2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bende karın ağrısıyla uyandım. Wc.ye gidip gelene kadar mahvoldum. Sol arka yanımda da bir ağrı var. Böbrek ağrısı gibi. Yatamıyorum o ağrı yüzünden. Son hafta umarım böbrek ya da baska bir ağrı değildir. Çok berbat olur genelde, daha öncede yasadım.. Aksamki kasılmalarda devam ediyor yine..

kızzz doğuruyor olmayasınn

kızzz doğuruyor olmayasınn
İlkinde suyum geldi, sancım sobra baslayıp siddetlendi suniyle. O yüzden sancının böyle olacağına pek ihtimal de veremiyorum kuzum. Çok rahatsı edici bir ağrı, kasılmalarda daha sert ve acı veriyor ama ben halen doğum olduğunu sanmıyorum. O kadar alıstım ki sıradab kasılmalar sıradan ağrılardır diyip geçiyorum

yaa dime, öyle belli olsa keşke, insan önceden bilebilse nasıl başlayacağını.. Bende çok merak ediyorum ya beni nasıl yakalayacak diye.. nerede olcam, ne yapıyor olcam, hiç bilmiyorum inşallah ciddi birşey değildir kuzu yaa, bence doğumun çok yakın senin, vucut sinyaller veriyorr

İnşallah dediğin gibidir canım. Önce sol tarafın ağrısıyla uyanınca aklıma doğum fikri gelmedi açıkcası. Ama şuan o hafifledi şükür. Bu kezde kasılmalar şiddetlendi. Doğum bi tık daha yakınlaştı anlaşılan, hiç bu derece sancılı olmamıştı:)
İnsan gerçekten alıkoyamıyor kendini. Nasıl olcak, su mu sancı mı kanama mı vs vs.. Bu sancıları her yaşadığımda da umarım açılmaya etkisi vardır diyorum:)

Hadi hayırlısı Rabbim korusun sizi.. Valla ben doktora gitmeden önce baya sancım vardı kuzu, üstten üstten vuran ve karnımın tam ortasında sertleşen şekilde, ertesi gün 1 cm açılmam olduğunu, bebişin başına dokunabildiğini söyledi. Baklaım cuma ne dicek, bence senin de açılıyordur diyorum ben, duş falan alırsan da açıyor sıcak su, bilgine Hatta kuvet varsa doldur otur, ben öyle yapıyorum haftada bir kaç kez..

Amin kuzum sağol, hepimizi korusun Rabbim sağlıcakla kavustursun insallah.
Bende öyle düşündüm canım, umarım da açılıyordur hayırlısıyla. geçer diyip duruyorum ama halen aynı. Belim sabit ağrıyor şimdide, kasılmalarda eklenince kalkıp halay çekecek kadar oluyorum :))) sıcak suya girsem iyi olcak ama bi üşüyorum bi ateş basıyor, giremiyorum daha çok titricem diye.

Yine uyandık bakalım..Nasıl doğurucam diye düsünmekten kafayı yicem az kaldı
Hepimiz strese büründük iyice. Bende 3.30da uyandım sancıyla ve daha geçmedi. Sürekli kasılıyorum acıyla. Yine mi yalancı kasılmalar ya da başka bişey bilmiyorum. Yatsam kasılınca çok acıtıyor otursam kendimi daha çok dinliyorum

Yerde de gökte de rahat yok desene. Senin günün de dolmak üzere inşallah gerçek sancılardır da alırsın sağlıcakla kucağına belirsiz bi şekilde beklemek de yoruyor

Sirtiniza yada poponuzun altinaa sicak su torbasi koyasaniz rahmi yumusatmazmii aklima geldide
Bende uyuyamiomm cunku belim agrio

Çok bi bilgim yok ama genel ölçümüne bakılmıyormu öyle tek tek ölçümden hç bahsetmedi iki hamileliğimdede belkide bi sıkıntı olmadığı için bilmiyorum ama ztn doktor sıkıntı olsa sana o tarihi vermezdi herlde sen kaygılarını danış bence doktora bizle olmaz, benm 37. Haftadaki ölçümü 3.400 52cmdi ama ultrason değerleri tam tutmayabilirde

Kesinlikle stres kısmı cok kötü o uyutmuyor bizi...bende normal.olsun diye bekliyordum bekledim ama artik doktor alalim vs derse alma demicem.bugun kontrolum var yine hergun vajinal muayene yapiyor artik ama bende sanci namina bise yok.suni sancidan da korktum internette arastirinca.gercekten olsun bitsin istiyorum artik

sen doğurursan hepimiz dogururuz gibime geliyo sürekli belirtin oluyo cnmm hakkinda hayirlisi

Ben annemgilde kaldım ve artik buradayım ilk defa cok guzel uyudum maşallah
Ohh mis valla ben uyumuşum gibi oldum kuzu. Rahat uyumayı çok özlüyoruz ya gerçekten ben uyuyorum da sabah kalkmak bana çok zulum oluyor ya, bacağım uyuşuyor, diğerine kramp giriyor, çamaşırın lastiği aynı yere yatmaktan iz yapmış oluyor kesiyor yani.. of ki ne off yaniii

Burda yalniz uyudum ondanda olabilir diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…