Amin canım inşallah. Gelişim derken sadece kilo değil canım mesela ölçümleri, kan akışı, hareketleri vs de dahil. Kilosu her ölçümde net çıkmıyor sonuçta ama diğer ölçümlerinde çok belirgin bir sapma olup olmadıgına dikkat ediyorlar.
Ayy çok sevindim çok şükür canım sağ salim geldiniz evinize. Allah sağlıcakla huzurla büyütmek nasip etsin inşallah.
Bizimde aynı canım fiyat. İkincide 200 tl kadar daha az sadece. Hiçbir masraf dahil değil, süsleme vs de yok.. özel muameleyi anlattım zaten okumuşsundur:) bazı hemşireleri de suratsız, bazısını iki kere çağırsan üçüncüde söylenip duruyolar felan..
Canım Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah, umarım cumayı bekler bebişin de kendi doktorun yaptırır doğumunu. Benim c.tsi özelde kontrolüm var ama Allahın izniyle o güne kalmadan hayırlısıyla sağlıcakla devlette doğumumu yaparım inşallah diye dua ediyorum. Allah hepimiz için en hayırlısını nasip etsin inşallah.
Yok canım nerdee:)
Benim kv burda olunca pek bakamıyorum. Bugün sabah temizliğe bir başladı, bende oturamam biri iş yaparken. Elimden geldiği kadarını ben yaptım, zorlayanlarıda o halletti sağolsun. Dip köşe elden geçti.