- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.281
Merdiven inip çıkıyonuzmu kızlar , leğenin içine oturuverin sıca suya falan.y4zy4qmurum bende hurma yeyım ananas yeyım bacım gelmeyince gelmıyor
Ay ne guzel ya. Agri eşiğin baya yuksek demekki.. insaallah bizim de ole olur. Suniden cok korkuyorum bende
benim 2cm acikligim vardi sesim cikmiyordu yanimdaki hastanin 3cm acikligi vardi acidan yerinde duramadi kadincagiza destek oldum durdum aci esigine gore degisiyor bence canimAçılma olmadığı için ağrı dayanılmaz olmadı büyük ihtimal. Öyle demişti doktor bana.
Belkide öyledir canım.benim 2cm acikligim vardi sesim cikmiyordu yanimdaki hastanin 3cm acikligi vardi acidan yerinde duramadi kadincagiza destek oldum durdum aci esigine gore degisiyor bence canim
Canım şuan ananasdan kusucam bir daha yemeyi düşünmüyorum bir hayır vardır herhalde olmuyorsa da merdiven denemedimde 20 tane felan sguat çektim 20 tane hurma yedimMerdiven inip çıkıyonuzmu kızlar , leğenin içine oturuverin sıca suya falan.
Ne biliyim kızz :):) memişleri uyarın , eşleri çağırın ilişki için falan. Bunlarda olmuyosa demekki etkisi yok dicem artık valla:)
Ben gömmeye başlayım hurmaları şimdiden anca yetişirimy4zy4qmurum la sana
GebzeAa bende kocaeli neresinden canim? Dr un kimdi?
amin insallah kuzum.. spinale karar verdim hayirlisiylaBelkide öyledir canım.
Bende 4 cm le farkında değildim. Karar verdin mi sezeryan türüne. Genel mi seçtin , spinal mi?
Rabbim hayırla kavuştursun inşallahhh kolaylıkla yarın..
Hurmadan sonra kabızlık yaşadın mı canım. Ben zorlanıyorum sanki hurma sonrasıCanım şuan ananasdan kusucam bir daha yemeyi düşünmüyorum bir hayır vardır herhalde olmuyorsa da merdiven denemedimde 20 tane felan sguat çektim 20 tane hurma yedim
Yok canım ama yemeye baslıyalı da cok olmadıHurmadan sonra kabızlık yaşadın mı canım. Ben zorlanıyorum sanki hurma sonrası
Maşallah canım ya, ben susuz kaldıgımda takılmıstı ondan mıdır bilmiyorum ama sonrasında kalkamadım.. Yarında güzel haberlerle gelirsin insallah:)y4zy4qmurum yok canim hic zorlanmadim bende ona sasirdim o kadar suniyi verdiler ama bende aman aman dayanilmicak bir agri olmadi normal cektigim adet agrisi gibi agrim oldu
Aminn canım insallahhKizlar son günleriniz artik saglikli sihhatli kucaginiza almak nasip olsun dualarim sizlerle .sonrasinda yine burdan konusuruz gaziydi kakasiydi osu busu hic bitmiyor
Öyle kuzum ya, onca yürüyüşe temizliğe ve tempoya rağmen gelmiyor. Vardır Allahıb bir bildiği. Karnım çok sık kasılıyor aksamdan beri, iyice huzursuz etti. Senin devam ediyor mu?y4zy4qmurum bende hurma yeyım ananas yeyım bacım gelmeyince gelmıyor
Denedim canım denedim. Merdiven, yürüyüş, çömel\kalk, yeme içme vs ama yok. Demekki daha vakti var, bekliyorum artık öyle boş boş:)Merdiven inip çıkıyonuzmu kızlar , leğenin içine oturuverin sıca suya falan.
Ne biliyim kızz :):) memişleri uyarın , eşleri çağırın ilişki için falan. Bunlarda olmuyosa demekki etkisi yok dicem artık valla:)
Ben gömmeye başlayım hurmaları şimdiden anca yetişirimy4zy4qmurum la sana
Peki adet tarihinden eminmisin canım?Maşallah canım ya, ben susuz kaldıgımda takılmıstı ondan mıdır bilmiyorum ama sonrasında kalkamadım.. Yarında güzel haberlerle gelirsin insallah:)
Aminn canım insallahh
Öyle kuzum ya, onca yürüyüşe temizliğe ve tempoya rağmen gelmiyor. Vardır Allahıb bir bildiği. Karnım çok sık kasılıyor aksamdan beri, iyice huzursuz etti. Senin devam ediyor mu?
Denedim canım denedim. Merdiven, yürüyüş, çömel\kalk, yeme içme vs ama yok. Demekki daha vakti var, bekliyorum artık öyle boş boş:)
Tabii cok fark etti CNm bence gayet rahat insaallah sende guzelce alırsin yavrunu kucaginaAldiginda epedurali agri hisetmemisindir cnm deme ins benimde ise yarar
Korkma CNm kilolu bebegin avantajı da var kendisini ittiriyor çıkartmak icin ikinci ztn daha da acıktır çatılarımız merak etme ins sagsalim alacağız kucağımıza yavrularımıziSebep bebeğin iri olması. Biraz daha beklersek bebek dahada büyüyecek dedi.
Ilk doğumum da 2 cm açıklıkla gittim hastaneye ama şancı filan çıkmıyordu. Suni sanci verildi. Epidural uygulandı, açılma çok hızlı oldu 2 saate doğurdum. Çok şancı çekmedim. Ama bunda korkuyorum ya ilk doğumum gibi kolay olmazsa diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bir avazda kolaycacik doğuralım.
Suni şancı ile internette araştırma yaptım biraz. Etkisi zorluğu kişiden kişiye değişirmiş.doğal sancı yi nasıl hissedecekse sunıyı de o şekild e hissedermiş
Bende bugün 37+437. haftayı bitirmiş bulunmaktayım çoook şükür bundan sonra doğurabilrim artık
Rabbim hepimize sıkıntısız sağlıklı kolay bir doğumla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Kımbılır belki de ister hakkında en hayırlı zamanda olsun.Bende bugün 37+4
Doktor sezaryen tarihi verdi 39.hafta için
Bizim bebiş o tarihten önce gelmek istermi bazen merk ediyorum :)
Saol canım çok şükür öyle yapıyoruz:) hayırlı vakitte gelsin sizin kuzucuklarda az kaldı sıkın dişinizi :)
Amin amin ...o kadar güzel bir mucize ki hepimizin şahit olmasına az kaldı..Rabbim sen ne kadar büyüksün...37. haftayı bitirmiş bulunmaktayım çoook şükür bundan sonra doğurabilrim artık
Rabbim hepimize sıkıntısız sağlıklı kolay bir doğumla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. Allah yar ve yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?