2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hakknda hayrlısı olsn bende işte bu çatı olayını düşünüyorm ilişkilerm hep ağrılı olduğundan snki benmki de dar çıkacakmiş gibi hissediyorm.senn bebiş dönmüşmüydü peki
Evet canım dönmüştü.Benmde ilişkim ağrılı oluyordu şimdi daha iyi anladım nedenini bende diyordum benm mi canım tatlı.
Çatı muayenesi yapacak mı doktorun?

Canım sen hamilelikten önce çokmu zayıftın. Çatı kemiği darlığı genelde zayıf insanlarda ve kalçası dar olanlarda oluyor diye biliyorum
Kelebekcikk34
58 kiloydum canım zayıf gözüküyordum da cokta zayıf değildim yani :) benm evlendiğimden beri ilişkim hep acılı olurdu yani afedersin.Ben ondan sordum burda vajinal darlıkla çatının alakası var mı diye.

Hadi hayırlısıyla al kucağına canım. Ne güzel 2 gun sonra bebişini göreceksin ben bile heyecanlandım şu an :)

C
58 kiloydum canım zayıf gözüküyordum da cokta zayıf değildim yani :) benm evlendiğimden beri ilişkim hep acılı olurdu yani afedersin.Ben ondan sordum burda vajinal darlıkla çatının alakasvar mı diye.
Canim ben ilgisi olduğunu düşünmüyorum biri kemik yapı biri ise et doku. Üstelik benim de genelde acılı oluyordu iliski psikolojik boyutu da var bu işin. Çatı muayenesi oldum doktor uygun olduğunu söyledi. Tabi yine doktorun en iyi cevabı verecektir.

Evet canım dönmüştü.Benmde ilişkim ağrılı oluyordu şimdi daha iyi anladım nedenini bende diyordum benm mi canım tatlı.
Çatı muayenesi yapacak mı doktorun?
Evet cnm aynen bnde Öyle diodum canmmı tatlı ama cidden bu elde olmayan bişey.Yani daha hiç konşmadk ama yapar mutlaka heralde çok aceleci değil doktor

benim ilişkilerimde hep ağrılıydı önceleri hatta bir hafta falan ara olunca kanama oluyordu kalçamda dar normalde ama 2 tane normal Doğum yaptım Doğumdan sonra o ağrılarda geçti

Ooo sizinkide uygun çıktı öylemi

Evet cnm aynen bnde Öyle diodum canmmı tatlı ama cidden bu elde olmayan bişey.Yani daha hiç konşmadk ama yapar mutlaka heralde çok aceleci değil doktor
Bende bugüne kdr hiç sormadım akışına bıraktım kendi dedi muayene yapalım diye.En iyisi akışa bırakmakmış gerçekten nasipte neyse o geliyor.

benim ilişkilerimde hep ağrılıydı önceleri hatta bir hafta falan ara olunca kanama oluyordu kalçamda dar normalde ama 2 tane normal Doğum yaptım Doğumdan sonra o ağrılarda geçti
Çok güzel en sağlıklısı o zaten.
Normal doğum şifa resmen.
Benim doktorumun ‘mümkün değil’ cevabı şaşırttı beni...demek gerçekten güç bende.

Canım hayırlısı olsun inşallah hakkında.. zor mu geçti çatı muayenesi..

Aynen öyle canm doktorum gerektiğinde yapıyo zaten ya çok soru soruncada sinirleniyo doktorlr haklı olark aslnda gerekeni sormak söylemk iyisi.

Bende 9 kilo aldım eskisinden daha zayıf olacaksın diyor herkes doğumdan sonra ayy inşallah diyorum :))

60 ile hamile kaldım şu an 78 kiloyum ne ara bu kadar aldım, anlamadım
67 ile hamile kaldım şuan 86 yim rekor bende:)ama odemim çok bence ellerim ve ayaklarim kocaman oldu.napalim bebisler saglikla gelsinler de herşey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…