- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.101
Yok kuzum relakslık gelse keşkeee :) benim bu hafta tam aksine stresle geçti. Kendi dr.umdan ummadıgım muamele, nöbetçi doktorun tavrı, lakayt sözler felan.. Bebeğime kontrolde söylenenlerin hiçbirinin devlette tasdik edilmemesi (şükür). Kafam allak bullak oldu inan. Eşimin gözlerinden alev püskürüyodu resmen. Hal böyle olunca insanın odak noktasıda değişiyor:)Anladın garii :) doğurcanı vakti saati geldi bi relakslık söz konusu oldu dimi
Hayırlısıyla bitircez inşallah hepimiz...
Geçmiş olsun canım. Rabbim verecektir kolaylığını . Burada bir arkadaşımız vardı dördüncü bebeğine hamile ve onun öncesinden bir rahim ameliyatı geçirmiş. Yani 5. Sezeryanı ve plasenta onun ki tamamen kapatmış demişti yolu. Ona da riskli dediler dua ede ede girdü canım doğuma. Şükür kazasız belasız atlattılar. Doktoruna güven dua et sende hayırlısyla atlatıcaksındır.
Yavruna kavuşacağın anı hayal et konstantre ol yeter
Onada aynısını söylediler canım. Ama doktor demiş zaten enn kötü ihtimallerü söylüuorum diye. Düşünme sen de sağlıkla kurtulacaksın motive et kendini.Allahım inşallah , benimki de eski sezeryan dikişinin üzerinde konumlanmış demişti doktor . Kanaman olabilir ,rahim tamamen alınabilir masada kalabilirsin deyince moral falan kalmadı .Ben o doktora gitmeyi bıraktım , şimdiki daha ılımlı konuşuyor ama tabi aklımdan çıkmıyor.
Benide gece gündüz ateş basıyodu, şimdide bi terleyip bi üşüyorum. Anlamadım gitti :)Selam kizlar, bugun baya ates basiyo beni yaa, sabahtan da aya agrim olmustu. Bilmiyorum acilma mi ilerliyor!? Menepozlu gibiyim yaa
Senin gunun nezaman cnm.bize haber et olurmuu ciktimm emziriom.diyeceksinnnnnÇok sağolun tek tek teşekkür ederim . Gerçekten insanın içi rahatlıyor burda paylaşınca . Hiç tanımadığımız görmediğimiz halde herkesin birbirine böyle moral vererek konuşması , iyi dileklerde bulunması çok güzel . Allah hepimizi sag salim kavuştursun bebeklerimize .
Senin gunun nezaman cnm.bize haber et olurmuu ciktimm emziriom.diyeceksinnnnn
Aynen uyuyamıyorum ağlayasım var. Hem midem yanıyor hem de nefes alamıyorum bebeğim yukarı mı çıktı yine diye düşünüyorum bugünUyuyamadıkça sinir basıyor ya, midem de yanıyor alev alev.. Bugün çkü yorgunluğum da cabası.. Allahım yardım etsin hepimize inşallah, hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmak nasip etsin..
Ahhh bende şimdi sorcaktım birilerine ya nasıl ateş basıyor anlatamam deli gibi. duş aldım ferahlayım diye yok fayda etmiyo bnm yüzümden evde herkez üşüyoSelam kizlar, bugun baya ates basiyo beni yaa, sabahtan da aya agrim olmustu. Bilmiyorum acilma mi ilerliyor!? Menepozlu gibiyim yaa
sorma canım ya, bacaklarım buz ama beni basıyorlar resmenAhhh bende şimdi sorcaktım birilerine ya nasıl ateş basıyor anlatamam deli gibi. duş aldım ferahlayım diye yok fayda etmiyo bnm yüzümden evde herkez üşüyobütün prncereleri açasım var şuan
Sende nişan açılmamı var canımsorma canım ya, bacaklarım buz ama beni basıyorlar resmennişan gelince de açılmaya başlayınca da hemen doğrulmuyormuş bunu da tecrübe ettim ben gelir çabucak diyordum
evet canım, nişan da düştü, 1cm de açılma var ama hala doğurmadım, 1 mart babyshower var, 2'si kontrol, bende 3'üne bekliyorumSende nişan açılmamı var canım
Annelerin de bi bildiği vardır boşverEvet aynı gün:) canım ben sezaryene gerilmedim aslında bebise kavusacagm için de mutluyum.beni geren doktorun acil sezaryen demesi bende sorumluluk alıp ciktim hastaneden.insallah bi sknti yasamamm ya perşembeye kadar bebiste de inşallah bi sknti olmadan atlatiriz perşembeyi .kendime kizdim biraz da niye doktorun işine karıştım diye o beni baya gerdi
Aynen canım bende bana Allah soyletti ,bebeğim zamanını bekliyo diye kendimi teselli ediyorum.zaten son bi gün sonra yanımızda olacaklar ikimizin de Allahin izniyle,senin yarın saat kacta canım,burbirime dua edelimAnnelerin de bi bildiği vardır boşverha 1 gün once ha sonra cok kritik bi durum olsa zaten ısrarcı olur söylerdi doktor. Bişey olmaz allahın izniyle.
Özledin kizini deme o kokusunu hareketiniii elleriniiiiGünaydın kızlar, bhgün yine kontrole gidicem. Suyumuzun takip edilmesi gerekiyormuş. İki güne bir çağırmıştı dr. Allahın izniyle doğsunlar artık inşallah.
Çoğumuzun sezaryen günü belli olmuş, Allah sağlıcakla kurtarsın inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?