2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Çok şükür güzel geçmiş canım :)
Hadi bakalım 10 günümüz var seninle

Normal dogum icin mi on gun var dedi canim? Neye gore tahmin ediyor

Bu sefer gol canım Y Yeni ben lazim

2 cm acıklık, düzenli kasılmalar ve yatıs.. Evim yakın 3 dk.ya düştüğündee hastane yolları gözüktü.. Dua edin kızlar olur mu
Ayyyyy yoksa 1 mart bebeğimi olacak...
Maşallah ne kadar güzel geldi mart...ay hadi inşallah canım güzel haberlerini yaz.Gelsin artık minnoş.

Ayyyyy yoksa 1 mart bebeğimi olacak...
Maşallah ne kadar güzel geldi mart...ay hadi inşallah canım güzel haberlerini yaz.Gelsin artık minnoş.
Hayırlısı canım. Evdeyim suan yazarın tabiki:)
C

Canım evde mı beklıyeceksın hastanede mi gözün aydın olsun tüm duaların seninle Allah yat ve yardımcın olsun
Evet canım sıklaşana kadar evdeyim Allahın izniyle:) kızz şansımıza bak, cumayı beklerse ben nöbetçiyim ama sanmıyorum duracağını dedi. Hayırlısı hakkımızda, bak birden basladı sancılar, Allahım sanada tüm bekleyenlere de nasip eylesin inşallah, hayırlısıyla sağlıcakla kolayca kurtulalım insallah
Demekki gelmek için martı bekliyordu y4zy4qmurum devlette mı özelde mi canım nerde yapacaksın...
Devlete gidiyorum canım, Allah muhtac etmesin ama geçenki muameleden sonra ayaklarım özele gitmiyor.
Oh maşallah ya şükür canım inşallah aksama kadar iyice acilirsin
İnşallah canım, suniye felan gerek kalmadan kendi sancımla müdehalesiz kolay bir doğum olur.
y4zy4qmurum nstde Kaca Çıktı Sancılar Canım ?
70 80 lerde 6 7 dk.ya bir gelen sancılar canım. Gece 3te uyandım ağrıyla ve hiç geçmedi bu sancılar.

Hadi Allah kolaylık versin ayaklarının altına sıcak su torbası koy canım Rabbim en güzel şekilde en hayırlı şekilde sağlıkla sıhhatle kavusmanızı nasıp etsin kuzum..aklım sende dualarım sende giderken haber et ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…