2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Amin canım inşallah seninki gününü beklicek ama akıllı bıdık:)hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hakkında hayırlısı olsun canım . İnş sanci ve açılman olmusturmuayenebitince haber ver

Gunaydin kizlar dun dogum icin gun almaya gittik arastirma hastanesine ama kabul etmedi dr neden bulundugun yerdeki hastane yapmiyor onlar risk almiyorsa ben hic almam dedi 3.sezeryanim oldugu icin bulundugum yerdeki devlet hastaneleri kabul etmiyor... ozeller 2.500 tl.den basliyor durumum yok okadar odeme yapamam ve ben hissediyorum dogumum cok yakin agrilar cogaldi birde kusma var ne alakaysa anlamadim usutmedimde buda belirtimi acaba cok uzgunum ben napicam simdi bu hastane konusunu... saglik bakanligina sikayet ettim hemen geri döndüler sagolsunlar ama dogumun geldiginde git kabul etmeme gibi bi durum asla olamaz dediler... benim 3.sezeryanim dogumun gelmesini beklemek riskli olacaktir diye biliyorum sizcede gun vermesi gerekmezmi?

Uyuyamadıkça sinir basıyor ya, midem de yanıyor alev alev.. Bugün çkü yorgunluğum da cabası.. Allahım yardım etsin hepimize inşallah, hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmak nasip etsin..
ne kadar çok ortak yanımızda var ağlamaya uykusuzluk mide yanması , artık gelsin istiyorum

Aynen uyuyamıyorum ağlayasım var. Hem midem yanıyor hem de nefes alamıyorum bebeğim yukarı mı çıktı yine diye düşünüyorum bugün

Kızlar bebeklerin anne karnında kaçıncı haftada sonra kakalarini yeme ihtimali var,mutlaka 40in dolması mi lazım yoksa daha önce de olabilir mi

Şubat bitiyor diye bende bi doğurma arzusu başladı çokmu acele ediyorum ya artık doğsun istiyorum

Allah yardımcın olsun canım bunlarda hiç insaf kalmamış

Hangi doktorun yapamm deme hakkı var devlette,sikayet et canım hepsi soruşturma yesin,bu nasil bi vicdansizliktir,evet önceki doğumlar sezaryense bunun daha erken alinmasi gerekir eski dikisler e sknti yapar çünkü.aklim almadı ya bunu gidip baş hekime falan şikayet mi etseydin daha çabuk sonuç verir belki

Ayni hastanede baska doktorlada gorustum o da aynisini dedi 3.sezeryan riskli oldugu icin yapmiyoruz sadece arastirma ve universite hastaneleri yapar oraya git dedi arada kaldim 37+6 oldum dun o yagisli hava korkunc trafikte 2 saat yol gittim arastirma hastanesine orda da kabul edilmeyince cok sinirim bozuldu suriyeliler 8.inciyi doguruyor acil gelip dogum aninda neden ben kendi memleketimde boyle muamele goruyorum

Özledin kizini deme o kokusunu hareketiniii elleriniiii
Özlenmez miiiii..
Amin canım inşallah seninki gününü beklicek ama akıllı bıdık:)hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım güzel olur haberler. Cts olmadan hayırlısıyla bi kavussak diyorum, özeldeki kontrole gitmek istemiyorum Allah da muhtac etmesin inşallah.
Hakkında hayırlısı olsun canım . İnş sanci ve açılman olmusturmuayenebitince haber ver
Hiçbişey hissetmiyorum kuzum ama hayırlısıyla olmuştur inşallah:)
Böyle bişeyy de mi varmış ya.. Kaç tane insan yapıyor üçüncüyü hatta dördüncüyü. Bunların hepsinin özele gücü yokki. Ne saçma iş. Şikayet etmen iyi olnuş canım, üçüncüde erken tarih verilmeli diye biliyorum bende. İnşallah en kısa sürede olumlu bir sonuç alırsın.
Günaydın kızlar bugün kontrolum var şu an nstye bağladılar. bakalım ne diycek Dr
Hadi hayırlı haberlerle inşallahh :)

Böyle bisey olacağını aklım almıyor,rezalet her yere şikayet et canım.uygun fiyatlı bi özel hastane arastir.taksit vs yapan bi yer.gecen bi adam gücünün olmadığını anlatıyordu benim doktoruma doktor da hastaneden kendilerinin faydalandığı bi indirimi adama uygulacagini söyledi fiyatı falan indirdi zor durumda kalmasın diye.oyle bi hastane doktor arastrsan canım

Üçüncü sezeryanımız diye napalım yani , ortadamı kalalım. Kendi kendimize mi doğun yapalım. Yüz nakli , kalp nakli yapılır oldu. Üçüncü sezeryandan korkuyoruz Allah Allaah...
Canım sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama Kayserideyim ben. Çevremde bir dolu üç kez sezeryanka bebeğini kucağına alan anne var. Çok yakınlarımda bile.varsa imkanın çevre illerdeki hastanelerede danış istersen...
Durumleyla

pembeperi daha yeni görüyorum canım çok sevindim merak ediyordum açıkçası bebişini de seni de çok şükür geçmişsiniz evinize :)) rabbim ayrılık vermesin sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum yaramazla size :)) bize dua etmeyi unutma hayırlısıyla bizde kavuşalım minnaklara:)

Allah yardımcın olsun canım , malesef ki var bu durumu bende yaşadım. Devletteki doktor ben yapamam senin sezeryanını dedi. Başka özel bir hastanedeki doktor da 19. haftadayım diye kabul etmemişti. İkili testini yapmadığım hastayı kabul etmiyorum demişti . İyiki de etmemişler çünkü şimdiki doktorumdan çok memnunum. İkinci sezeryan benimde inan seni çok iyi anlıyorum , ne denir Allah büyük inşallah koymuştur bir yoluna.

A Albeni7 doğum beklerken bahsettiğin hasta bezi biz mi alıyoruz hastane mi veriyor bezli beklemenin amacı ne acaba ??

A Albeni7 doğum beklerken bahsettiğin hasta bezi biz mi alıyoruz hastane mi veriyor bezli beklemenin amacı ne acaba ??
Doğum başlayınca , kanama olursa su gelirse bir ihtimal lavman öncesi kakamızı falan yaparsak diye :) :) takıyoruz canım.
Yanımızda yoksa , hastaneden de veriyorlar. Benim evde iki tane var çantaya onları koydum yeter sanırım. Sonrasında normal pede geçicem diye düşünüyorum. Veya emici külot da kullanabilirsn aynı şeyler için canım o daha pratik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…