2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ben de 39+4 olarak aynı durumdayım. Allah yardımcımız olsun

ben ilki 39+1 de ikinciyi 39+6 de doğurmuştum bu da 40 o geçer belki :) ben yumurtlama takibi yapmıştım yani yumurtlama tarihini tam biliyorum ilk ultrasonda tam uyumlu çıktı sonradan gelişimi hızlandı şu an haftasından büyük görünüyor

evet aslında bende cuma günü o düşünceyle gitmiştim suni sancı isteyecektim ama biraz daha küçük ölçtüler o yüzden dedim biraz daha bekleyelim :) bu hafta perşembe giderim büyük ihtimal o zamana kadar gelmezse artık başlatsınlar

Bugün bol bol kuranı kerim okuyayim ,evi hep sirkeli suyla silerim herşeyi sirkeyle siliyorum gerçi:)dün bende nazar var gibi hissettim sen söyleyince,aksam esim gelince ona suslenirim artık bu kocaman gobüsle yazık adam da çok üzüldü ama dün agladigimi kadar hamileligim boyunca aglamamisimdir herhalde hiç geçmeyen bi gozyasiydi ,neyse geldi geçti şükür

Bende cnm hic baktiramam alttan her gittiyimde terliom bide vajinusmustum.dusun ama normal deneriz diorlar epeduralli ne bileyim.anlattim.panik atak oldugumu falan
Korkma canım bence sen gayet güzel dogiracaksin,hikayeni yazarsin bizlere o zaman:)

Kız su doğum geçsin kocayi adam etme topigi aç yöneticisi ol,valla senden öğrenilecek çok şey var gibi:)))

inşallah canım son zamanlar beklemek çok zor oluyor
Dün bi kadın gelmişti 2. Hamileligi 39 haftalik ti 4 cm açılması çıktı yatış verdiler VALLA bi heveslendim oan keşke benide doğuma alsalar diyegercekten 39 dan sonra beklemek sıkıntı

Yazyağmuruma yazdığım yarım kalmış bide aynı yere yazmışım neyse burdan devam edeyim canım baya iradeli çıktınız bebişinle heee
Mutlu yıllar canım,seninki de yani unutulacak şey var:))aldir istediğin odayı gitsin,bende hep hatrlatirim E eflatun10 gibi hediyesi de söylerim.ama ben söylemeden bi gün bi hediye alsa diye sinirleniyorum bu seferde:)

ayy inanmıyorum sadece 4 gun kalmıs sızınnn :):) cok buyuk heyecannn gercekten su anda bıle ben heyecanlıyım sızı dusunemıyorum evlere sıgamıyodur ınsan :))))
Benim de son 3 kızlar kavuşmak için inşaallah,Rabbim hepimizinkini kolaylastrsn zorlastrmasin,hayirla tamamlasin

Yazyağmuruma yazdığım yarım kalmış bide aynı yere yazmışım neyse burdan devam edeyim canım baya iradeli çıktınız bebişinle heee
Hiç sorma canım ya:) bu arada doğum günün kutlu olsun, bebişte hediyen olsun inşallah:)
Günaydın kızlar bugun sezeryan için yatış yaptık 39+2 deyiz dualarınızı bekliyorum
Allah sağlıcakla kurtarsın canım
Bu hafta layeste mutlumuyum ve yazyagmuru tek tek doğuracak inş öyle hissediyorum . Zaten son haftalari yoksa 40 ta suni alacaklar inş gerek kalmadan dogururlar
İnşallah canım inşallah gerek kalmaz. Hayırlısı ile doğururuz

Herkese iyi haftalar...Arkadaslar normal dogum istiyorum oncelikle ama doktorum 4 marta kadar bebek gelmezse en gec 4 unde alacagini soylemisti.Adet tarihime gore dogum tarihi 5 mart gorunuyor.Bebegin gelisimi gec oldugu icin normalden 2-3 hafta kadar ultrason ölcümlerine gore dogum tarihi 24 mart gorunuyor.Doktora o tarihe kadar bekleyecek miyiz diye sormustum daha oncelerde o da hayir onun bizim icin gecerliligi yok demisti.Şunu merak ediyorum arkadaşlar bebegin gelisimi gec gorundugu icin acaba 4 marta kadar gelme ihtimali cok mu dusuk oluyor?Yani gelisimi geri olan bebeklerin dogum tarihi 40 haftadan sonraya mi sarkiyor acaba?Bilgisi olan var mi?

Canım bu doğum işi hiç belli olmuyor ki hiç ummadıgın anda aniden de başlıyor yada beklıyorsun beklıyorsun gelmiyor o yüzden sıkıntı yapma ...ben doktorunun neden bu kadar acele ettiğini anlıyamadım açıkçası bebeğin duruşunda kalp atışlarında suyunda bir sıkıntı yoksa sık kontrol takiple bir hafta beklenebilir...41 + ya kadar beklıyenler var ...insanlar doktor dan çıkıyor doktor hıcbırseyın yok diyor bir saat sonra doğum başlıyor ..aslında zamanı car ama biz heycan stres acelecilik ediyoruz..

Yok canım alakası yok bi arkadasim 38 haftalikti gelişimi 36 da kalmıştı kilo almiyordu yatış verdilerki doğumu baslatsinlar yatış olduğu gece kendi sancısı geldi doğurdu . 3. Dogumuydu ama etkisi olurmu bilemedim. 41 e kadar niye beklrmiyorki suyu herseyi iyiyse bekleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…