2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hadi ya benee diyorumki belki dogumu baslatir bu kahverengi lekelenme..of bir yandan sezeryan yapsin kurtulayim artık diyorum gercekten bu vajinal muayene cok gıcık bir hal almaya başladı ve normal doğumdan korkmaya başladım

Ben de 2sindende korkuyorum. Anne olmak cok zor. Bugün muayene de ağlayacaktım neredeyse. Sinirlerim bozuldu hiç açılma olmamış . Sana suni şancı vermeyi teklif etti mi?

Hadi ya benee diyorumki belki dogumu baslatir bu kahverengi lekelenme..of bir yandan sezeryan yapsin kurtulayim artık diyorum gercekten bu vajinal muayene cok gıcık bir hal almaya başladı ve normal doğumdan korkmaya başladım
Bende doğumdan korkmuyorum ama o sancı esnasında saat başı bakılan açıjlık muayenesinden bende nefret ediyotum gerçekten
O yüzden sancım tutup evde çekip son anlarda hastaneye gitmek istiyorum.bir yandan da ya ters bişeyler okursa diye çekiniyorum.

Nasil bakiorlarki cnm bana epedural takilacakya hizedermiyim o alttan muayneyi ya ben hic elletemem

Ben de 2sindende korkuyorum. Anne olmak cok zor. Bugün muayene de ağlayacaktım neredeyse. Sinirlerim bozuldu hiç açılma olmamış . Sana suni şancı vermeyi teklif etti mi?
Suni sancı verecek misiniz diye sordugumda verebilirim dedi sanırım duruma bakıcak ona gore vericek ondan da korkuyorum aslında yaa..vallahi kendisi gelmezse al derim belki napimanne olmak gercekten zormus cok korku ve stres var vallahi bendehayırlisı ile bende bebekte kurtulsaydık

Nasil bakiorlarki cnm bana epedural takilacakya hizedermiyim o alttan muayneyi ya ben hic elletemem
Alttan iki parmakla ebeler kontrol ediyor canım , açıklık kaç cm ilerleme varmı yokmu diye.
Epiduralden önce birkez bakabilirler veya gerek kalmaz sana epidurali 3 cm de takıyorlar Türkiye de. aslında acı yok işlemde ama sancı arasında o hasta bezini çıkarıp açmak falan büyük mesele oluyor o yüzden sevmiyorum ben

Vajinal muayene cook igrenc bise.bugun o kadar cok canim acidiki ben nasil dogum yapicam yaa dedim bide rahat ol diyor doktor.baya bir zorladi ama benimuayenedeki gibi mi aciyor acaba sanci gelince cok kotu yaa

M
Selam herkese ben yavrusuma kavuştum şükür yarabbim. Herkese bu güzel duyguyu yaşatsın Allahım.
MAşallah gözünüz aydıın. Güle güle sağlıkla büyüsün inşallah yavrunuz.
İkinizde iyisinizdir umarım.? Sezeryan doğummuydu sizinki anımsayamadım.

Ven konustum kac kere doktorla bilgi aldiarr 2cm dede vurcaklar ama nebileyim ins hepimuzin kendiliginden acilir suni samci verilmeden yaaa hemende acilsinn insaAllah 10cm tamamlasinn hayirli ise

Vajinal muayene cook igrenc bise.bugun o kadar cok canim acidiki ben nasil dogum yapicam yaa dedim bide rahat ol diyor doktor.baya bir zorladi ama benimuayenedeki gibi mi aciyor acaba sanci gelince cok kotu yaa
Sancıdan zaten farkedemiyosun ki canım. Açıklığa baktığından mı acıyor , yoksa sancı var ondan mı :)
Ben çatı muayenesinde zorlanmadım ama kurcalanmaktan neffret ettim saat başı hatta yarım saate bir . Bu sefer evde çekeyim istiyorum o yüzden.
Birde üstüne , bezini tak cırt cırtla falan geriyor beni. Ayyy ilk doğumum gibi korkularım olmaya başladı son zamanlarda sizler bana bakmayın canım germeyim sizide

Ven konustum kac kere doktorla bilgi aldiarr 2cm dede vurcaklar ama nebileyim ins hepimuzin kendiliginden acilir suni samci verilmeden yaaa hemende acilsinn insaAllah 10cm tamamlasinn hayirli ise
Korkma o zaman canım , aminn inşallah hepimizin ki kolaylıkla olur.
2 cm de hiç ağrın falan olmaz ben 4 cm de hissetmiyodum hiç sonrasında başlamıştı benim hissettiğim ağrılar.

Kizlar selam nasilsiniz iyisinizdir insallah sizler de bebisleriniz de iyidir. Bende oglenden beri kalp carpintisi var, aralikli ama zorluyo. Normalde de vardi da bugun cok yogun ve siddetli biraz 5 6 kez. Varmi carpintisi olan

Ya cok kotu yaa oyle şap diye parmak sokup derinlere dogru kurcalıyor doktor bundan bende bıktım gerilmemek elde degil.off hakkımızda hayırlisı valla..suni sancı kısmından vazgecebilirim her an gelmiyorsa al diyebilirim sanki artık zorlamanın alemi var mıbu arada bez derken ne bezi takıyoruz ya dogumu beklerken mi

Oh iyi cnm çok sevindim döndüğüne:) normal doğum yapabilirsn dedi yani. çatı muayenesinden bahsetmedimi? benm kontrolde pazartesi bakalım hayırlısı:)
Bi sıkıntı olmazsa normalmiş kuzum :) haftaya gidecem çatı muayenesi o zaman yapacakmış :)) İnan bende çok sevindim döndüğünee bir an hiç dönmeyecek sandık :))) sağlıkla gelsinler tabiki en başı o.. nasıl geçecek bakalım muayene haberlerini bekliyorum

Evde samci cekince birsey olmuor deme cnm yani

Aynı düşünceler..
Bebiş gelmedikce artan kaygı ve korkular..
Çok değişik bir ruh haline bürünmeye başladım.
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla bı kavustursaydi artık. Bizde huzurluca buyutseydik yavrularimizi ins..
Selam herkese ben yavrusuma kavuştum şükür yarabbim. Herkese bu güzel duyguyu yaşatsın Allahım.
Allah bağışlasın, analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin canım inşallah..
Kizlar selam nasilsiniz iyisinizdir insallah sizler de bebisleriniz de iyidir. Bende oglenden beri kalp carpintisi var, aralikli ama zorluyo. Normalde de vardi da bugun cok yogun ve siddetli biraz 5 6 kez. Varmi carpintisi olan
Benim nabzım baya yuksekmis ben farketsemde farketmesemde.. bazen çarpıntıyı hissediyorum bu hafta özellikle.. kardiyolojiye gittim geçen hafta. Şükür sorun Yok. Gebelik fazlasıyla tetikliyormus canım, seninde öyle olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…