2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
En güzelii o ki zaten.
Ne yaşayacağını bilmiyosun ki , tam macera :):)
Hemde nasıl bi macera hergün yeni bişiyle uyuyup uyanıyoruz :))) bundan sonraki hayatımız böyle geçecek hep ilk defalar :)) hepsinin heyecanı endişesi mutluluğu korkusu.. ne hissedeceğini bilememe..

Daha vaktin var dur hele . Dr direk imkansız dememiş olasiliktan bahsetmis bekle bi 39 40 haftayı bak layesteninde catisina dar demisler ilkinde ama maşallah normal dogurmus valla bizim burda çatı muayenesi yapmıyor devlet . Şancı geldimi direk gidip doguruyon ilk doğumda 41 haftaya kadar çatı gormedim

Hemde nasıl bi macera hergün yeni bişiyle uyuyup uyanıyoruz :))) bundan sonraki hayatımız böyle geçecek hep ilk defalar :)) hepsinin heyecanı endişesi mutluluğu korkusu.. ne hissedeceğini bilememe..
Çok renksizdi ya hayatımız annesi hamileyken :):)
Onların yerine yaşayacağız o heyecanları inşallah.
Hele bendeki heyecanı tahmin edemezsiniz :):):)
İki oğlaan , bir kız la napıcam nasıl başedicem hiçbi fikrim yok. Yaşa ve gör hohohytt delirmeceler başlıyor. Size gzel güzel fotolar atarım , saçımı başımı falan yolarken sanırım :)

Esrasi normal doğum istiyosan bi devlete git derim . Burda hemen hemen her arkadasa çatın dar doguramazsin denildi bu gunlerde ben güvenmiyorum artık doktorlara bahane uyduruyolar gibi geliyor

Mart başında olanları neredeyse şubat başından beri bekliyoruz heyecanla :)) kandırıkçı çıktı bebeler y4zy4qmurum Y Yeni ben lazim hop oturduk hop kalktık hepimiz sancılarıyla ha doğurdular ha doğuracaklar diye geldik en sonunda Mart’a :)) sağlıkla gelsin kuzucuklar benim cadı çok Nisanı beklemeyecek gibi geliyor ama önümüzdeki örnekleri de görünce çok bişi diyemiyor insan :)))

Aynen canım bende bana Allah soyletti ,bebeğim zamanını bekliyo diye kendimi teselli ediyorum.zaten son bi gün sonra yanımızda olacaklar ikimizin de Allahin izniyle,senin yarın saat kacta canım,burbirime dua edelim
Sabah 7 8 arası olacak inşallah cnm senin de öyledir muhtemelen tabii ki edelim.

Yaaa :)) haklısın.. ben bitaneyi düşünüyorum acaba yapabilecek miyim diye sende durum çarpı 3 çekilsin halaylar tililililili ben beklerim bak o fotoları

Çatı konusunda doktora güvenmekle alakalı bence. doktorum özel ama bana her zaman önce normal doğum dedi.Ben seni yüreklendiririm normal doğum için,bebeğe bencillik etmeyelim diyen bir doktor.Bu aya kadar hep böyle söyleyip neden keyfi sezaryen alsın ki?! Vakum kullanmak zorunda kalmaktansa sezaryen tercih etti.Herkesin yapısı bir olamaz.

Cuma dogurursan seni mursidimiz ilan ederiz:)dualari kabul oluyo diye

Benim de doktorum aynı ben de aynı şeyi yaşadım bence ona guvenmeliyiz

Canım istinai durumlar daima vardır senin kı istisnai durum. Ama son zamanlarda seseryanun iyice artııgını gozlemlıyorum özellikle bu çatı muhabbetınden..

Bugün 39+2 olduk bakalım sancı falan yok bugün sadece gece acayip bacaklarım ağrıdı ama şu an o da yok. Bende cuma günü gideceğim kontrole o güne kadar gelmezse artık doğumu başlatmalarını isterim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…