2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
bende ikinciye hamileyim kızım 39.haftada sezeryan ile dogmustu simdiki 38+4 te olacakmis 4nisanda

Canim.banada ilk önce 38+3dedi bu haftaki kontrolde bir hafta geriye atti 39+3dedi banada erken gelmisti ilk soyledigi hayirlisi hakkimizda

Canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin hayırla git hayırla gel inşaAllah..
Kızlar hepinizin güzel haberlerini bekliyoruz..dualarım sızınle

Oyle birsey gelmedi geldiysede farkinda degilim ama benimkide asiri hareketli ve canimi cok acitiyor.

Şubat ayinin son saatlerinde sancilanan varmı yoksa kararlı bi şekilde Mart annesimi olcaz akıllı çıktı bebislerimiz :) şükür marta giriyoruZ bi rahatlama geldi bana. Çünkü hep içimde erken doğum korkusu oluyodu. Artık bebisim gelebilir tabi baş aşağı olursa yoksa izin yok

Merhaba hosgeldin benimde ilk oglum 39+6 da dogdu simdiki oglum icinde yarin icin randevu vermisti dogum tarihinide konusuruz dedi bende merak ediyorum son haftaya kadar beklemek istiyorum ama ya erken davranirsa diye de korkuyorum.

Benimde ikinci sezeryanım olcak, yarın olucak doğumum 38+6 oluyo doktor 38den sonra istedğin zaman alırım sana bırakıorum demşti ilk bebeğime 39a gün almştım kendi bi gün önce geldi bundada hak geçmesin aynı gün olsun dedk:) aslında doğum başlayncamı alsa die düşündüm ama olmadk bi zamanda olur bide şmdi çocuğuda olunca insanın sorumluluğun var dha 2 yaşnda oda, birde normal doğumun risklerine kalmak istemiyo doktorlar

kizlar iyi aksamlar.. bugun sabah devlet hastanesine gittim 2cm acikligimin oldugunu soyleyip yatiş yaptilar. sancim cikiyordu ama ben hic hissetmiyordum. . butun günüm rezil oldu desem yeridir.suni sanci verdiler cabuk acilmam olsun di sabh 9tan aksam 5ekadar suni sanci aldim ama acilmam olmadi gelen giden birde alttan muayene edince cok kotu oldum cikışımı istedim ciktim hastaneden .. diger gorduklerimi anlatmak istemiyorum sonucta her hastane bir degil ben kotuye denk geldim diye avutuyorum kendimi sizler cok iyi yerlerde olursunuz insalah.. ozelde tanidigim bir doktora gittim yarin savah 8de sezeryanla bebegimi kucagima alicam insaalh hepinizede dua edicem insallah bir an once bebişlere kavuşun diye ..

pudraseker ve geem bende bir de şu var çocuğun karın ölçümü 1 hafta geriden geliyor yani bugün 37+4
isem karnı 36+4 yani haftaya alsalar 38+6 çocuğun karnı 37+6 olacak. neye bakıyorlar bilmiyorum. sizde gelişimleri nasıl? cevap verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim :)

Canım emin olmadan kendini üzme. Bak doğuma giderken bile dönen bebişler var kii daha haftan var, zamanın var. Son anlarda bile dönebiliyolarsa şimdiden üzülmenin anlamı yok. Stresini anlıyorum ama eğer tersse bile hakkında hayırlı olan odur belki, sen sadece dile Allahtan hayırlısını.. İnan en güzeli o..
Ooy oyy hic belirti yok bende arada cati, adet agrisi baska gelen giden yok.. korkuyorum son anda suni yada sezeryana donecek is diye.. siz neler yapiyosunuz kizlar.. bide acilmayi agridan anlayan varmi
Aynı düşüncelerdeyim bende. İyice arttı hatta. Hayırlısı diyorum, Allah büyük. İnşallah kendi sancımızla suyumuzla kolayca sağlıcakla doğurur, sağlıcakla büyütürüz.
Sağlıcakla kavustursun Allah:)
Canım sezeryan mı olcaksın sende hangi gün olacaksın.
Benim şuan normal ilerliyor canım, Allahtan hayırlısı insallah.. Su eksilmesi olabiliyomuş son hafta o yüzden günlük çağırdı.
Su olayını bende sormamıştım ii oldu bildiğim yarın doğumum var
Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin canım
Oyy kuzum yaa, geçmiş olsun. Hakkında hayırlısı bu demekki. Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah. Suni sancı da zorlandın mı peki?

Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…