2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Allahim saglikla göndrsin minikleri benimde 39 +3te olck sezeryan kısmetse insllh akilli bidiklar beklesinler biraz daha

Hayırlısı öyleymiş canım. Önemli olan doğum şekli değil ,sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavuşmak. Kolay geçecek inşallah

İnşaallah canım selametle gelsin bebisler,en hayirlis i neyse ol olsun tabi sezaryen veya normal ikisi de zor

Allahim saglikla göndrsin minikleri benimde 39 +3te olck sezeryan kısmetse insllh akilli bidiklar beklesinler biraz daha
İnşallah canım,allah hepsini korusun

Hayırlısı öyleymiş canım. Önemli olan doğum şekli değil ,sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavuşmak. Kolay geçecek inşallah
İnşallah canım sonuca bağlanması biraz daha rahatlattı beni.

Hiç kilo almadın mı şaka mı :))
Almadim canım . 3. Hamileligim digerlerindede almadım . Ama normal hamilelwr gibi değilim ondan kaynaklaniyo olabilir. Fazla istahim olmuyor çoğu zaman zorla yiyorum .helede bu gunlerde sabah bulantısı yüzünden zorla kahvaltı ediyorum

Kızlaarrrr kontrolüm vardı bugün minnak kızım baş aşağı pozisyona geçmiş çok şükür :))) 2850 olmuş kilomuz da kontrollerimiz hafta da bire düştü :)) gece gündüz doktorum doğuma geleceğini söyledi :)) dün akşam yazdığım ishal durumu için ilaç verdi ağrılar da açılma olduğundanmış. Siz de haberler nasıl ne zamandır giremiyorum
jtaime020626 ev işine çok sevindim kuzum hayırlı olsun :)

Karnın büyük mü peki anlayamadım pek bebek kaç kilo daha bunun suyu var plasentası var ödemi var. Maşallah sana ne diyeyim şaşırdım doğrusu :))

Benm doktorum önce normal hep tercihim demişti ben o yüzden normale hazırlamıştım psikolojimi... muayeneden sonra adam şok vakumla bile çıkmaz dedi.
Canım benimki de ısrarla normal deyip bana da sezaryen dedi zaten Allah biliyor ya içimden geçen de oydu.s enin için de hayırlısı oymuş.olsun saglikla alalım da kucağımiza herşey gelip gececek

Çok büyük değil canım .normal boyutta :) bebekte en son haftasiyla uyumluydu kilosunu soylemedi
Çatlağında yoktur senin :):)
Kıskandım bak şuan
Ay nasıl oluyor çözemiyorum bu işi ben. Doğumdan sonra eski kilondaydın o zaman. Bende toplam 8 kg aldım , diğerlerinde kalmamıştı kilo bakalım bunda ne olacak :):)

İnşallah canım,allah hepsini korusun

İnşallah canım sonuca bağlanması biraz daha rahatlattı beni.

Hakknda hayrlısı olsn bende işte bu çatı olayını düşünüyorm ilişkilerm hep ağrılı olduğundan snki benmki de dar çıkacakmiş gibi hissediyorm.senn bebiş dönmüşmüydü peki

Hakknda hayrlısı olsn bende işte bu çatı olayını düşünüyorm ilişkilerm hep ağrılı olduğundan snki benmki de dar çıkacakmiş gibi hissediyorm.senn bebiş dönmüşmüydü peki
Canım sen hamilelikten önce çokmu zayıftın. Çatı kemiği darlığı genelde zayıf insanlarda ve kalçası dar olanlarda oluyor diye biliyorum
Kelebekcikk34

Ilkinde çatlak olmadı ikincide biraz oldu var ama çok abartı değil . Aslında normalde sürekli diyetle uğraşan biriyim çok çabuk kilo alıyorum. Heleki emzirme doneminde önümü tutmasam midemkazan gibi oluyor ama niyeyse hamileyken tuhaf şekilde kilo alacagima zayifliyorum. Ilkte 61 le hamile kaldım 64 le doğuma girdim ikincide 68 le hamileydim dogumdan bi gün sonra tartildim 68 bu kız diye belki bunda alırım dedim yok bundada almadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…