2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın kızlar bu gecede doğuran olmamış bence 1 marttan sonra tek tek pirtlatacaz ben kendimi Marta odaklamisim diye martta doğsun istiyorumha gayret 2 gün kaldı dün az kalsın doguruyodum ama şükür bu geceyide dogurmadan atlattim

36+0 merhabalarşükür artık dogsada korkmuyorum allahın izniyle bişey olmaz artik inşallah artık hurma ve yürüyüşe baslaycam inşallah doğum kolay olsun diyeilişki zaten hiç birakilmadi şafak 28 tabi 40 i bekler se benim minnos

B beril-yum canım benim 39 1 bugün evet normal doğum sancı beklıyoruz dualarınıza talibiz...
M Mavi009 canım Allah yar ve yardımcın olsun Allah kolaylastırsın canım Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin...
papatya1994 haydı biriniz dogurun pıt pıt doguralım olmaz mı nedir bu tembellik canım..
Birde devlet 40 da almıyor 41 ı zorluyor bebek de sıkıntı yoksa

Geçen devlete bi bayan gelmisti 40+4 tu ebe yatisini yapalim artık riskli gunun dolmuş dedi . Eskiden 41 i bekliyodukta artık 40 ta yatış veriyoz dedi kadına zaten iki gün sonra kesinlikle yatmalisin artık dedi .Kadın imza atıp çıktı kabul etmedi benim ilk dogumda 41 de yatış verdiler suyuda bitmişti tabi .bakalım bunda 40i doldurursam 41 e kadar sancimi beklerim suyu herseyi iyiyse ins

Evet cnm sikinti olmaz artik erken dogum stressi atlattin sukur bende bi36 göreyim hurma yuruyus edecem ins her agriyida takmam simdiki givi simdi biyerim agrisi offf korkuyom

Bu hafta layeste mutlumuyum ve yazyagmuru tek tek doğuracak inş öyle hissediyorum . Zaten son haftalari yoksa 40 ta suni alacaklar inş gerek kalmadan dogururlar
evet günü en yakın olan bizler varız iyi durduk şimdiye kadar :)) ben baştan beri şubat sonu Doğum diyordum herkese bakalım doğru çıkacak mı inşallah hayırlısıyla Doğum yaparız bu hafta

Y Yeni ben lazim L LaleZar86 kızlar sizin dogurmamaniza sasiriyorum valla . Çünkü 3 dogumlarda erken olmasi lazim .benim umudum hep 3. Diye 38 de gelir diyodumda sizi gordukce bende 40 i görürüm gibi geliyor ultrasonda bebisleriniz haftasiyla uyumlu cikiyomu?

evet günü en yakın olan bizler varız iyi durduk şimdiye kadar :)) ben baştan beri şubat sonu Doğum diyordum herkese bakalım doğru çıkacak mı inşallah hayırlısıyla Doğum yaparız bu hafta
İnşallah kendi sancilarimizla çok kolay dogumlar yaparız canım .benimde baştan belli içime hep 14 15 Mart doğuyor bakalım hele tutacakmi

Benim bebek küçük ama L LaleZar86 onun bebek iri MasaAllah berakAllah..ama bu ona bakmıyor canım bu biraz da nasıp işi demekki daha dünya da nasıpleri yok olsaydı gelırlerdi iyice içerde güç topluyorlar toplasınlar bakalım

bir sorun yoksa beklenir aslında, benim suyum falan iyi görünüyor ama bebek büyük o yüzden bekletmeyebilirler bu hafta kontrolde belli olur
Canım aslında sen kendinde suni sancı teklif edebilirsin bende sonumu öyle goruryırum çünkü bızim sancılar sıklasmıyor ..birde bebek yeterince gelişmiş..neden olmasın kendı sancında var zaten en azından rahim yumuşatıcı ilaç verilebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…