- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.081
gözünüz aydinn Allah anali babali büyütsün. Kokulu kokulu öpün bizim yerimizede bebişi :)Spinal sezeryan oldu canim. Çok teşekkür ederim ins
Canım gerilme aynı gün giriyoruz. Sonrasını düşünelim güzel olsun.Mesajları okuyamadim kızlar,ben perşembeye bile erken derken doktor bugün hemen sezaryen dedi,daha yarın annem gelecek bende psikolojik olarak hazır değilim istemedim,ciktik hastaneden perşembe sabah sezaryene gidicem Allah izin verirse dua istiyorum şuan çok gerginim
Evet canım hasta beziYa cok kotu yaa oyle şap diye parmak sokup derinlere dogru kurcalıyor doktor bundan bende bıktım gerilmemek elde degil.off hakkımızda hayırlisı valla..suni sancı kısmından vazgecebilirim her an gelmiyorsa al diyebilirim sanki artık zorlamanın alemi var mıbu arada bez derken ne bezi takıyoruz ya dogumu beklerken mi
Evet aynı gün:) canım ben sezaryene gerilmedim aslında bebise kavusacagm için de mutluyum.beni geren doktorun acil sezaryen demesi bende sorumluluk alıp ciktim hastaneden.insallah bi sknti yasamamm ya perşembeye kadar bebiste de inşallah bi sknti olmadan atlatiriz perşembeyi .kendime kizdim biraz da niye doktorun işine karıştım diye o beni baya gerdiCanım gerilme aynı gün giriyoruz. Sonrasını düşünelim güzel olsun.
O da belden canım sadece sıvının enjekte edildiği alan farkliymisKizlar spinal masil oluor sezaryanda eoedurallee farkii me oda belden degilmi
Suanlik iyisen cnm korkma dua ett ufle kendini kizinla konusEvet aynı gün:) canım ben sezaryene gerilmedim aslında bebise kavusacagm için de mutluyum.beni geren doktorun acil sezaryen demesi bende sorumluluk alıp ciktim hastaneden.insallah bi sknti yasamamm ya perşembeye kadar bebiste de inşallah bi sknti olmadan atlatiriz perşembeyi .kendime kizdim biraz da niye doktorun işine karıştım diye o beni baya gerdi
Yok canım açıklığa bakamıyorlar evde olunca :)Evde samci cekince birsey olmuor deme cnm yani
Benimki oğlan teyzesi:))şimdilik iyiyim ama wc de bile çok fena skstiriyo aşağı felaket baskı var bugün hep yattım ama yarin bi kuafore carsiya gitmem lazım inşaallah yollarda dogurmam esimde rapor alıp bana eşlik edecek doktor bizi korkuttu çünküSuanlik iyisen cnm korkma dua ett ufle kendini kizinla konus
Oyy inşallah canım valla , zaten ruh halim bu aralar pek iyi değil . Motive olamıyorum , herşeye kızan bağıran çağıran aksi lanet bi kadın oldum çıktım :) enerji düştü iyice. Az kaldı diye mutlu olmak istiyorum ama sorumluluklatımın epeeyce arttığından da hem korkuu , hem endişe var buda beni fazlasıyla geriyor.Aynı düşünceler..
Bebiş gelmedikce artan kaygı ve korkular..
Çok değişik bir ruh haline bürünmeye başladım.
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla bı kavustursaydi artık. Bizde huzurluca buyutseydik yavrularimizi ins..
Allah bağışlasın, analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin canım inşallah..
Benim nabzım baya yuksekmis ben farketsemde farketmesemde.. bazen çarpıntıyı hissediyorum bu hafta özellikle.. kardiyolojiye gittim geçen hafta. Şükür sorun Yok. Gebelik fazlasıyla tetikliyormus canım, seninde öyle olmuş olabilir.
Bidahaki kiz demekk cnmmm ins bidahakinde yineee sayfada bulusuruzzz hamileyim cocukla zor mor derizz aiiiBenimki oğlan teyzesi:))şimdilik iyiyim ama wc de bile çok fena skstiriyo aşağı felaket baskı var bugün hep yattım ama yarin bi kuafore carsiya gitmem lazım inşaallah yollarda dogurmam esimde rapor alıp bana eşlik edecek doktor bizi korkuttu çünkü
Geçicek kuzum emin ol:)Oyy inşallah canım valla , zaten ruh halim bu aralar pek iyi değil . Motive olamıyorum , herşeye kızan bağıran çağıran aksi lanet bi kadın oldum çıktım :) enerji düştü iyice. Az kaldı diye mutlu olmak istiyorum ama sorumluluklatımın epeeyce arttığından da hem korkuu , hem endişe var buda beni fazlasıyla geriyor.
Hakkımızda hayırlısı , yüzdük yüzeük kuyruğuna geldik hesabı. Görelim mevlam neyler...
Geçmiş olsun canım. Rabbim verecektir kolaylığını . Burada bir arkadaşımız vardı dördüncü bebeğine hamile ve onun öncesinden bir rahim ameliyatı geçirmiş. Yani 5. Sezeryanı ve plasenta onun ki tamamen kapatmış demişti yolu. Ona da riskli dediler dua ede ede girdü canım doğuma. Şükür kazasız belasız atlattılar. Doktoruna güven dua et sende hayırlısyla atlatıcaksındır.Merhaba herkese benimde kontrolüm vardı bugün , sezeryan tarihim belli oldu . Ama ben korkuyorum , başlarda plesentanın konumu yüzünden hayati tehlike söz konusuydu . Şuanki doktorum plesenta daha yukarıda diyor ama aklımdan atamıyorum bir türlü . Böyle bir durum yaşayan var mı benden başka, düşünmekten sürekli araştırmaktan stres oluyorum .Sağ salim bir atlatsak , Allahım evlatlarımıza bağışlasın bütün anneleri .
Benim asadaydi sordum sezaryan olur demislerdi ama öle olan cok cnm sennuzulme ama benimki cikmis sukur yukarii seni korkutnuslarMerhaba herkese benimde kontrolüm vardı bugün , sezeryan tarihim belli oldu . Ama ben korkuyorum , başlarda plesentanın konumu yüzünden hayati tehlike söz konusuydu . Şuanki doktorum plesenta daha yukarıda diyor ama aklımdan atamıyorum bir türlü . Böyle bir durum yaşayan var mı benden başka, düşünmekten sürekli araştırmaktan stres oluyorum .Sağ salim bir atlatsak , Allahım evlatlarımıza bağışlasın bütün anneleri .
Anladın garii :) doğurcanı vakti saati geldi bi relakslık söz konusu oldu dimiGeçicek kuzum emin ol:)
Ben azcık daha iyiyim şu sıralar. Geçmiş haftalarda sinir küpü gibiydim, vara yoğa ağladığımda cabası. Kendime hakim olamayıp agresifleşiyodum alınıyodum felan. Şuan sadece doğuma endekslendim.
Allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi inşallah...
Geçmiş olsun canım, sonuna geldik şükür. Şuan en güzeli doktoruna güvenmek, netten araştırıp her cevaba kafanı yormak sadece seni ve bebeğini strese sokar. Allahın izniyle sağlıcakla atlatırsınız inşallahMerhaba herkese benimde kontrolüm vardı bugün , sezeryan tarihim belli oldu . Ama ben korkuyorum , başlarda plesentanın konumu yüzünden hayati tehlike söz konusuydu . Şuanki doktorum plesenta daha yukarıda diyor ama aklımdan atamıyorum bir türlü . Böyle bir durum yaşayan var mı benden başka, düşünmekten sürekli araştırmaktan stres oluyorum .Sağ salim bir atlatsak , Allahım evlatlarımıza bağışlasın bütün anneleri .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?