- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.021
Agrilarimizi dinleye dinleye paranoyak oldukCanım ben de aynı psikolojideyim hep kendimi dinliyorum ama o farklı ağrılar devam etmiyor :)
Evet canım dönmüştü.Benmde ilişkim ağrılı oluyordu şimdi daha iyi anladım nedenini bende diyordum benm mi canım tatlı.Hakknda hayrlısı olsn bende işte bu çatı olayını düşünüyorm ilişkilerm hep ağrılı olduğundan snki benmki de dar çıkacakmiş gibi hissediyorm.senn bebiş dönmüşmüydü peki
58 kiloydum canım zayıf gözüküyordum da cokta zayıf değildim yani :) benm evlendiğimden beri ilişkim hep acılı olurdu yani afedersin.Ben ondan sordum burda vajinal darlıkla çatının alakası var mı diye.Canım sen hamilelikten önce çokmu zayıftın. Çatı kemiği darlığı genelde zayıf insanlarda ve kalçası dar olanlarda oluyor diye biliyorum
Kelebekcikk34
Canım sen hamilelikten önce çokmu zayıftın. Çatı kemiği darlığı genelde zayıf insanlarda ve kalçası dar olanlarda oluyor diye biliyorum
Kelebekcikk34
Hadi hayırlısıyla al kucağına canım. Ne güzel 2 gun sonra bebişini göreceksin ben bile heyecanlandım şu an :)Mesajları okuyamadim kızlar,ben perşembeye bile erken derken doktor bugün hemen sezaryen dedi,daha yarın annem gelecek bende psikolojik olarak hazır değilim istemedim,ciktik hastaneden perşembe sabah sezaryene gidicem Allah izin verirse dua istiyorum şuan çok gerginim
Canim ben ilgisi olduğunu düşünmüyorum biri kemik yapı biri ise et doku. Üstelik benim de genelde acılı oluyordu iliski psikolojik boyutu da var bu işin. Çatı muayenesi oldum doktor uygun olduğunu söyledi. Tabi yine doktorun en iyi cevabı verecektir.58 kiloydum canım zayıf gözüküyordum da cokta zayıf değildim yani :) benm evlendiğimden beri ilişkim hep acılı olurdu yani afedersin.Ben ondan sordum burda vajinal darlıkla çatının alakasvar mı diye.
Evet cnm aynen bnde Öyle diodum canmmı tatlı ama cidden bu elde olmayan bişey.Yani daha hiç konşmadk ama yapar mutlaka heralde çok aceleci değil doktorEvet canım dönmüştü.Benmde ilişkim ağrılı oluyordu şimdi daha iyi anladım nedenini bende diyordum benm mi canım tatlı.
Çatı muayenesi yapacak mı doktorun?
Sahaya :) Ben de bu gece rüyamda iki kere doğurdum :)Agrilarimizi dinleye dinleye paranoyak olduközellikle dün gece hep doguma gidecem gözüyle baktım nişan grldi diye ama bişey olmadı
benim ilişkilerimde hep ağrılıydı önceleri hatta bir hafta falan ara olunca kanama oluyordu kalçamda dar normalde ama 2 tane normal Doğum yaptım Doğumdan sonra o ağrılarda geçti58 kiloydum canım zayıf gözüküyordum da cokta zayıf değildim yani :) benm evlendiğimden beri ilişkim hep acılı olurdu yani afedersin.Ben ondan sordum burda vajinal darlıkla çatının alakası var mı diye.
C
Canim ben ilgisi olduğunu düşünmüyorum biri kemik yapı biri ise et doku. Üstelik benim de genelde acılı oluyordu iliski psikolojik boyutu da var bu işin. Çatı muayenesi oldum doktor uygun olduğunu söyledi. Tabi yine doktorun en iyi cevabı verecektir.
Bende de devam etmedi. Sabah vardı geçti. Gayet sıradan bir gün olduCanım ben de aynı psikolojideyim hep kendimi dinliyorum ama o farklı ağrılar devam etmiyor :)
Bende bugüne kdr hiç sormadım akışına bıraktım kendi dedi muayene yapalım diye.En iyisi akışa bırakmakmış gerçekten nasipte neyse o geliyor.Evet cnm aynen bnde Öyle diodum canmmı tatlı ama cidden bu elde olmayan bişey.Yani daha hiç konşmadk ama yapar mutlaka heralde çok aceleci değil doktor
Çok güzel en sağlıklısı o zaten.benim ilişkilerimde hep ağrılıydı önceleri hatta bir hafta falan ara olunca kanama oluyordu kalçamda dar normalde ama 2 tane normal Doğum yaptım Doğumdan sonra o ağrılarda geçti
Canım hayırlısı olsun inşallah hakkında.. zor mu geçti çatı muayenesi..Mrhb kızlar
Benmde kontrol vardı bugün,çatı muayenesi oldu ve doktorum normal doğum taraftarı bir doktor olmasına rağmen daha muayene esnasında mümkün değil normal doğum,leğen kemiği cok basık dedi.Hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim.Hayırlısı buymuş.
39. Haftada Allahın izniyle sezaryen olacağım.
Cok kısa sürdü canım.Tahminimden kısaymış.Canım hayırlısı olsun inşallah hakkında.. zor mu geçti çatı muayenesi..
Bende bugüne kdr hiç sormadım akışına bıraktım kendi dedi muayene yapalım diye.En iyisi akışa bırakmakmış gerçekten nasipte neyse o geliyor.
Çok güzel en sağlıklısı o zaten.
Normal doğum şifa resmen.
Benim doktorumun ‘mümkün değil’ cevabı şaşırttı beni...demek gerçekten güç bende.
Bende 9 kilo aldım eskisinden daha zayıf olacaksın diyor herkes doğumdan sonra ayy inşallah diyorum :))Çatlağında yoktur senin :):)
Kıskandım bak şuan
Ay nasıl oluyor çözemiyorum bu işi ben. Doğumdan sonra eski kilondaydın o zaman. Bende toplam 8 kg aldım , diğerlerinde kalmamıştı kilo bakalım bunda ne olacak :):)
67 ile hamile kaldım şuan 86 yim rekor bende:)ama odemim çok bence ellerim ve ayaklarim kocaman oldu.napalim bebisler saglikla gelsinler de herşey olur60 ile hamile kaldım şu an 78 kiloyum ne ara bu kadar aldım, anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?