2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Birsey sorcam sizede canlar yaa suan masallah benim kizzz durmuooo kipir kipirrr ama vajinamdaaa oynuo ayaga kalkamiom.o sekil aglatioo benii her taraftan vuruo eli ayagi kafasi zaten kafasi 29 haftadan beri asada hickiriyini demin solda hizettim ama suann vajinammdaaaaa böle vuruooo sanci yok sukur ama oynuoo bu kötumiu agliorum y

Aii cok sevindim cnm
O ayrilik bence gereksizdi eger dinleseydiniz daha kuvezdeydii tovbeee yaaaa aii saril koklaaa
aynen canım zaten bi dolap döndüğünü orda daha iyi anladm emzirmeye girdiğimde 38haftalık bebeği küvmze alınan biriyle konuştm benim 17gündür burda dedi kilosu falanda gayet iyi bebeğin turp gibiydi benim gazımla oda çıkardı ogün bebişini :) ay sarılmazmıyım zaten gördüğümde ağladım hüngür hüngür mis gibi kokuyo yavrum

Bende bugün 37+4
Doktor sezaryen tarihi verdi 39.hafta için
Bizim bebiş o tarihten önce gelmek istermi bazen merk ediyorum :)

Mart bebekleri akıllı çıktı merak etme annesi gelmez o uslu uslu bekler :))
Ben diyorum bu hafta kesin doğururum annem diyo kesin sonuna kadar gidersin bakalım hangimizi haklı çıkaracak bebiş

Ben bugun başladım bile başla kız sende 5 hurma yiyorum inş 38e kadar etki ederde 40 hafta stresine girmemyinede hakkımızda hayırlısı olsun

Ben bugun başladım bile başla kız sende 5 hurma yiyorum inş 38e kadar etki ederde 40 hafta stresine girmemyinede hakkımızda hayırlısı olsun
Ben daha korkyom :):) üç le başladım.
İşe yarar inşallah canım yaaa daha önce hiç düzenli denememiştim. Bu sefer bakalım nasıl olacak yiyelimmm.

Aii darisi bize insaAllah yAa o mis kokulu cennet kokusuu dunyadali cennet onlarrr tek gercekler bu dunyada onlarr

Peki adet tarihinden eminmisin canım?
Geç döllenme falan değildir demi?
Ben spiralle kaldığımdan bilmiyorum mesela ne zaman olduğunu :) hızlı dönemlerimdeydim o zaman. Ahh gençlik ah :)
Hamişlik bir bitsin o hızlı dönemlere geri dönüş yaparsın :))
evet kuzum ben eminim. Uygulama vardı tlfnumda adet ve yumurtlama tsrihlerini vs gösteriyordu. Oraya düzenli kaydettim hep.. Oğluşta da 39+6yı gördüm, gidişatım sabit galiba:)
Benim akşamdan beri fena kasılıyor. Bir de bıçak saplanması gibi batmalar oluyor altta. Umarım açıldığındandır diyorum.
Sıcak suyu deneyim bende yarın. Pek umutlu değilim beni biliyorsun ama hakkımızda da hayırlısı tabi:)

Ay canım cok sevindim hep dedim ki inşallah bebişle ilgilenmekten unutmuştur yazmayı...
Bolbol al kucağına sıkı sıkı sarıl...
aynen canım ondan oldu bu sefer çok şükür ki bebiş baya yaramaz valla hiç bırakamıyom zaten koklamadan duramıyo insan darısı başınıza hepimizin az kaldı sizinde hayırlısıyla

amin canım saol inşallah darısı sizin başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…