2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım mesela ben ankaradayım üniversite hastaneleri 10 haftadan sonraları almıyor ..benım gittiğim araştırma hastanesi 3.sezeryanı kabul etmiyor ve riskli durumda hemen büyük hastaneye yolluyor öyle prosedür boyleymıs

Canım Ankarada boyle mesaja boyle durumda sadece doğum üzere olan hastanelere yönlendiriyor lar boyle bir kuralları varmıs

Kızlar günaydın güne hurma yemeyle başladım bakalım neler olacak çömelme hareketleri yapmak istiyorum ama korkuyorum bilmeden bebeğe zarar verırırm diye bilen kardeşim en doğru nasıl yapabiliriz ..yarınada omur olur çıkarsak yürümeyi düşünüyorum bugünde temıLık yapayım..çocuklarım hasta gelince hep üst üste gelsede hamdolsun Rabbim daha kotusunden korusun.

İnsaallah cumanın hürmetine o gun sagsalim alacaksın yavrunu Can'ım neden bisey olsun kı YouTube sguat yaz o hareket cok iyi oglumda 40 haftam dolunca yapmıştım cok faydalı yaa bakalim bende bu hafta sonundan sonra başlayacağım hareketlere :)

Allah razı olsun canım bende bakıyım bugünde yapayım..

Canım Ankarada boyle mesaja boyle durumda sadece doğum üzere olan hastanelere yönlendiriyor lar boyle bir kuralları varmıs
Bi hale yola koyulur inşallah. Belirsizlik insanda kaygı yaratıyor. Son haftalarına gelmiş kadıncağız stres yapıyor vallahi üzüldüm hayırlı doğumlar nasip etsin Allah.
Başımıza ne gelir bilemiyoruz ki , normal deriz sezeryana alınırız , risksiz deriz zor geçer doğumumuz. Hastanelerin ve doktorlarında prosedürüdür mutlaka şehirden iehire de fark ediyor demekki

Uykusuz bir gecenin sabahından günaydın kızlar. Bugün adet sancısıyla uyandım ve kasıklarımda huzursuzluk var rahmim ağrıyor yürürken bile zorlaniyorum

Bana a çok saçma geliyor ama ne yazıkki boyle en ufak bir rıskde hemen büyük doğum a git ..orda yapmak ıstesem baştan belli oraya gıderim değil mi
Durumleyla canım Allah hayırlı insanlar çıkartsın karşına ..bende hep bu sebebelerden başka bir devler hastanesinde de kayıt açtım çünkü ne olacağımız belli değil..

:)) cahillik zor desene :))) heyt bee tecrübe konuşuyor :))) depend almıştım ben iyi bari hahahaha çok güldüm kendime ya :))) başına ne geleceğini bilememenin saftirikliği nasıl güzel bi kafa :))))

:)) cahillik zor desene :))) heyt bee tecrübe konuşuyor :))) depend almıştım ben iyi bari hahahaha çok güldüm kendime ya :))) başına ne geleceğini bilememenin saftirikliği nasıl güzel bi kafa :))))
En güzelii o ki zaten.
Ne yaşayacağını bilmiyosun ki , tam macera :):)

Ben heralde nisanada kalırım bu doğurma istegiylebugünkü ruh halim çok kötü durmadan agliyorumpskolojim bozuldu iyice

papatya1994 bence Mart bebesiyiz biz yeaaa martta doğcaz işte diyorlar :)))
Biliyorumda Mart başı olanlarin dogmamasi sasirtti beni özellikle 3. Doğumu olanlarinki dogmaliydi. Bugün Mart başı olan bi arkadaşım doğurdu . Ve başka grupta 11 Mart olan bi arkadas oda doğurdu 38. Haftada. Böyle haberler duyunca niye grubumuz dogurmuyor diyorum . Dogursunlarki sıra bize gelsin

Kizlar dr dan geldim bebegim masallah 3.5 kg olmus. Benimde sanci varmis. Ama cati muayenesinde cati dar cikti cok zorlanirsin dedi sonra niye brni zorladin bosuna deme dedi. Kafam iyice karisti yaaa offf hic acilmam da yokmus bebek kanala da yerlesmemis

Ben heralde nisanada kalırım bu doğurma istegiylebugünkü ruh halim çok kötü durmadan agliyorumpskolojim bozuldu iyice
Aynı ben :):)
Gün içinde deli gibiyim. Gülüyorum , ağlıyorum , sinirleniyorum şu tüm emojileri kapsıyo ruh halim.
Bak şuan iyiyim mesela :) karnımın tok olması olumlu etkilemiş olsa gerek eserekli halimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…