2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yahu ben de tık yok . Garip degil mi bugune kadar hic sanci agri kasilma vs yasamadim cok korkuyorum nasil bisey diye. Enazndan yalanci kasilmalar sancilar psikolojkman hazrlar insani diye düşünüyorum. Bole sanki hic dogurmicakmisim gbi geliyo. Karnimda daha yukarda.. kendimi tuhaf hissediyorum.

Aynen heyecan sarıyor mart girdi diye sizin bitmiş maşallah benimde 37 de alınacak az kaldi heyecan sardi

Canım halen devam ediyor mu, nasıl oldun?
Gece boyu devam etti düzenli olarak ama sancı süresi 10 15 saniye olduğu gitmedik hastaneye gece, ama şimdi hastane yolundayiz sancim yine devam ediyor birkaç saniye sürüyor 5 dakkada bi geliyo dua edin canım benim

Gece boyu devam etti düzenli olarak ama sancı süresi 10 15 saniye olduğu gitmedik hastaneye gece, ama şimdi hastane yolundayiz sancim yine devam ediyor birkaç saniye sürüyor 5 dakkada bi geliyo dua edin canım benim
Hadi hakkında hayırlısı canım Rabbim korusun ıkınızıde umarım gerçek sancılardır...

Hakkında hayırlısı olsun canım .bi avazda doğur inşallah :) bizede haber ver muayene olunca

Hadi bakalım girdik 1 marta kediler bile doguracak siz daha doguramadiniz hakkimizda hayırlısı olsun kızlar inşallah üst üste başlar dogumlarim8zbiri bi açılış yapsaydi devamı gelcek inşallah bugün sezeryana girecek arkadaslarinda Rabbim yardimcisi olsun hayırla sağlıkla kurtulsunlar inşallah

Ben de bu tür hikayeleri çok duyduğum için normal kontrole bile gitmedim hastaneye. Stajyerler dahil, gelip gidip alttan bakıyornuş. Allah herkesi iyi hastane ve doktorlarla karşılaştırsın inşallah

Aynen ben de öyleyim valla ne zaman doğurcaz biz acabaa :)

Çok üzüldüm canım gerçekten, Allah onları bildiği gibi yapsın.! Demek daha ağır hastalara nasıl nasıl müdahale ediyorlar, aslında şikayetçi olmak lazım ses çıkarmadıkça onlar b.kunu çıkarıyor ya, töbe yarabbim çok sinir oldum ya! İnşallah yavrucuğuna sağlıkla kavuşursun canım, dualarımız seninle ve senin gibi doğum yapan herkese

Canım cinsiyeti erkek mi bebişinin benim erkek de, erkek bebekler geç gelir diyolar keyifleri yerinde yiyip içip yatıyolar içerde

Canım gece 4 de bile kötüymüşsün merak ettim nasılsın şimdi ??

Umarım tekrar şiddetlenirde gelir artık bebişler ne kadar büyük nir stres oluyor gece gece. Allahım sağlıcakla kavustur.. Açıklığa felan bakıldımı canım?
Allahın izniyle birden başlar inşallah canım, neyin ne zaman olacağı belli olmuyor.
Canım gece 4 de bile kötüymüşsün merak ettim nasılsın şimdi ??
6.30a kadar kıvrandım bende. Belimi ova ova uyumusum. Kalktıgımda vardı kasılma, suan da da halen devam ediyor.. 2.30da randevum var. Benimde gidesiye geçerse hiç şaşmam ama şuan çok acıtıyor o bi gerçek.

Canım benm geliyodur belki de bebiş hadi hayırlısı bugün gitmen iyi olmuş ne olur ne olmaz Allah yardımcınız olsun inşallah haber ver bize yine .

Canım benm geliyodur belki de bebiş hadi hayırlısı bugün gitmen iyi olmuş ne olur ne olmaz Allah yardımcınız olsun inşallah haber ver bize yine .
Sağol canım, hergün çağırdı artık su eksilmesi olabilir diye. Umarım bunca sancı açıklık olarak bari döner bana hayırlısıyla:) kontrolden çıkınca yazarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…