2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
y4zy4qmurum bende hurma yeyım ananas yeyım bacım gelmeyince gelmıyor
Merdiven inip çıkıyonuzmu kızlar , leğenin içine oturuverin sıca suya falan.
Ne biliyim kızz :):) memişleri uyarın , eşleri çağırın ilişki için falan. Bunlarda olmuyosa demekki etkisi yok dicem artık valla :)
Ben gömmeye başlayım hurmaları şimdiden anca yetişirim y4zy4qmurum la sana

Ay ne guzel ya. Agri eşiğin baya yuksek demekki.. insaallah bizim de ole olur. Suniden cok korkuyorum bende
Açılma olmadığı için ağrı dayanılmaz olmadı büyük ihtimal. Öyle demişti doktor bana.
benim 2cm acikligim vardi sesim cikmiyordu yanimdaki hastanin 3cm acikligi vardi acidan yerinde duramadi kadincagiza destek oldum durdum aci esigine gore degisiyor bence canim

benim 2cm acikligim vardi sesim cikmiyordu yanimdaki hastanin 3cm acikligi vardi acidan yerinde duramadi kadincagiza destek oldum durdum aci esigine gore degisiyor bence canim
Belkide öyledir canım.
Bende 4 cm le farkında değildim. Karar verdin mi sezeryan türüne. Genel mi seçtin , spinal mi?
Rabbim hayırla kavuştursun inşallahhh kolaylıkla yarın..

Canım şuan ananasdan kusucam bir daha yemeyi düşünmüyorum bir hayır vardır herhalde olmuyorsa da merdiven denemedimde 20 tane felan sguat çektim 20 tane hurma yedim

y4zy4qmurum yok canim hic zorlanmadim bende ona sasirdim o kadar suniyi verdiler ama bende aman aman dayanilmicak bir agri olmadi normal cektigim adet agrisi gibi agrim oldu
Maşallah canım ya, ben susuz kaldıgımda takılmıstı ondan mıdır bilmiyorum ama sonrasında kalkamadım.. Yarında güzel haberlerle gelirsin insallah:)
Kizlar son günleriniz artik saglikli sihhatli kucaginiza almak nasip olsun dualarim sizlerle .sonrasinda yine burdan konusuruz gaziydi kakasiydi osu busu hic bitmiyor
Aminn canım insallahh
y4zy4qmurum bende hurma yeyım ananas yeyım bacım gelmeyince gelmıyor
Öyle kuzum ya, onca yürüyüşe temizliğe ve tempoya rağmen gelmiyor. Vardır Allahıb bir bildiği. Karnım çok sık kasılıyor aksamdan beri, iyice huzursuz etti. Senin devam ediyor mu?
Denedim canım denedim. Merdiven, yürüyüş, çömel\kalk, yeme içme vs ama yok. Demekki daha vakti var, bekliyorum artık öyle boş boş:)

Peki adet tarihinden eminmisin canım?
Geç döllenme falan değildir demi?
Ben spiralle kaldığımdan bilmiyorum mesela ne zaman olduğunu :) hızlı dönemlerimdeydim o zaman. Ahh gençlik ah :)

Aldiginda epedurali agri hisetmemisindir cnm deme ins benimde ise yarar
Tabii cok fark etti CNm bence gayet rahat insaallah sende guzelce alırsin yavrunu kucagina
Korkma CNm kilolu bebegin avantajı da var kendisini ittiriyor çıkartmak icin ikinci ztn daha da acıktır çatılarımız merak etme ins sagsalim alacağız kucağımıza yavrularımızi

Bende bugün 37+4
Doktor sezaryen tarihi verdi 39.hafta için
Bizim bebiş o tarihten önce gelmek istermi bazen merk ediyorum :)

y4zy4qmurum devam etmez olur mu kasılmalar alt tarafa baskılar hepsi mevcut ama düzenli değil dr da zaten çok hafif sancın var dedi..düzenli gelse bu iş olacak zaten şimdi çamaşır astım bilerek comeldım kalktım inşaAllah yanlış birşeyler yapmıyorumdur..
Yeni birşey daha öğrendim yarın gece yapacam onu ama ayağının altına yatarken sıcak su torbası koy ..sıcak su açılmayı sağlıyormuş ...ayağının altına başka bir tarafına koyma ...Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasıp etsin...

Amin amin ...o kadar güzel bir mucize ki hepimizin şahit olmasına az kaldı..Rabbim sen ne kadar büyüksün...
Çok az kaldı gaz dı kakaydı uykusuzlukdu süt tu emzik di konuşmaya inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…