2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
60 ile hamile kaldım şu an 78 kiloyum ne ara bu kadar aldım, anlamadım

Calla bnde anlamıyorm maşalah 3 günde bi tartıda bi kilo artıyorm.Ben 7 kilo verdm.Onu aldm üstüne bide 8 kilo daha.ki bunlar hepsi 4 buçk 5 aydn snra yani bnde anlamıyorm bu kdr kiloyu nası aldm.Demek kilo vermeseydm nolurdu.

benim ilişkilerimde hep ağrılıydı önceleri hatta bir hafta falan ara olunca kanama oluyordu kalçamda dar normalde ama 2 tane normal Doğum yaptım Doğumdan sonra o ağrılarda geçti
iliskide bende agri gibi değildeboyle aci ya fa yanma oluyordu gebelikten.once canim yaniyordu yani boyle bi sey miydi sizinkide

Oh iyi cnm çok sevindim döndüğüne:) normal doğum yapabilirsn dedi yani. çatı muayenesinden bahsetmedimi? benm kontrolde pazartesi bakalım hayırlısı:)

Amin canım inşallah. Gelişim derken sadece kilo değil canım mesela ölçümleri, kan akışı, hareketleri vs de dahil. Kilosu her ölçümde net çıkmıyor sonuçta ama diğer ölçümlerinde çok belirgin bir sapma olup olmadıgına dikkat ediyorlar.
Ayy çok sevindim çok şükür canım sağ salim geldiniz evinize. Allah sağlıcakla huzurla büyütmek nasip etsin inşallah.
Bizimde aynı canım fiyat. İkincide 200 tl kadar daha az sadece. Hiçbir masraf dahil değil, süsleme vs de yok.. özel muameleyi anlattım zaten okumuşsundur:) bazı hemşireleri de suratsız, bazısını iki kere çağırsan üçüncüde söylenip duruyolar felan..
Canım Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah, umarım cumayı bekler bebişin de kendi doktorun yaptırır doğumunu. Benim c.tsi özelde kontrolüm var ama Allahın izniyle o güne kalmadan hayırlısıyla sağlıcakla devlette doğumumu yaparım inşallah diye dua ediyorum. Allah hepimiz için en hayırlısını nasip etsin inşallah.
y4zy4qmurum ses yok senden yoksa dogurdunmu kız
Yok canım nerdee:)
Benim kv burda olunca pek bakamıyorum. Bugün sabah temizliğe bir başladı, bende oturamam biri iş yaparken. Elimden geldiği kadarını ben yaptım, zorlayanlarıda o halletti sağolsun. Dip köşe elden geçti.

Kızlar benmde bu aralar aşağıda baskı arttı bebiş mi döndü acaba bebek hareketlennce vajinamda acayip bi acı oluyo sanki çıkacak gibi sizdede var mı ?

Kızlar kılolarıda buraa verırız merak etmeyin bende aynada baktıkça bu sımıtler kalça nasıl gidecek diyorum normalde bende çok almadım ama sanki sadece ora almış gibi bebek alması gerekırken

Ayy insaallah CNm cuma günü kendi doktorunda guzel bir doğumla kavuşursun yavruna cok
Heyecanlıiiiii

Evet öylesi daha iyi tabi,ama kanalda bebek çok strese girip kaka falan yapabiliyomus,yaticam perşembeye kadar artık son bi buçuk gün Allahin izniyle hepimiz birbirimize dua edelim saglikla gelsinler
Anladim CNm Dr oyle dediyse vardır bildigi. Bol bol dinlen . Günlük yaz kızına ilerde okusun L. Kizdi dimi ? sen kasma kendini bence Suan cok guzel
Bunu bilmek iki gun sonra kokusunu alacaksın yaa sahane
Valla sizi bekliyorum sırayı bozmak istemiyorum ama 1 marttan sonra beklemem sizi soyleyim sirada Bi Yere Kadar Çıkmıyor sizinkiler
Hahahaha aynen bende oyle kızlar doğurdunuz doğurdunuz sıra bize gececek valla :)
Bence de zorlamamak lazım
Hayırlısı neyse o olsun ikinizde en sağlıklı Nasıl olacaksa hadi insaallah guzel bir sezeryan yasarsın insaallah CNm

Kızlar selam..bugunku nst deyken yazmıstim en son size..sonrasında muayene oldum.alttan baktı yine doktor hatta baya bir canımı acıttı sanırım uyarmak icin yaptı kahverengi leke gelebilir bugun dedi ve sonrasında lekelenme oldu.acı sancı vs yok ama.pazara kadar bebis gelmezse pazartesi alıcak.tabi oncesinde cuma günü tekrar kontrolüm var.cumaya kadar hergün gidip nstye baglanmamı istedi.bu arada plesantam yaşlanmaya başlamış gosterdi doktor.40. Haftadan sonra boyle olurmus zaten o yuzden en gec onumdeki pazartesi alıcak bebisi.cok merak ediyorum gelicek mi bizim minnoş..kahverengi lekelenmemde oldu doktorun müdahaleeinden sonra o nişan mı oluyor doğum başladi demek mi bilen var mı aranızda acaba

Muhtemelen muayene sebebiyle olmuştur ama son zamanların doğum için de olabilir ama lekelenme önemli değil avuç dolusu kan gelmesi lazım falan demişti burda kızlar,senin bebek kanala girdi mi canım

Amin canım cok teşekkür ederim hepimiz güzel,rahat bir doğum geçirelim inşallah

Erkek teyzesi:)))su hamilelik günlükleri var ya ondan oluşturdum ama yazınca hemen aglayan bi tip oldum çıktımcanim çok heyecanlı valla ya iki gün bile kalmadı iki gece bi gün yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop bi bakımsız gelmiş bebis Allahin izniyle,hepimiz saglikla alalım ya

Cuma günü benim dr.um da çatı muayenesi yaptı. Sonrasında kahverengi sümüksü akinti oldu. Bende dogum basllar zannetmistim ama bir gelisme olmamiş.Bugün yine gittik. Nst de şancı çıkmadı. Dr tekrar vajinal muayene yaptı zarları açtım ,streching yaptım vs dedi. Biraz kanamam oldu sonrasında, çömel kalk sürekli dedi, eger doğum başlamazsa perşembe suni şancı verecek. Bebek biraz iri, (3950)bu yüzden korkuyorum biraz , 2. Doğumum olacak, ilki çok zor olmamıştı, ama 3250 gr dogmustu, suni sancıyla olmuştu doğumum. Hakkımızda hayırlısı

Muhtemelen muayene sebebiyle olmuştur ama son zamanların doğum için de olabilir ama lekelenme önemli değil avuç dolusu kan gelmesi lazım falan demişti burda kızlar,senin bebek kanala girdi mi canım
Bebek kanala girdi mi vallahi onunla ilgili hic yorum yapmadı doktor canım bilemiyorum..off vallahi bir yandan sezeryan yapsın kurtulim modundayım artık korkuyorum yaa

Hadi ya benee diyorumki belki dogumu baslatir bu kahverengi lekelenme..of bir yandan sezeryan yapsin kurtulayim artık diyorum gercekten bu vajinal muayene cok gıcık bir hal almaya başladı ve normal doğumdan korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…