- 3 Şubat 2018
- 71
- 60
- 38
- 37
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.001
Allahim saglikla göndrsin minikleri benimde 39 +3te olck sezeryan kısmetse insllh akilli bidiklar beklesinler biraz dahaMrhb kızlar
Benmde kontrol vardı bugün,çatı muayenesi oldu ve doktorum normal doğum taraftarı bir doktor olmasına rağmen daha muayene esnasında mümkün değil normal doğum,leğen kemiği cok basık dedi.Hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim.Hayırlısı buymuş.
39. Haftada Allahın izniyle sezaryen olacağım.
Hayırlısı öyleymiş canım. Önemli olan doğum şekli değil ,sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavuşmak. Kolay geçecek inşallahMrhb kızlar
Benmde kontrol vardı bugün,çatı muayenesi oldu ve doktorum normal doğum taraftarı bir doktor olmasına rağmen daha muayene esnasında mümkün değil normal doğum,leğen kemiği cok basık dedi.Hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim.Hayırlısı buymuş.
İnşaallah canım selametle gelsin bebisler,en hayirlis i neyse ol olsun tabi sezaryen veya normal ikisi de zorMrhb kızlar
İnşallah canım,allah hepsini korusunAllahim saglikla göndrsin minikleri benimde 39 +3te olck sezeryan kısmetse insllh akilli bidiklar beklesinler biraz daha
İnşallah canım sonuca bağlanması biraz daha rahatlattı beni.Hayırlısı öyleymiş canım. Önemli olan doğum şekli değil ,sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavuşmak. Kolay geçecek inşallah
Benm doktorum önce normal hep tercihim demişti ben o yüzden normale hazırlamıştım psikolojimi... muayeneden sonra adam şok vakumla bile çıkmaz dedi.İnşaallah canım selametle gelsin bebisler,en hayirlis i neyse ol olsun tabi sezaryen veya normal ikisi de zor
Hiç kilo almadın mı şaka mı :))Bende geçen hafta 1 kilo vermistim canım üstelik ben hiç kilo almadım 78 le kaldım 78 dim geçen hafta 77 ye dusmustum
Almadim canım . 3. Hamileligim digerlerindede almadım . Ama normal hamilelwr gibi değilim ondan kaynaklaniyo olabilir. Fazla istahim olmuyor çoğu zaman zorla yiyorum .helede bu gunlerde sabah bulantısı yüzünden zorla kahvaltı ediyorumHiç kilo almadın mı şaka mı :))
Karnın büyük mü peki anlayamadım pek bebek kaç kilo daha bunun suyu var plasentası var ödemi var. Maşallah sana ne diyeyim şaşırdım doğrusu :))Almadim canım . 3. Hamileligim digerlerindede almadım . Ama normal hamilelwr gibi değilim ondan kaynaklaniyo olabilir. Fazla istahim olmuyor çoğu zaman zorla yiyorum .helede bu gunlerde sabah bulantısı yüzünden zorla kahvaltı ediyorum
Canım benimki de ısrarla normal deyip bana da sezaryen dedi zaten Allah biliyor ya içimden geçen de oydu.s enin için de hayırlısı oymuş.olsun saglikla alalım da kucağımiza herşey gelip gececekBenm doktorum önce normal hep tercihim demişti ben o yüzden normale hazırlamıştım psikolojimi... muayeneden sonra adam şok vakumla bile çıkmaz dedi.
Çok büyük değil canım .normal boyutta :) bebekte en son haftasiyla uyumluydu kilosunu soylemediKarnın büyük mü peki anlayamadım pek bebek kaç kilo daha bunun suyu var plasentası var ödemi var. Maşallah sana ne diyeyim şaşırdım doğrusu :))
Çatlağında yoktur senin :):)Çok büyük değil canım .normal boyutta :) bebekte en son haftasiyla uyumluydu kilosunu soylemedi
İnşallah canım,allah hepsini korusun
İnşallah canım sonuca bağlanması biraz daha rahatlattı beni.
Canım sen hamilelikten önce çokmu zayıftın. Çatı kemiği darlığı genelde zayıf insanlarda ve kalçası dar olanlarda oluyor diye biliyorumHakknda hayrlısı olsn bende işte bu çatı olayını düşünüyorm ilişkilerm hep ağrılı olduğundan snki benmki de dar çıkacakmiş gibi hissediyorm.senn bebiş dönmüşmüydü peki
Ilkinde çatlak olmadı ikincide biraz oldu var ama çok abartı değil . Aslında normalde sürekli diyetle uğraşan biriyim çok çabuk kilo alıyorum. Heleki emzirme doneminde önümü tutmasam midemkazan gibi oluyorÇatlağında yoktur senin :):)
Kıskandım bak şuan
Ay nasıl oluyor çözemiyorum bu işi ben. Doğumdan sonra eski kilondaydın o zaman. Bende toplam 8 kg aldım , diğerlerinde kalmamıştı kilo bakalım bunda ne olacak :):)
Canım ben de aynı psikolojideyim hep kendimi dinliyorum ama o farklı ağrılar devam etmiyor :)Benim erken değil ama yine de korkuyorum. Hergün ağrıyla uyanıyorum ama bugün daha değişik herşey sanki
Ben de bu iki gün doğurmayayım diyorum canım 3 Mart güzel 03/03 tabi isteğe göre olsaydı bu işler güzle olurdu :)Günaydın kızlardoguramadiniz bi bu iki güne yasak koyuyorum artık dogurmadiniz artık Mart annesi olun bari 1 martta dogurabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?