- 12 Haziran 2017
- 557
- 803
- 53
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.161
Hemde nasıl bi macera hergün yeni bişiyle uyuyup uyanıyoruz :))) bundan sonraki hayatımız böyle geçecek hep ilk defalar :)) hepsinin heyecanı endişesi mutluluğu korkusu.. ne hissedeceğini bilememe..En güzelii o ki zaten.
Ne yaşayacağını bilmiyosun ki , tam macera :):)
Daha vaktin var dur hele . Dr direk imkansız dememiş olasiliktan bahsetmis bekle bi 39 40 haftayıKizlar dr dan geldim bebegim masallah 3.5 kg olmus. Benimde sanci varmis. Ama cati muayenesinde cati dar cikti cok zorlanirsin dedi sonra niye brni zorladin bosuna deme dedi. Kafam iyice karisti yaaa offfhic acilmam da yokmus bebek kanala da yerlesmemis
Çok renksizdi ya hayatımız annesi hamileyken :):)Hemde nasıl bi macera hergün yeni bişiyle uyuyup uyanıyoruz :))) bundan sonraki hayatımız böyle geçecek hep ilk defalar :)) hepsinin heyecanı endişesi mutluluğu korkusu.. ne hissedeceğini bilememe..
Mart başında olanları neredeyse şubat başından beri bekliyoruz heyecanla :)) kandırıkçı çıktı bebelerBiliyorumda Mart başı olanlarin dogmamasi sasirtti beni özellikle 3. Doğumu olanlarinki dogmaliydi. Bugün Mart başı olan bi arkadaşım doğurdu . Ve başka grupta 11 Mart olan bi arkadas oda doğurdu 38. Haftada. Böyle haberler duyunca niye grubumuz dogurmuyor diyorum . Dogursunlarki sıra bize gelsin
Sabah 7 8 arası olacak inşallah cnm senin de öyledir muhtemelen tabii ki edelim.Aynen canım bende bana Allah soyletti ,bebeğim zamanını bekliyo diye kendimi teselli ediyorum.zaten son bi gün sonra yanımızda olacaklar ikimizin de Allahin izniyle,senin yarın saat kacta canım,burbirime dua edelim
Yaaa :)) haklısın.. ben bitaneyi düşünüyorum acaba yapabilecek miyim diye sende durum çarpı 3Çok renksizdi ya hayatımız annesi hamileyken :):)
Onların yerine yaşayacağız o heyecanları inşallah.
Hele bendeki heyecanı tahmin edemezsiniz :):):)
İki oğlaan , bir kız la napıcam nasıl başedicem hiçbi fikrim yok. Yaşa ve gör hohohytt delirmeceler başlıyor. Size gzel güzel fotolar atarım , saçımı başımı falan yolarken sanırım:)
Tabii tabii ne demek zevkle atarım :):)Yaaa :)) haklısın.. ben bitaneyi düşünüyorum acaba yapabilecek miyim diye sende durum çarpı 3çekilsin halaylar tililililili ben beklerim bak o fotoları
Bi dediklerin bende hergun var canım:)Uykusuz bir gecenin sabahından günaydın kızlar. Bugün adet sancısıyla uyandım ve kasıklarımda huzursuzluk var rahmim ağrıyor yürürken bile zorlaniyorum
Cuma dogurursan seni mursidimiz ilan ederiz:)dualari kabul oluyo diyeÇatı muhabbetıne bende katılmıyorum benimde dar mış catım iki tane normal Doğumum var...kızlar ahh ahh bizde doğurmak istiyoruz ama gelmıyorlar bizim sucumuz ne ..saka maka bir yana ben cumaya odaklandım cuma doguracam ınsaAllah...Rabbim hayır sağlık sıhhat afiyet versin...
Benim de sabah 8-9 arasi yatış yapılacak sezaryen kacta olur bilemiyorumSabah 7 8 arası olacak inşallah cnm senin de öyledir muhtemelen tabii ki edelim.
Benim de doktorum aynı ben de aynı şeyi yaşadım bence ona guvenmeliyizÇatı konusunda doktora güvenmekle alakalı bence. doktorum özel ama bana her zaman önce normal doğum dedi.Ben seni yüreklendiririm normal doğum için,bebeğe bencillik etmeyelim diyen bir doktor.Bu aya kadar hep böyle söyleyip neden keyfi sezaryen alsın ki?! Vakum kullanmak zorunda kalmaktansa sezaryen tercih etti.Herkesin yapısı bir olamaz.
Senin doğum günü ne zaman canım.Allahım kolaylıkla göstersin inşallahBenim de doktorum aynı ben de aynı şeyi yaşadım bence ona guvenmeliyiz
Canım istinai durumlar daima vardır senin kı istisnai durum. Ama son zamanlarda seseryanun iyice artııgını gozlemlıyorum özellikle bu çatı muhabbetınden..Çatı konusunda doktora güvenmekle alakalı bence. doktorum özel ama bana her zaman önce normal doğum dedi.Ben seni yüreklendiririm normal doğum için,bebeğe bencillik etmeyelim diyen bir doktor.Bu aya kadar hep böyle söyleyip neden keyfi sezaryen alsın ki?! Vakum kullanmak zorunda kalmaktansa sezaryen tercih etti.Herkesin yapısı bir olamaz.
Yarın sabah canımSenin doğum günü ne zaman canım.Allahım kolaylıkla göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?