- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.381
Sağlıkla gelsin bebiş.Yatışim verildi sezeryn olacgm kısmetse gelick benimki dua edin bol bol saglikla kavusalim minnakla37+3 haftada suda geliyomuş bunu anldm.
Çok şükür güzel geçmiş canım :)Kızlar muayeneden çıktım herşey yolunda doğuma yaklaşık 10 gün var. Çatı muayenesi yapıldı. Çatın müsait deri. Biraz zorlandım ama çok korkulacak birşey değildi.
Kaşıntılarımdan dolayı kan testi verdim. Sonucuna göre Doğum şekli değişebilir dedi
Az kaldı ama benim net değil. Kolestzi varsa sezeryanla bikaç gün erken alabiliriz dediÇok şükür güzel geçmiş canım :)
Hadi bakalım 10 günümüz var seninle
Normal dogum icin mi on gun var dedi canim? Neye gore tahmin ediyorKızlar muayeneden çıktım herşey yolunda doğuma yaklaşık 10 gün var. Çatı muayenesi yapıldı. Çatın müsait deri. Biraz zorlandım ama çok korkulacak birşey değildi.
Kaşıntılarımdan dolayı kan testi verdim. Sonucuna göre Doğum şekli değişebilir dedi
Normal Doğuma yaklaşık 10 günümüz var dedi. Hiç açıklık yok dedi. Belki ondan öyle demiştir bilmiyorumNormal dogum icin mi on gun var dedi canim? Neye gore tahmin ediyor
Bana sezaryen dedi işte çatıdan sonra ama erken almıycak 39 haftada alalım dedi.Az kaldı ama benim net değil. Kolestzi varsa sezeryanla bikaç gün erken alabiliriz dedi
Hayırlısı diyorum. Çatı muayenesini atlattık ya rahatladım :)
Ayyyyy yoksa 1 mart bebeğimi olacak...Bu sefer gol canım Y Yeni ben lazim
2 cm acıklık, düzenli kasılmalar ve yatıs.. Evim yakın 3 dk.ya düştüğündee hastane yolları gözüktü.. Dua edin kızlar olur mu
Canım evde mı beklıyeceksın hastanede mi gözün aydın olsun tüm duaların seninle Allah yat ve yardımcın olsunBu sefer gol canım Y Yeni ben lazim
2 cm acıklık, düzenli kasılmalar ve yatıs.. Evim yakın 3 dk.ya düştüğündee hastane yolları gözüktü.. Dua edin kızlar olur mu
39 tam ideal bence. İnşallah sağlıcakla gelirlerBana sezaryen dedi işte çatıdan sonra ama erken almıycak 39 haftada alalım dedi.
Oh maşallah ya şükür canımBu sefer gol canım Y Yeni ben lazim
Ayy çok heyecanlandım valla hadi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim canım benim :)Bu sefer gol canım Y Yeni ben lazim
Bize cevab versin öyle girsin doğuma yoksa olmaz hahahay4zy4qmurum nstde Kaca Çıktı Sancılar Canım ?
Hayırlısı canım. Evdeyim suan yazarın tabiki:)Ayyyyy yoksa 1 mart bebeğimi olacak...
Maşallah ne kadar güzel geldi mart...ay hadi inşallah canım güzel haberlerini yaz.Gelsin artık minnoş.
Evet canım sıklaşana kadar evdeyim Allahın izniyle:) kızz şansımıza bak, cumayı beklerse ben nöbetçiyim ama sanmıyorum duracağını dedi. Hayırlısı hakkımızda, bak birden basladı sancılar, Allahım sanada tüm bekleyenlere de nasip eylesin inşallah, hayırlısıyla sağlıcakla kolayca kurtulalım insallahC
Canım evde mı beklıyeceksın hastanede mi gözün aydın olsun tüm duaların seninle Allah yat ve yardımcın olsun
Devlete gidiyorum canım, Allah muhtac etmesin ama geçenki muameleden sonra ayaklarım özele gitmiyor.Demekki gelmek için martı bekliyorduy4zy4qmurum devlette mı özelde mi canım nerde yapacaksın...
İnşallah canım, suniye felan gerek kalmadan kendi sancımla müdehalesiz kolay bir doğum olur.Oh maşallah ya şükür canıminşallah aksama kadar iyice acilirsin
70 80 lerde 6 7 dk.ya bir gelen sancılar canım. Gece 3te uyandım ağrıyla ve hiç geçmedi bu sancılar.y4zy4qmurum nstde Kaca Çıktı Sancılar Canım ?
Aminn canım inşallah, hepimiz sağlkla kavusuruz insallahAyy çok heyecanlandım valla hadi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim canım benim :)
Hadi Allah kolaylık versin ayaklarının altına sıcak su torbası koy canım Rabbim en güzel şekilde en hayırlı şekilde sağlıkla sıhhatle kavusmanızı nasıp etsin kuzum..aklım sende dualarım sende giderken haber et ...Hayırlısı canım. Evdeyim suan yazarın tabiki:)
Evet canım sıklaşana kadar evdeyim Allahın izniyle:) kızz şansımıza bak, cumayı beklerse ben nöbetçiyim ama sanmıyorum duracağını dedi. Hayırlısı hakkımızda, bak birden basladı sancılar, Allahım sanada tüm bekleyenlere de nasip eylesin inşallah, hayırlısıyla sağlıcakla kolayca kurtulalım insallah
Devlete gidiyorum canım, Allah muhtac etmesin ama geçenki muameleden sonra ayaklarım özele gitmiyor.
İnşallah canım, suniye felan gerek kalmadan kendi sancımla müdehalesiz kolay bir doğum olur.
70 80 lerde 6 7 dk.ya bir gelen sancılar canım. Gece 3te uyandım ağrıyla ve hiç geçmedi bu sancılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?