2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım inş dilediğin gibi olur ,saglikla gelir minnos,birbirimize dua edelim hepimizin çok ihtiyacı var

Canım tedirgin olma bebeğin hareketlerini kontrol et o alttan muane ettiği için doğumun yaklaştığı ve sancılarım geleceği için gelmeden sezeryana alalım demiştir umarım beklersın.

Canim comelerek hafif hafif Zıpla sürekli comelme hareketi yap imkanin varsa 1 1.30 saat yürü kendini yor hakkinda hayırlısı olsun canım inş sancin siklasirda bu gece dogurursun

Canim comelerek hafif hafif Zıpla sürekli comelme hareketi yap imkanin varsa 1 1.30 saat yürü kendini yor hakkinda hayırlısı olsun canım inş sancin siklasirda bu gece dogurursun
Canım ben devlete gittiğim için bugün doğurmak istemiyorum cuma günü doğurmak istiyorum ..eğer cuma günü olursa bastan belli gittiğim doktor doğuma girecek ..bu benım için muhteşem birşey...o yüzden ınsaAllah cuma sancılanırım hayırlısıyla...

İnş canım hakkında hayırlısı olsun. Bende devlete gidiyorum ama burda ebeler dogurtuyor canım doktorlar girmiyor doguma riskli bi durum yoksa

Yok kuzum yok kafanı yorma hastaneye ulaşım kolaysa , en ufak sıkıntıda gdersiniz. Onlar kontrol amaçlı diyorlar kanamam ola ola bekledim bende evde :):)
Sakin kal diye yazıyorum. Hatta git uyu anneciğin gelene kadar. Rahatla birazcık

Canım tedirgin olma bebeğin hareketlerini kontrol et o alttan muane ettiği için doğumun yaklaştığı ve sancılarım geleceği için gelmeden sezeryana alalım demiştir umarım beklersın.
Bekliyoruz şimdilik inşaallah benim aceleci sıpa da bekler

Hurmayı tüketemeyen arkadaşlar , aktarlarda hurma konsantresi var. Pekmez gibi aklınızda olsun.
M mutluyumki canım çok merak ediyorum senin doğumu. Üçüncü bebek ve iki oğlandan sonra kız nasıl olacak bakalım hayırlısyla. Kendimi koydum yerine. Herşey kolay geçer umarım. Bolca rabbi yessir oku .

Aynen canım bende beklicem,artik gözüme uyku girmez herhalde,hastane yakın yani yarım saat mesafe yakın sayılır.esimde tedirgin oldu yarın yapalım diyo oyy Allahım sen koru hepimzi

Aynen canım bende beklicem,artik gözüme uyku girmez herhalde,hastane yakın yani yarım saat mesafe yakın sayılır.esimde tedirgin oldu yarın yapalım diyo oyy Allahım sen koru hepimzi
Amin bcım inşallah , güzel haberlerini öğrenicez kızzzlarr ben doğrdum bebeğimde bende iyiyiz diye yazdıklarını

Hadi inşallah sancın başlar da kucağına alırsın cumaya bebişini canım :)

Mrhb kızlar
Benmde kontrol vardı bugün,çatı muayenesi oldu ve doktorum normal doğum taraftarı bir doktor olmasına rağmen daha muayene esnasında mümkün değil normal doğum,leğen kemiği cok basık dedi.Hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim.Hayırlısı buymuş.
39. Haftada Allahın izniyle sezaryen olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…