- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.341
Aynen heyecan sarıyor mart girdi diye sizin bitmiş maşallah benimde 37 de alınacak az kaldi heyecan sardiGünaydın kızlar mart geldi artık mart bebişleri gelebilir :) bugün annemler gelecek yarında kontrolüm var bakalım ne diyecekler, akşam karnım devamlı kasıldı arada belime de ağrı girdi ama devamı yok inşallah bu ağrılar biraz açılma yapıyordur
Gece boyu devam etti düzenli olarak ama sancı süresi 10 15 saniye olduğu gitmedik hastaneye gece, ama şimdi hastane yolundayiz sancim yine devam ediyor birkaç saniye sürüyor 5 dakkada bi geliyo dua edin canım benimCanım halen devam ediyor mu, nasıl oldun?
Hadi hakkında hayırlısı canım Rabbim korusun ıkınızıde umarım gerçek sancılardır...Gece boyu devam etti düzenli olarak ama sancı süresi 10 15 saniye olduğu gitmedik hastaneye gece, ama şimdi hastane yolundayiz sancim yine devam ediyor birkaç saniye sürüyor 5 dakkada bi geliyo dua edin canım benim
Hakkında hayırlısı olsun canım .bi avazda doğur inşallah :) bizede haber ver muayene oluncaGece boyu devam etti düzenli olarak ama sancı süresi 10 15 saniye olduğu gitmedik hastaneye gece, ama şimdi hastane yolundayiz sancim yine devam ediyor birkaç saniye sürüyor 5 dakkada bi geliyo dua edin canım benim
Ben de bu tür hikayeleri çok duyduğum için normal kontrole bile gitmedim hastaneye. Stajyerler dahil, gelip gidip alttan bakıyornuş. Allah herkesi iyi hastane ve doktorlarla karşılaştırsın inşallahkizlar iyi aksamlar.. bugun sabah devlet hastanesine gittim 2cm acikligimin oldugunu soyleyip yatiş yaptilar. sancim cikiyordu ama ben hic hissetmiyordum. . butun günüm rezil oldu desem yeridir.suni sanci verdiler cabuk acilmam olsun di sabh 9tan aksam 5ekadar suni sanci aldim ama acilmam olmadi gelen giden birde alttan muayene edince cok kotu oldum cikışımı istedim ciktim hastaneden .. diger gorduklerimi anlatmak istemiyorum sonucta her hastane bir degil ben kotuye denk geldim diye avutuyorum kendimi sizler cok iyi yerlerde olursunuz insalah.. ozelde tanidigim bir doktora gittim yarin savah 8de sezeryanla bebegimi kucagima alicam insaalh hepinizede dua edicem insallah bir an once bebişlere kavuşun diye ..
Aynen ben de öyleyim valla ne zaman doğurcaz biz acabaa :)Yahu ben de tık yok . Garip degil mibugune kadar hic sanci agri kasilma vs yasamadim cok korkuyorum nasil bisey diye. Enazndan yalanci kasilmalar sancilar psikolojkman hazrlar insani diye düşünüyorum. Bole sanki hic dogurmicakmisim gbi geliyo. Karnimda daha yukarda.. kendimi tuhaf hissediyorum.
Çok üzüldüm canım gerçekten, Allah onları bildiği gibi yapsın.! Demek daha ağır hastalara nasıl nasıl müdahale ediyorlar, aslında şikayetçi olmak lazımkizlar iyi aksamlar.. bugun sabah devlet hastanesine gittim 2cm acikligimin oldugunu soyleyip yatiş yaptilar. sancim cikiyordu ama ben hic hissetmiyordum. . butun günüm rezil oldu desem yeridir.suni sanci verdiler cabuk acilmam olsun di sabh 9tan aksam 5ekadar suni sanci aldim ama acilmam olmadi gelen giden birde alttan muayene edince cok kotu oldum cikışımı istedim ciktim hastaneden .. diger gorduklerimi anlatmak istemiyorum sonucta her hastane bir degil ben kotuye denk geldim diye avutuyorum kendimi sizler cok iyi yerlerde olursunuz insalah.. ozelde tanidigim bir doktora gittim yarin savah 8de sezeryanla bebegimi kucagima alicam insaalh hepinizede dua edicem insallah bir an once bebişlere kavuşun diye ..
Canım cinsiyeti erkek mi bebişinin benim erkek de, erkek bebekler geç gelir diyolar keyifleri yerinde yiyip içip yatıyolar içerdeYarın cuma bende de hala tık yok guluyorum hahahah napalım hayırlı bir zmanı vardır son bir hafta derim bende ne yapayım değil mi ...41 den sonra bekletmezler herhalde...değil mı....o kadar haftayı bıtırdım bir hafta mı gecmıyecek amaannn
Canım gece 4 de bile kötüymüşsün merak ettim nasılsın şimdi ??Amin kuzum sağol, hepimizi korusun Rabbim sağlıcakla kavustursun insallah.
Bende öyle düşündüm canım, umarım da açılıyordur hayırlısıyla. geçer diyip duruyorum ama halen aynı. Belim sabit ağrıyor şimdide, kasılmalarda eklenince kalkıp halay çekecek kadar oluyorum :))) sıcak suya girsem iyi olcak ama bi üşüyorum bi ateş basıyor, giremiyorum daha çok titricem diye.
Yok kuzum onun bebek kızCanım cinsiyeti erkek mi bebişinin benim erkek de, erkek bebekler geç gelir diyolar keyifleri yerinde yiyip içip yatıyolar içerde
Umarım tekrar şiddetlenirde gelir artık bebişler ne kadar büyük nir stres oluyor gece gece. Allahım sağlıcakla kavustur.. Açıklığa felan bakıldımı canım?Gece boyu devam etti düzenli olarak ama sancı süresi 10 15 saniye olduğu gitmedik hastaneye gece, ama şimdi hastane yolundayiz sancim yine devam ediyor birkaç saniye sürüyor 5 dakkada bi geliyo dua edin canım benim
Allahın izniyle birden başlar inşallah canım, neyin ne zaman olacağı belli olmuyor.Yarın cuma bende de hala tık yok guluyorum hahahah napalım hayırlı bir zmanı vardır son bir hafta derim bende ne yapayım değil mi ...41 den sonra bekletmezler herhalde...değil mı....o kadar haftayı bıtırdım bir hafta mı gecmıyecek amaannn
6.30a kadar kıvrandım bende. Belimi ova ova uyumusum. Kalktıgımda vardı kasılma, suan da da halen devam ediyor.. 2.30da randevum var. Benimde gidesiye geçerse hiç şaşmam ama şuan çok acıtıyor o bi gerçek.Canım gece 4 de bile kötüymüşsün merak ettim nasılsın şimdi ??
Tamam canım demekki söylenti herkese uymuyo :) beklemeye devamYok kuzum onun bebek kız
Canım benm geliyodur belki de bebiş hadi hayırlısı bugün gitmen iyi olmuş ne olur ne olmaz Allah yardımcınız olsun inşallah haber ver bize yineUmarım tekrar şiddetlenirde gelir artık bebişler ne kadar büyük nir stres oluyor gece gece. Allahım sağlıcakla kavustur.. Açıklığa felan bakıldımı canım?
Allahın izniyle birden başlar inşallah canım, neyin ne zaman olacağı belli olmuyor.
6.30a kadar kıvrandım bende. Belimi ova ova uyumusum. Kalktıgımda vardı kasılma, suan da da halen devam ediyor.. 2.30da randevum var. Benimde gidesiye geçerse hiç şaşmam ama şuan çok acıtıyor o bi gerçek.
Sağol canım, hergün çağırdı artık su eksilmesi olabilir diye. Umarım bunca sancı açıklık olarak bari döner bana hayırlısıyla:) kontrolden çıkınca yazarım inşallahCanım benm geliyodur belki de bebiş hadi hayırlısı bugün gitmen iyi olmuş ne olur ne olmaz Allah yardımcınız olsun inşallah haber ver bize yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?