- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.201
Çok sağol canimbenmm ,inşaallah güzel haberlerimizi veririz yarın bizimki planlı belki sizinkiler de yarın plansız gelir surpsiz yaparlar:)dualasalim kızlar en çok ihtiyacımız olan şey oS Salty @Sweetpeas Allahım sağlıcakla klay bir doğum nasip etsin inşallah, güzel haberlerinizi bekliyoruz :) bugün bebişlerinizin karnınızdaki son günü Allahın izniyle, yarın kucağınızda olacaklar cennet kokularıyla. Allahım tüm bekleyenleri sağlıcakla kavustursun insallah..
Canım kafalar normal olsa gariplik var demektir bence ben de eşime hep bebek kakasini yaparsa karnında falan diyorum,bugun diyo ki dünyadaki en stresli insan sensin sen anne karnında yemediysen kimse yemez merak etme:)))(adamı nasıl cildirttiysam artık cevap vermekten biktiYarın kontrolüm var onun stresi sardı şimdiden. Saçmalamaya başladım. Bu sabah eşim çok erken bi saatte beni aradı. Korkarak uyandım doğuracağım diye. Sanki soğuracak olsam eşim bana okuldan haber verecekbu neyin kafası böyle
Cnm benim tanidigim bikaç kişi normal dogum yapti sezeryan sonrasi bilmiyorum devletteki dr lar bebegi biraz daha geç aliyo olabilir bi arkadaşim gidiyo dr sezeryan düşünme diyo hepGunaydin kizlar dun dogum icin gun almaya gittik arastirma hastanesine ama kabul etmedi dr neden bulundugun yerdeki hastane yapmiyor onlar risk almiyorsa ben hic almam dedi3.sezeryanim oldugu icin bulundugum yerdeki devlet hastaneleri kabul etmiyor... ozeller 2.500 tl.den basliyor durumum yok okadar odeme yapamam ve ben hissediyorum dogumum cok yakin agrilar cogaldi birde kusma var ne alakaysa anlamadim usutmedimde buda belirtimi acaba cok uzgunum ben napicam simdi bu hastane konusunu... saglik bakanligina sikayet ettim hemen geri döndüler sagolsunlar ama dogumun geldiginde git kabul etmeme gibi bi durum asla olamaz dediler... benim 3.sezeryanim dogumun gelmesini beklemek riskli olacaktir diye biliyorum sizcede gun vermesi gerekmezmi?
Hangi şehirdesin canim sen de böyle arada kaldinAyni hastanede baska doktorlada gorustum o da aynisini dedi 3.sezeryan riskli oldugu icin yapmiyoruz sadece arastirma ve universite hastaneleri yapar oraya git dediarada kaldim 37+6 oldum dun o yagisli hava korkunc trafikte 2 saat yol gittim arastirma hastanesine orda da kabul edilmeyince cok sinirim bozuldu suriyeliler 8.inciyi doguruyor acil gelip dogum aninda neden ben kendi memleketimde boyle muamele goruyorum
Mantığın gittiği yerdeyiz kuzum bir de bunun lohusa kafası varBen bilmem eşim bilir mantığı
Eşlerimize kafayı yedirtmesek iyidir şu birkaç günde :)Canım kafalar normal olsa gariplik var demektir bence ben de eşime hep bebek kakasini yaparsa karnında falan diyorum,bugun diyo ki dünyadaki en stresli insan sensin sen anne karnında yemediysen kimse yemez merak etme:)))(adamı nasıl cildirttiysam artık cevap vermekten bikti
Canim neden yapmasinlar ki 4. Sezeryani yapmiyorlar ama senin daha üçüncüAyni hastanede baska doktorlada gorustum o da aynisini dedi 3.sezeryan riskli oldugu icin yapmiyoruz sadece arastirma ve universite hastaneleri yapar oraya git dediarada kaldim 37+6 oldum dun o yagisli hava korkunc trafikte 2 saat yol gittim arastirma hastanesine orda da kabul edilmeyince cok sinirim bozuldu suriyeliler 8.inciyi doguruyor acil gelip dogum aninda neden ben kendi memleketimde boyle muamele goruyorum
Aslında telkinde bulunuyorum. Ama dün burada da çatı muayenesiyle ilgili yazılanları okuyunca korkum arttıKızlar sızleri cok iyi anlıyorum ıki doğum yapmış bir kadın olarak dünkü alttan muanede kalpten gıdecektım herhalde o kadar stres sıkıntı bastı bana ben muanelerde acı hıssetmiyorum zor gelmiyor yani ama bir başkasına en mahrem yerini açmanın skıntısı basıyor..başka şeyler geliyor aklıma ...şöyle bir durum var kotu kötüyü getırı r derler iyi şeyler düşünün güzele odaklanın ...stres herşeyin bas düşmanı ...Psikolojik_biri kendıne guve n ve sürekli telkinde bulun yapabılırım dıye .. S Salty yav merak etme Allahın izniyle birşey olmaz ama bu kadar strese girersen onu kendı ellerınle getıreceksın alt tarafı bir gece daha sabretmelısın sakın bir şekilde film izle kafa dağıtacak şeyler yap dusunmemeye calış hem sancın olur suyun gelir de hemen hastaneye gidersin Allahın izniyle
Kişiden kişiye değişiyor galiba ben acı felan hiçbirşey hıssetmıyorum benim kı açmanın gergınlı gi oda mecbur yapacak birşey yok..hayırlısı olsun ama herkesin kı bir değil ona emin ol...Aslında telkinde bulunuyorum. Ama dün burada da çatı muayenesiyle ilgili yazılanları okuyunca korkum arttı
Canım senin dr ne diyor doğumun için seninde çok az kaldı. Açılma var mu? Suni sanci ile başlatirim filan dedi mi? Benim dr yarın çağırdı suni şancı ile doğumu başlatacak. Ilk dogumumdada suni şancı ile doğurmuştumKızlar sızleri cok iyi anlıyorum ıki doğum yapmış bir kadın olarak dünkü alttan muanede kalpten gıdecektım herhalde o kadar stres sıkıntı bastı bana ben muanelerde acı hıssetmiyorum zor gelmiyor yani ama bir başkasına en mahrem yerini açmanın skıntısı basıyor..başka şeyler geliyor aklıma ...şöyle bir durum var kotu kötüyü getırı r derler iyi şeyler düşünün güzele odaklanın ...stres herşeyin bas düşmanı ...Psikolojik_biri kendıne guve n ve sürekli telkinde bulun yapabılırım dıye .. S Salty yav merak etme Allahın izniyle birşey olmaz ama bu kadar strese girersen onu kendı ellerınle getıreceksın alt tarafı bir gece daha sabretmelısın sakın bir şekilde film izle kafa dağıtacak şeyler yap dusunmemeye calış hem sancın olur suyun gelir de hemen hastaneye gidersin Allahın izniyle
Sebep neymiş ?Canım senin dr ne diyor doğumun için seninde çok az kaldı. Açılma var mu? Suni sanci ile başlatirim filan dedi mi? Benim dr yarın çağırdı suni şancı ile doğumu başlatacak. Ilk dogumumdada suni şancı ile doğurmuştum
Canım 1cm açıklık var ama devlet olduğu için birşey demıyor bekliyoruz bakalım ama pes peşe doguracagız onu hissediyorum...Canım senin dr ne diyor doğumun için seninde çok az kaldı. Açılma var mu? Suni sanci ile başlatirim filan dedi mi? Benim dr yarın çağırdı suni şancı ile doğumu başlatacak. Ilk dogumumdada suni şancı ile doğurmuştum
Evet zor ama kolay doğum da varmı ki canım . Hazırlıklı ol hepsine. Suni sancıdan korkup sezeryanı isteme mesela öncelikle , ikinci doğumum suni sancı ile oldu benim 45 dk sancı çektim toplamda. Normal sancıdan tek farkı , aralıkları uzun sancıların ve dinlenip nefes alıp geçti biraz dediğin zaman kısa . Tek fark bu...Sebep neymiş ?
Benim dr dün açıklık 1 cm bebeğin suyu azalmış şuan için yeterli ama iyice azalırsa suni sancı ile başlatırım dedi. Yarın yine bakıcısı suya, açıklığa. Havuç suyu içtim bugün. Bide günde 1 saat yürü dedi . Suni sancı ile çok mu zor oluyor? Kokrkuyorum suni sancıdan. İlk doğum olacak inş. Normalden yanayım ama sırf suni sancı çekmemek için sezaryen bile olabilirim
Ahahabende de tam tersi , elim kolum gibi bir organ oldu sanki vajina valla aç diyene açıyom :):)Kişiden kişiye değişiyor galiba ben acı felan hiçbirşey hıssetmıyorum benim kı açmanın gergınlı gi oda mecbur yapacak birşey yok..hayırlısı olsun ama herkesin kı bir değil ona emin ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?