2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Anladın garii :) doğurcanı vakti saati geldi bi relakslık söz konusu oldu dimi
Hayırlısıyla bitircez inşallah hepimiz...
Yok kuzum relakslık gelse keşkeee :) benim bu hafta tam aksine stresle geçti. Kendi dr.umdan ummadıgım muamele, nöbetçi doktorun tavrı, lakayt sözler felan.. Bebeğime kontrolde söylenenlerin hiçbirinin devlette tasdik edilmemesi (şükür). Kafam allak bullak oldu inan. Eşimin gözlerinden alev püskürüyodu resmen. Hal böyle olunca insanın odak noktasıda değişiyor:)

Allahım inşallah , benimki de eski sezeryan dikişinin üzerinde konumlanmış demişti doktor . Kanaman olabilir ,rahim tamamen alınabilir masada kalabilirsin deyince moral falan kalmadı .Ben o doktora gitmeyi bıraktım , şimdiki daha ılımlı konuşuyor ama tabi aklımdan çıkmıyor.

Onada aynısını söylediler canım. Ama doktor demiş zaten enn kötü ihtimallerü söylüuorum diye. Düşünme sen de sağlıkla kurtulacaksın motive et kendini.
Üstelik doğumdan hemen sonra ayaklandı o hayret etmiştim :)
Doktor desteği de çok önemli tabii , iyi yapmılın değiştirmekle içine sinmiyoduysa

Çok sağolun tek tek teşekkür ederim . Gerçekten insanın içi rahatlıyor burda paylaşınca . Hiç tanımadığımız görmediğimiz halde herkesin birbirine böyle moral vererek konuşması , iyi dileklerde bulunması çok güzel . Allah hepimizi sag salim kavuştursun bebeklerimize .

Senin gunun nezaman cnm.bize haber et olurmuu ciktimm emziriom.diyeceksinnnnn

Uyuyamadıkça sinir basıyor ya, midem de yanıyor alev alev.. Bugün çkü yorgunluğum da cabası.. Allahım yardım etsin hepimize inşallah, hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmak nasip etsin..
Aynen uyuyamıyorum ağlayasım var. Hem midem yanıyor hem de nefes alamıyorum bebeğim yukarı mı çıktı yine diye düşünüyorum bugün

Selam kizlar, bugun baya ates basiyo beni yaa, sabahtan da aya agrim olmustu. Bilmiyorum acilma mi ilerliyor!? Menepozlu gibiyim yaa
Ahhh bende şimdi sorcaktım birilerine ya nasıl ateş basıyor anlatamam deli gibi. duş aldım ferahlayım diye yok fayda etmiyo bnm yüzümden evde herkez üşüyo bütün prncereleri açasım var şuan

Ahhh bende şimdi sorcaktım birilerine ya nasıl ateş basıyor anlatamam deli gibi. duş aldım ferahlayım diye yok fayda etmiyo bnm yüzümden evde herkez üşüyo bütün prncereleri açasım var şuan
sorma canım ya, bacaklarım buz ama beni basıyorlar resmen nişan gelince de açılmaya başlayınca da hemen doğrulmuyormuş bunu da tecrübe ettim ben gelir çabucak diyordum

Annelerin de bi bildiği vardır boşver ha 1 gün once ha sonra cok kritik bi durum olsa zaten ısrarcı olur söylerdi doktor. Bişey olmaz allahın izniyle.

Annelerin de bi bildiği vardır boşver ha 1 gün once ha sonra cok kritik bi durum olsa zaten ısrarcı olur söylerdi doktor. Bişey olmaz allahın izniyle.
Aynen canım bende bana Allah soyletti ,bebeğim zamanını bekliyo diye kendimi teselli ediyorum.zaten son bi gün sonra yanımızda olacaklar ikimizin de Allahin izniyle,senin yarın saat kacta canım,burbirime dua edelim

Kızlar bebeklerin anne karnında kaçıncı haftada sonra kakalarini yeme ihtimali var,mutlaka 40in dolması mi lazım yoksa daha önce de olabilir mi

Özledin kizini deme o kokusunu hareketiniii elleriniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…