2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Çok sağol canimbenmm ,inşaallah güzel haberlerimizi veririz yarın bizimki planlı belki sizinkiler de yarın plansız gelir surpsiz yaparlar:)dualasalim kızlar en çok ihtiyacımız olan şey o

Canım kafalar normal olsa gariplik var demektir bence ben de eşime hep bebek kakasini yaparsa karnında falan diyorum,bugun diyo ki dünyadaki en stresli insan sensin sen anne karnında yemediysen kimse yemez merak etme:)))(adamı nasıl cildirttiysam artık cevap vermekten bikti

Kızlar sızleri cok iyi anlıyorum ıki doğum yapmış bir kadın olarak dünkü alttan muanede kalpten gıdecektım herhalde o kadar stres sıkıntı bastı bana ben muanelerde acı hıssetmiyorum zor gelmiyor yani ama bir başkasına en mahrem yerini açmanın skıntısı basıyor..başka şeyler geliyor aklıma ...şöyle bir durum var kotu kötüyü getırı r derler iyi şeyler düşünün güzele odaklanın ...stres herşeyin bas düşmanı ... Psikolojik_biri kendıne guve n ve sürekli telkinde bulun yapabılırım dıye .. S Salty yav merak etme Allahın izniyle birşey olmaz ama bu kadar strese girersen onu kendı ellerınle getıreceksın alt tarafı bir gece daha sabretmelısın sakın bir şekilde film izle kafa dağıtacak şeyler yap dusunmemeye calış hem sancın olur suyun gelir de hemen hastaneye gidersin Allahın izniyle

Cnm benim tanidigim bikaç kişi normal dogum yapti sezeryan sonrasi bilmiyorum devletteki dr lar bebegi biraz daha geç aliyo olabilir bi arkadaşim gidiyo dr sezeryan düşünme diyo hep

Hangi şehirdesin canim sen de böyle arada kaldin

Eşlerimize kafayı yedirtmesek iyidir şu birkaç günde :)

Canim neden yapmasinlar ki 4. Sezeryani yapmiyorlar ama senin daha üçüncü

Aslında telkinde bulunuyorum. Ama dün burada da çatı muayenesiyle ilgili yazılanları okuyunca korkum arttı

Ya anlamiom.burdada xok varrr 2 3 4 5 sezaryan olannn ama yapiloorrr yapilmuyacak sey degilkjii kalp yiz dedigi gibi yapilor daa sezaryanmi yapilmioo ya ugrasmak istemiorlarrr korkutuorlar bilnedigimiz icin ama coooookkk varrrr yaaa dedigi gibi suruyelerdekiler 10 cuyu doguruooo

Aslında telkinde bulunuyorum. Ama dün burada da çatı muayenesiyle ilgili yazılanları okuyunca korkum arttı
Kişiden kişiye değişiyor galiba ben acı felan hiçbirşey hıssetmıyorum benim kı açmanın gergınlı gi oda mecbur yapacak birşey yok..hayırlısı olsun ama herkesin kı bir değil ona emin ol...

Evet burda aciklik falan bakilmio sordum özellikle nezaman bakacaniz diyee dogum aninda dedi varni aciklik cati muaynesi yok dedigi gibu ben panik atak istedimm kendim söledim lnce nirmal eoeduralle deneriz dediii baktik olmuoooo ozaman sezaryan yada acil durumdaa yani
Ama duydumki tr dede kalkacakmiss istekli sezaryan ama doktorlar hic denemiorki normal dogumu hemen dar yok su bu sezaryan korkutuorlarr cunkuu bilmedigimizden hemen kabul ediorlar sezaryanaaa anlamiom

Bana doktor alttan bakcakti kizlar acilma varmi diye sanci cikinca.resmen cocuk gibi kalktm masadan bırak bakma dedim korktm.mecburen haftaya yapicam bu muayneyi yoksa sen nasıl normal dogum yapcan bu kafayla dedi.kafam karmakarisik oldu

Canım senin dr ne diyor doğumun için seninde çok az kaldı. Açılma var mu? Suni sanci ile başlatirim filan dedi mi? Benim dr yarın çağırdı suni şancı ile doğumu başlatacak. Ilk dogumumdada suni şancı ile doğurmuştum

Sebep neymiş ?
Benim dr dün açıklık 1 cm bebeğin suyu azalmış şuan için yeterli ama iyice azalırsa suni sancı ile başlatırım dedi. Yarın yine bakıcısı suya, açıklığa. Havuç suyu içtim bugün. Bide günde 1 saat yürü dedi . Suni sancı ile çok mu zor oluyor? Kokrkuyorum suni sancıdan. İlk doğum olacak inş. Normalden yanayım ama sırf suni sancı çekmemek için sezaryen bile olabilirim

Canım 1cm açıklık var ama devlet olduğu için birşey demıyor bekliyoruz bakalım ama pes peşe doguracagız onu hissediyorum...

kızlar suni sancıdan o kadar korkmayın ya en azından hızlı oluyor acilma ins herkesin kendi sancısı gelir fkt benim oglumda kendi sancim gece 5 gibi başlamıştı hastaneye sabah 8.30 da gittik yine de suni sancı verdiler 9 da takıldı sanci 12.30 da oglum kucağındaydı ilk doguma ragmen hızlı oldu ben epidural aldım 4 cm den sonra yine insaallah almayi düşünüyorum epidural

Evet zor ama kolay doğum da varmı ki canım . Hazırlıklı ol hepsine. Suni sancıdan korkup sezeryanı isteme mesela öncelikle , ikinci doğumum suni sancı ile oldu benim 45 dk sancı çektim toplamda. Normal sancıdan tek farkı , aralıkları uzun sancıların ve dinlenip nefes alıp geçti biraz dediğin zaman kısa . Tek fark bu...

Kişiden kişiye değişiyor galiba ben acı felan hiçbirşey hıssetmıyorum benim kı açmanın gergınlı gi oda mecbur yapacak birşey yok..hayırlısı olsun ama herkesin kı bir değil ona emin ol...
Ahahabende de tam tersi , elim kolum gibi bir organ oldu sanki vajina valla aç diyene açıyom :):)
Son doğumda bebek gelmişti , doktor son anda yetişti kafası çıkmak üzereydi ebe eliyle tutuyodu . Duuur sakın çekme elini orda durssunn diye kadına inliyodum :) :)
Sanki öyle yapınca sancım geçecek te allaam yarabbim.
Benim bu üçüncü doğum hepaynı doktor ya bayan birde, onun rahatlığı var sanırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…