2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım istinai durumlar daima vardır senin kı istisnai durum. Ama son zamanlarda seseryanun iyice artııgını gozlemlıyorum özellikle bu çatı muhabbetınden..
Evet o yüzden gerçekten doktorun samimiyetini anlamak gerek o an.Kimisi kolayına geldiği için yönlendiriyor kimisi mecburluktan.Allah iyi insanlara denk getirsin gerçekten

Yarın sabah canım
Nee ay cok güzel cok heycanlı...bana da
39 hafta dedi daha 10 gün var bitmiyor yahu...
Yarın heycanla bekliyorum haberini.

Duuu kız beni de heyecanlandırır:)sanki hiç heyecanlı değilim de icim kıpır kıpır oglusum da sanki çıkacağını biliyo gibi nasıl hareketli bi bilsen:)yazarım yarın inşallah güzel haberlerimizi Rabbim nasip ederse,bana duaa edinnn

yanlış anlaşılma olmuş herhalde :) benim çatıma dar demediler hiç hatta hiç bakılmadı bile, bir arkadaş ilişkide ağrım oluyor çatıyla alakası olur mu diye sormuştu bende benimde ilişkilerde ağrım oluyordu ama normal doğurdum diye yazmıştım. Ben ilk ikiyi yurtdışında doğurdum orda hiç çatı muayenesi diye bir şey duymadım önemli bir sorun yoksa herkesi normal Doğuma alıyorlar orda Doğumda sorun olursa sezeryan oluyor zaten yoksa herkes normal doğuruyor

Seninki de geçer bi bakmışsın gelmiş günün insan valla anlamiyo da yaptığımız stres kalıyor yanımıza:))

Sana yarın sabah ayetelkürsi okuyup göndericem Cok güzel heycanlar ya ,1 mart bebişi

Yazarım mutlaka tecrübelerimi:)

Sana yarın sabah ayetelkürsi okuyup göndericem Cok güzel heycanlar ya ,1 mart bebişi
Ayy canim yerim seni Allah razı olsun,cok sağol sabah 8 gibi yatisim olacak saati de söyleyeyim madem:)))bende sizlere dua edicam.1 mart bebisi benim de ilk bebisim Allahım sen saglikla kavustr

Arastirdim butun ozellerde 3.sezeryan fiyati 2.300 den basliyor

O zaman başka bi arkadasti heralde yanlış hatirliyorum

Canim üşüttüm ben galiba onun sancısıyla birleşince fazla rahatsız hissettim. Gerçek doğum sancısıyla hangi gün karşılaşacağım merakla bekliyorum:) Son 10 gün bakalım :)
Evet onunda etkisi vardır,senin bebek kanalda miydi canim benim bütün sikayetkerim ondan oluyo

Evet onunda etkisi vardır,senin bebek kanalda miydi canim benim bütün sikayetkerim ondan oluyo
Kanalda değil canım doktorum bebeğin hala yukarda olduğunu söylüyor ama ben hep aşağıda hissediyorum her an çıkacak gibi. Ben çok zayıf ve minyonum onun etkisi de olabilir. Bebek insin diye yürüyüş yapıyorum bakalım inşallah vaktini geçmeden gelir :) Bu arada sana da hayırlı doğumlar canım bize de dua et doğum anında :)

Amin canım duanizi eksik etmeyin bende ederim tabi,Rabbim hepimizi saglikla kavustrsn minnoslara,seninki de iner bi bakmışsın doğmuş bile hepimiznkini göz açıp kapayıncaya geçsin inşaallah

Çıktınmı kontrolden canım? Senin cadı geliyomuymuş y4zy4qmurum
Her an olabilir demişti canım durum halen aynı ama o "her an" kavramınıda çürütücez bu gidişle :)
  • Kız sıra çoktan bozuldu, siz sıra felan düşünmeyin gelen gelsin hoşgelsin :))
Canım maşallah size, kafanı hiç karıştırma, çoğu insan çatı muayenesi bile olmadan doğuma gidiyor. Çatısı uygun olduğu halde doğumu zor geçenlerde var benim gibi.. Doğum başladığında netleşen bir durum bence bu, eğer o an uygun değilse sezaryene alınıyor zaten.
Bizde aynı hop oturup kalkıyoruz kuzum ama elde değil, psikolojiyi de fazlasıyla etkiliyor :) Allah hayırlısıyla sağlıcakla kavustursun insallah.
y4zy4qmurum hadi bir doğum haberi ile gel de hayırlısıyla grup bir senlensın
İnşallah mübarek cuma hürmetine gönlünce olur doğumun o gün hayırlısıyla.. Ben günlük gidicem en geç iki güne bir. Suyunda azalma oluyordu, bugün baktı şuan iyi dedi. Nst de ufak tefek sancılar çıktı sağa yat sola yat derken:) ben zerre kadar hissetmedim. Düz yatarken yok yan dönünce oluyor arada, mantıgını anlayamadımda. Hayırlısı kuzum bekliyoruz ne yapalım:)

S Salty S Sweetpeas Allahım sağlıcakla klay bir doğum nasip etsin inşallah, güzel haberlerinizi bekliyoruz :) bugün bebişlerinizin karnınızdaki son günü Allahın izniyle, yarın kucağınızda olacaklar cennet kokularıyla. Allahım tüm bekleyenleri sağlıcakla kavustursun insallah..

Kız bende bunu kendı kendime yapıyorum sağa yatınca sancı oluyo sırt ustu yatınca normal oluyor bende mantığını düşünüyordum ama tabiki bulamadım doktora a sormadım

Ben bilmem eşim bilir mantığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…