- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.041
İyi bari canım ya sevindim iyi geçmesine darısı sağlıcakla kucağına almaya inşallah :)Cok kısa sürdü canım.Tahminimden kısaymış.
Zor olmadı o yüzden.Bi “ayyyy” dedim sonra bitti :)
67 ile hamile kaldım şuan 86 yim rekor bende:)ama odemim çok bence ellerim ve ayaklarim kocaman oldu.napalim bebisler saglikla gelsinler de herşey olur
60 ile hamile kaldım şu an 78 kiloyum ne ara bu kadar aldım, anlamadım
iliskide bende agri gibi değildeboyle aci ya fa yanma oluyordu gebelikten.once canim yaniyordu yani boyle bi sey miydi sizinkidebenim ilişkilerimde hep ağrılıydı önceleri hatta bir hafta falan ara olunca kanama oluyordu kalçamda dar normalde ama 2 tane normal Doğum yaptım Doğumdan sonra o ağrılarda geçti
Oh iyi cnm çok sevindim döndüğüne:) normal doğum yapabilirsn dedi yani. çatı muayenesinden bahsetmedimi? benm kontrolde pazartesi bakalım hayırlısı:)Kızlaarrrr kontrolüm vardı bugün minnak kızım baş aşağı pozisyona geçmiş çok şükür :))) 2850 olmuş kilomuz da kontrollerimiz hafta da bire düştü :)) gece gündüz doktorum doğuma geleceğini söyledi :)) dün akşam yazdığım ishal durumu için ilaç verdi ağrılar da açılma olduğundanmış. Siz de haberler nasıl ne zamandır giremiyorum
@jtaime020626 ev işine çok sevindim kuzum hayırlı olsun :)
Veririz canım ya ben inanıyorum sütümuz düzene girince diyetlere başlarız iki uç ayda döneriz eski halimize inşaallahBende hiç ödem Yok. Yüzüklerim ayakkabılarım oluyor. Kocaman bir karın var hayırlısı ile veririz inşallah
Amin canım inşallah. Gelişim derken sadece kilo değil canım mesela ölçümleri, kan akışı, hareketleri vs de dahil. Kilosu her ölçümde net çıkmıyor sonuçta ama diğer ölçümlerinde çok belirgin bir sapma olup olmadıgına dikkat ediyorlar.Kilo önemli değil, önemli olan gelişimi deniyor fakat kilo da bir gelişim ölçüsü değil mi yanı anlamıyorum. Kendime teselli mi yapıyorum bilmiyorum. Benimki de son hafta hiç kilo almamış. Gelişim denen ayrıntılı ultrasonda belli olmuyor nuydu. Bütün organlarına bakıldı. O da 20li haftalardaydı. Sağ Salim doğsun inşallah tüm bebişler
Ayy çok sevindim çok şükür canım sağ salim geldiniz evinize. Allah sağlıcakla huzurla büyütmek nasip etsin inşallah.selam herkese kızlar günler oldu yazamadm kızımı perşembe çıkarttım çok şükür gayet iyi kavuştuk sonunda ve çok duygusal bi andı Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu güzel duyguyu tatdırsın inşallah ilk gün sevmekten izlemekten sonraki gün gelen giden değişen uyku düzeni vs derken ancak fırsat buldm kusuruma bakmayın kızımda biraz yaramaz şimdiden söylemesi ayıp küvözden çıktı diye sanırım kucağı çok istiyohemen sakinleşiyo sizler iyisinizdir inşallah kim bilir kimler doğum yaptı Allahım hepinize hayırlı evlatlar kolay doğumlar nasip etsin fırsat buldkça bakmaya çalışıcam
Bizimde aynı canım fiyat. İkincide 200 tl kadar daha az sadece. Hiçbir masraf dahil değil, süsleme vs de yok.. özel muameleyi anlattım zaten okumuşsundur:) bazı hemşireleri de suratsız, bazısını iki kere çağırsan üçüncüde söylenip duruyolar felan..Aslında 1600 ama hiçbi özel yanı yok. Araştrdım diğer hastanelerde aynı fiyat ek olarak oda süslemesi , lohusa şerbeti , bebeğe kıyafetler bisürü şey paket yapmışlar . Benim hastane bomboş :) sırf doktordan yana sıkıntım yok diye devam ediyorum . Sizin oralarda daha yüksek tir fiyat sanırım
Canım Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah, umarım cumayı bekler bebişin de kendi doktorun yaptırır doğumunu. Benim c.tsi özelde kontrolüm var ama Allahın izniyle o güne kalmadan hayırlısıyla sağlıcakla devlette doğumumu yaparım inşallah diye dua ediyorum. Allah hepimiz için en hayırlısını nasip etsin inşallah.Kızlar hafif sancım cıktı ama çok az doktor alttan muane etti 1 cm açıklık varmış cuma günü nöbetcıyım bol hareket et ınsaAllah cuma yatış yaparsın dogurturum seni dedi gözüm cuma da hepiniz den dua bekliyorum ınsaAllah cuma günü sancılarım baslar kızlar dualarınıza çok çok ihtiyacım var
Yok canım nerdee:)
Veririz canım ya ben inanıyorum sütümuz düzene girince diyetlere başlarız iki uç ayda döneriz eski halimize inşaallah
Ayy insaallah CNm cuma günü kendi doktorunda guzel bir doğumla kavuşursun yavruna cokKızlar hafif sancım cıktı ama çok az doktor alttan muane etti 1 cm açıklık varmış cuma günü nöbetcıyım bol hareket et ınsaAllah cuma yatış yaparsın dogurturum seni dedi gözüm cuma da hepiniz den dua bekliyorum ınsaAllah cuma günü sancılarım baslar kızlar dualarınıza çok çok ihtiyacım var
Anladim CNm Dr oyle dediyse vardır bildigi. Bol bol dinlen . Günlük yaz kızına ilerde okusun L. Kizdi dimi ? sen kasma kendini bence Suan cok guzelEvet öylesi daha iyi tabi,ama kanalda bebek çok strese girip kaka falan yapabiliyomus,yaticam perşembeye kadar artık son bi buçuk gün Allahin izniyle hepimiz birbirimize dua edelim saglikla gelsinler
Hahahaha aynen bende oyle kızlar doğurdunuz doğurdunuz sıra bize gececek valla :)Valla sizi bekliyorum sırayı bozmak istemiyorumama 1 marttan sonra beklemem sizi soyleyim sirada Bi Yere Kadar Çıkmıyor sizinkiler
Bence de zorlamamak lazımMrhb kızlar
Benmde kontrol vardı bugün,çatı muayenesi oldu ve doktorum normal doğum taraftarı bir doktor olmasına rağmen daha muayene esnasında mümkün değil normal doğum,leğen kemiği cok basık dedi.Hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim.Hayırlısı buymuş.
39. Haftada Allahın izniyle sezaryen olacağım.
Muhtemelen muayene sebebiyle olmuştur ama son zamanların doğum için de olabilir ama lekelenme önemli değil avuç dolusu kan gelmesi lazım falan demişti burda kızlar,senin bebek kanala girdi mi canımKızlar selam..bugunku nst deyken yazmıstim en son size..sonrasında muayene oldum.alttan baktı yine doktor hatta baya bir canımı acıttı sanırım uyarmak icin yaptı kahverengi leke gelebilir bugun dedi ve sonrasında lekelenme oldu.acı sancı vs yok ama.pazara kadar bebis gelmezse pazartesi alıcak.tabi oncesinde cuma günü tekrar kontrolüm var.cumaya kadar hergün gidip nstye baglanmamı istedi.bu arada plesantam yaşlanmaya başlamış gosterdi doktor.40. Haftadan sonra boyle olurmus zaten o yuzden en gec onumdeki pazartesi alıcak bebisi.cok merak ediyorum gelicek mi bizim minnoş..kahverengi lekelenmemde oldu doktorun müdahaleeinden sonra o nişan mı oluyor doğum başladi demek mi bilen var mı aranızda acaba
Amin canım cok teşekkür ederim hepimiz güzel,rahat bir doğum geçirelim inşallahAyy insaallah CNm cuma günü kendi doktorunda guzel bir doğumla kavuşursun yavruna cok
Heyecanlıiiiii
Anladim CNm Dr oyle dediyse vardır bildigi. Bol bol dinlen . Günlük yaz kızına ilerde okusun L. Kizdi dimi ? sen kasma kendini bence Suan cok guzel
Bunu bilmek iki gun sonra kokusunu alacaksın yaa sahane
Hahahaha aynen bende oyle kızlar doğurdunuz doğurdunuz sıra bize gececek valla :)
Bence de zorlamamak lazım
Hayırlısı neyse o olsun ikinizde en sağlıklı Nasıl olacaksa hadi insaallah guzel bir sezeryan yasarsın insaallah CNm
Erkek teyzesi:)))su hamilelik günlükleri var ya ondan oluşturdum ama yazınca hemen aglayan bi tip oldum çıktımAyy insaallah CNm cuma günü kendi doktorunda guzel bir doğumla kavuşursun yavruna cok
Heyecanlıiiiii
Anladim CNm Dr oyle dediyse vardır bildigi. Bol bol dinlen . Günlük yaz kızına ilerde okusun L. Kizdi dimi ? sen kasma kendini bence Suan cok guzel
Bunu bilmek iki gun sonra kokusunu alacaksın yaa sahane
Hahahaha aynen bende oyle kızlar doğurdunuz doğurdunuz sıra bize gececek valla :)
Bence de zorlamamak lazım
Hayırlısı neyse o olsun ikinizde en sağlıklı Nasıl olacaksa hadi insaallah guzel bir sezeryan yasarsın insaallah CNm
Cuma günü benim dr.um da çatı muayenesi yaptı. Sonrasında kahverengi sümüksü akinti oldu. Bende dogum basllar zannetmistim ama bir gelisme olmamiş.Bugün yine gittik. Nst de şancı çıkmadı. Dr tekrar vajinal muayene yaptı zarları açtım ,streching yaptım vs dedi. Biraz kanamam oldu sonrasında, çömel kalk sürekli dedi, eger doğum başlamazsa perşembe suni şancı verecek. Bebek biraz iri, (3950)bu yüzden korkuyorum biraz , 2. Doğumum olacak, ilki çok zor olmamıştı, ama 3250 gr dogmustu, suni sancıyla olmuştu doğumum. Hakkımızda hayırlısıKızlar selam..bugunku nst deyken yazmıstim en son size..sonrasında muayene oldum.alttan baktı yine doktor hatta baya bir canımı acıttı sanırım uyarmak icin yaptı kahverengi leke gelebilir bugun dedi ve sonrasında lekelenme oldu.acı sancı vs yok ama.pazara kadar bebis gelmezse pazartesi alıcak.tabi oncesinde cuma günü tekrar kontrolüm var.cumaya kadar hergün gidip nstye baglanmamı istedi.bu arada plesantam yaşlanmaya başlamış gosterdi doktor.40. Haftadan sonra boyle olurmus zaten o yuzden en gec onumdeki pazartesi alıcak bebisi.cok merak ediyorum gelicek mi bizim minnoş..kahverengi lekelenmemde oldu doktorun müdahaleeinden sonra o nişan mı oluyor doğum başladi demek mi bilen var mı aranızda acaba
Bebek kanala girdi mi vallahi onunla ilgili hic yorum yapmadı doktor canım bilemiyorum..off vallahi bir yandan sezeryan yapsın kurtulim modundayım artık korkuyorum yaaMuhtemelen muayene sebebiyle olmuştur ama son zamanların doğum için de olabilir ama lekelenme önemli değil avuç dolusu kan gelmesi lazım falan demişti burda kızlar,senin bebek kanala girdi mi canım
Hadi ya benee diyorumki belki dogumu baslatir bu kahverengi lekelenme..of bir yandan sezeryan yapsin kurtulayim artık diyorum gercekten bu vajinal muayene cok gıcık bir hal almaya başladı ve normal doğumdan korkmaya başladımCuma günü benim dr.um da çatı muayenesi yaptı. Sonrasında kahverengi sümüksü akinti oldu. Bende dogum basllar zannetmistim ama bir gelisme olmamiş.Bugün yine gittik. Nst de şancı çıkmadı. Dr tekrar vajinal muayene yaptı zarları açtım ,streching yaptım vs dedi. Biraz kanamam oldu sonrasında, çömel kalk sürekli dedi, eger doğum başlamazsa perşembe suni şancı verecek. Bebek biraz iri, (3950)bu yüzden korkuyorum biraz , 2. Doğumum olacak, ilki çok zor olmamıştı, ama 3250 gr dogmustu, suni sancıyla olmuştu doğumum. Hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?