan az anlayış gosterr destek olur.
Canım erkeklerin çoğu kendine müslüman malesef :)) son zamanlardasın hiiiç sıkma canını, inan çoğu böyle ama bana kv hep dedi evlilik beş senede ancak oturmaya baslar diye. Bizim daha yeni yeni düzene giriyor. Eşimi yönetmeye başladım artık. Birazda akıllanması için kendini geri çekip çok taviz vermemek gerek diye düşünüyorum. Zamanla daha iyi noktalara gelicene eminim:)
Oyy allah sağ salim kurtarsın kucağına almak nasip etsin inşallah
Kız benim kı bıraktı İstanbul gitti sen dogurmassın diye boşver ben hıc takmıyorum
y4zy4qmurum canım benimki gelmez şuan hiçbirşey yok ama mide şikayetim devam ediyor o konuda kotuyum
Haydaaa:) eşler bile doğmaz daha diyo yaa.. Tövbe yarabbi.. Miden için nane limonu elma kabuğuyla kaynatıp içebilirsin canım, bir de bir kerelik şekerli ılık su içebilirsin.

Aynen canım ancak kendimizi ve doğmamış bebisleri uzuyoruz .Allah akıl fikir versin

Aslında kendime kızıyorum ben ne ara bu kadar taviz verir oldum diye.bebis dogsun ben kendime bi çeki düzen verip onun burnunu surteyim .yok öyle uç kuruşa beş köfte

Kızlar aksama dogru bebek bırden hareketlendi saglik tarafımda benım bebek kasıga çok kotu arılar gırdı su an ootaraf sert kanala mımındı acaba

Daha onceden dogum yapmis arkadaslar
Hani diyolar ya kiz bebekte belden baslar erkekte kasikta baslar diye.. gercekten boyle mi oluyo yoksa once baska yerde agrilar baslayip belde yada kasikta mi yogunlasiyo

5 inde inşallah . Havluyu bilmiyordum mutlaka deneyeceğim su humana still yere den içsem mi acaba ayyy hic mi duyan yok etrafında eltim 3 ay onc3 dogum yaptı ve hiç sütü gelmedi ödüm kopuyo

Evet malesef erkeklerin çoğu böyle. Sen de ağlayıp üzme kendini. O öyle yapıyorsa sen de mevzuyu takmıyor gibi yap. Gerçekten alttan al demiyorum ama kendini eğlendirecek başka bir uğraş bul. Bir komedi filmi ya da stand up falan izleyebilirsin. Bir hobin varsa onunla uğraşabilirsin. Banyo edip Güzelce abdest alıp kehf suresini okuyabilirsin. Şeytan ve vesvesenin hanenizden gitmesi için dua edebilirsin. Allah gönlüne merhamet versin inşallah. Belki nazar olmuşsunuzdur

Benim ki sag olsun 4 aydan eve uykusu gelince geliyor cunki hamileymişim adamın huyu suyu değişti resmen, ilk basta biraz taktım ama kayinvalidem erkek kısmı genelde olur böyle deyince eee bunlar da nane molla zaten hiçç takmadım valla kafaya zaten surda kaldı 10 gün çıkartırım kat kat bizde takildim oğlumla misler gibi ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…