2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım gerilme aynı gün giriyoruz. Sonrasını düşünelim güzel olsun.

Evet canım hasta bezi
Suyun gelir kanaman falan olur diye taktırıyorlar önlüğü giyindikten sonra

Canım gerilme aynı gün giriyoruz. Sonrasını düşünelim güzel olsun.
Evet aynı gün:) canım ben sezaryene gerilmedim aslında bebise kavusacagm için de mutluyum.beni geren doktorun acil sezaryen demesi bende sorumluluk alıp ciktim hastaneden.insallah bi sknti yasamamm ya perşembeye kadar bebiste de inşallah bi sknti olmadan atlatiriz perşembeyi .kendime kizdim biraz da niye doktorun işine karıştım diye o beni baya gerdi

Suanlik iyisen cnm korkma dua ett ufle kendini kizinla konus

Suanlik iyisen cnm korkma dua ett ufle kendini kizinla konus
Benimki oğlan teyzesi:))şimdilik iyiyim ama wc de bile çok fena skstiriyo aşağı felaket baskı var bugün hep yattım ama yarin bi kuafore carsiya gitmem lazım inşaallah yollarda dogurmam esimde rapor alıp bana eşlik edecek doktor bizi korkuttu çünkü

Kızlar ben devlete gidiyorum da bu gittiğim hastanede epidural yokmuş ben normal doğum istiyorum inş ama tamamen doğal normal doğum mu yaptırıyolar yani başka bi seçenek varmı normal doğumda beni kolaylaştıracak ?

Hiç bilmiyorum ilk kez doğum yapcam bilen yazabilir mi lütfen

Oyy inşallah canım valla , zaten ruh halim bu aralar pek iyi değil . Motive olamıyorum , herşeye kızan bağıran çağıran aksi lanet bi kadın oldum çıktım :) enerji düştü iyice. Az kaldı diye mutlu olmak istiyorum ama sorumluluklatımın epeeyce arttığından da hem korkuu , hem endişe var buda beni fazlasıyla geriyor.
Hakkımızda hayırlısı , yüzdük yüzeük kuyruğuna geldik hesabı. Görelim mevlam neyler...

Bidahaki kiz demekk cnmmm ins bidahakinde yineee sayfada bulusuruzzz hamileyim cocukla zor mor derizz aiii

Ayy icinemi digduu kolay olcak diyee kizzz cnmm yaaa

Merhaba herkese benimde kontrolüm vardı bugün , sezeryan tarihim belli oldu . Ama ben korkuyorum , başlarda plesentanın konumu yüzünden hayati tehlike söz konusuydu . Şuanki doktorum plesenta daha yukarıda diyor ama aklımdan atamıyorum bir türlü . Böyle bir durum yaşayan var mı benden başka, düşünmekten sürekli araştırmaktan stres oluyorum .Sağ salim bir atlatsak , Allahım evlatlarımıza bağışlasın bütün anneleri .

Geçicek kuzum emin ol:)
Ben azcık daha iyiyim şu sıralar. Geçmiş haftalarda sinir küpü gibiydim, vara yoğa ağladığımda cabası. Kendime hakim olamayıp agresifleşiyodum alınıyodum felan. Şuan sadece doğuma endekslendim.
Allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi inşallah...

Geçmiş olsun canım. Rabbim verecektir kolaylığını . Burada bir arkadaşımız vardı dördüncü bebeğine hamile ve onun öncesinden bir rahim ameliyatı geçirmiş. Yani 5. Sezeryanı ve plasenta onun ki tamamen kapatmış demişti yolu. Ona da riskli dediler dua ede ede girdü canım doğuma. Şükür kazasız belasız atlattılar. Doktoruna güven dua et sende hayırlısyla atlatıcaksındır.
Yavruna kavuşacağın anı hayal et konstantre ol yeter

Benim asadaydi sordum sezaryan olur demislerdi ama öle olan cok cnm sennuzulme ama benimki cikmis sukur yukarii seni korkutnuslar

Anladın garii :) doğurcanı vakti saati geldi bi relakslık söz konusu oldu dimi
Hayırlısıyla bitircez inşallah hepimiz...

Geçmiş olsun canım, sonuna geldik şükür. Şuan en güzeli doktoruna güvenmek, netten araştırıp her cevaba kafanı yormak sadece seni ve bebeğini strese sokar. Allahın izniyle sağlıcakla atlatırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…