- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.141
Canım mesela ben ankaradayım üniversite hastaneleri 10 haftadan sonraları almıyor ..benım gittiğim araştırma hastanesi 3.sezeryanı kabul etmiyor ve riskli durumda hemen büyük hastaneye yolluyor öyle prosedür boyleymısAyni hastanede baska doktorlada gorustum o da aynisini dedi 3.sezeryan riskli oldugu icin yapmiyoruz sadece arastirma ve universite hastaneleri yapar oraya git dediarada kaldim 37+6 oldum dun o yagisli hava korkunc trafikte 2 saat yol gittim arastirma hastanesine orda da kabul edilmeyince cok sinirim bozuldu suriyeliler 8.inciyi doguruyor acil gelip dogum aninda neden ben kendi memleketimde boyle muamele goruyorum
Canım Ankarada boyle mesaja boyle durumda sadece doğum üzere olan hastanelere yönlendiriyor lar boyle bir kuralları varmısÜçüncü sezeryanımız diye napalım yani , ortadamı kalalım. Kendi kendimize mi doğun yapalım. Yüz nakli , kalp nakli yapılır oldu. Üçüncü sezeryandan korkuyoruz Allah Allaah...
Canım sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama Kayserideyim ben. Çevremde bir dolu üç kez sezeryanka bebeğini kucağına alan anne var. Çok yakınlarımda bile.varsa imkanın çevre illerdeki hastanelerede danış istersen...
Durumleyla
İnsaallah cumanın hürmetine o gun sagsalim alacaksın yavrunu Can'ımKızlar günaydın güne hurma yemeyle başladım bakalım neler olacak çömelme hareketleri yapmak istiyorum ama korkuyorum bilmeden bebeğe zarar verırırm diye bilen kardeşim en doğru nasıl yapabiliriz ..yarınada omur olur çıkarsak yürümeyi düşünüyorum bugünde temıLık yapayım..çocuklarım hasta gelince hep üst üste gelsede hamdolsun Rabbim daha kotusunden korusun.
Allah razı olsun canım bende bakıyım bugünde yapayım..İnsaallah cumanın hürmetine o gun sagsalim alacaksın yavrunu Can'ımneden bisey olsun kı YouTube sguat yaz o hareket cok iyi oglumda 40 haftam dolunca yapmıştım cok faydalı yaa bakalim bende bu hafta sonundan sonra başlayacağım hareketlere :)
Valla hiç birinin niyeti yok gibi duruyorBu arada herkese hayırlı sabahlar kızlar bakalim bugun doğuran olur musubatin son günü
Bi hale yola koyulur inşallah. Belirsizlik insanda kaygı yaratıyor. Son haftalarına gelmiş kadıncağız stres yapıyor vallahi üzüldümCanım Ankarada boyle mesaja boyle durumda sadece doğum üzere olan hastanelere yönlendiriyor lar boyle bir kuralları varmıs
Önce aceleci çıktı diyoduk mart bebeklerine :) şimdide tembel diyoruz. Bebelerde şaşırdı yaaValla hiç birinin niyeti yok gibi duruyorbu Mart bebeleri çok tembel çıktı
Bana a çok saçma geliyor ama ne yazıkki boyle en ufak bir rıskde hemen büyük doğum a git ..orda yapmak ıstesem baştan belli oraya gıderim değil miBi hale yola koyulur inşallah. Belirsizlik insanda kaygı yaratıyor. Son haftalarına gelmiş kadıncağız stres yapıyor vallahi üzüldümhayırlı doğumlar nasip etsin Allah.
Başımıza ne gelir bilemiyoruz ki , normal deriz sezeryana alınırız , risksiz deriz zor geçer doğumumuz. Hastanelerin ve doktorlarında prosedürüdür mutlaka şehirden iehire de fark ediyor demekki
Hahahh kız daha mart gelmedi hele bir marta gelelim bence mart anneleri sabırsız ...Önce aceleci çıktı diyoduk mart bebeklerine :) şimdide tembel diyoruz. Bebelerde şaşırdı yaa
Biri dökülse ardına peş peşe gelecek gibi geliyor bana doğumlar
:)) cahillik zor desene :))) heyt bee tecrübe konuşuyor :))) depend almıştım ben iyi bari hahahaha çok güldüm kendime ya :))) başına ne geleceğini bilememenin saftirikliği nasıl güzel bi kafa :))))Doğum başlayınca , kanama olursa su gelirse bir ihtimal lavman öncesi kakamızı falan yaparsak diye :) :) takıyoruz canım.
Yanımızda yoksa , hastaneden de veriyorlar. Benim evde iki tane var çantaya onları koydum yeter sanırım. Sonrasında normal pede geçicem diye düşünüyorum. Veya emici külot da kullanabilirsn aynı şeyler için canım o daha pratik olur
Ahaha değilmi aynenn öyle.Hahahh kız daha mart gelmedi hele bir marta gelelim bence mart anneleri sabırsız ...
En güzelii o ki zaten.:)) cahillik zor desene :))) heyt bee tecrübe konuşuyor :))) depend almıştım ben iyi bari hahahaha çok güldüm kendime ya :))) başına ne geleceğini bilememenin saftirikliği nasıl güzel bi kafa :))))
Biliyorumda Mart başı olanlarin dogmamasi sasirtti beni özellikle 3. Doğumu olanlarinki dogmaliydi. Bugün Mart başı olan bi arkadaşım doğurdu . Ve başka grupta 11 Mart olan bi arkadas oda doğurdu 38. Haftada. Böyle haberler duyunca niye grubumuz dogurmuyor diyorum . Dogursunlarki sıra bize gelsinpapatya1994 bence Mart bebesiyiz biz yeaaa martta doğcaz işte diyorlar :)))
Aynı ben :):)Ben heralde nisanada kalırım bu doğurma istegiylebugünkü ruh halim çok kötü durmadan agliyorum pskolojim bozuldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?