2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım güzel haberlerini bekliyoruz sen zaten nst de anlarsın..
İnşallah kuzum, artmıyor sancılar sabit bir sekilde 6 dk da bir geliyor kasılarak. 3ten beri geçmedi. Doğum olsa artardı diye de düşünüyorum, bilemedim artık canım gerçekten hevesle gitmemeye çalışıyorum inanır mısın:)

E="y4zy4qmurum, post: 55061262, member: 460090"]Umarım tekrar şiddetlenirde gelir artık bebişler ne kadar büyük nir stres oluyor gece gece. Allahım sağlıcakla kavustur.. Açıklığa felan bakıldımı canım?

Gerçekten büyük stres uyutmuyorda ,
Artık heran olabilir bol su iç bebek büyüdü artık 3bucuk kilo falan doğar dedi , başka bı doktora yönlendirdi açıklığa bakması için ama ben gitmedim doğru mu yaptım bilmiyorum [/QUOTE]

Ultrason olcumlerine gore degilde sata gore dogum tarihini belirliyolar diye biliyorum ben cnm.rica ederim ne demek.

Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin cnm.butun dogumu olan arkadaslarin guzel haberlerini bekliyoruz.kizlar takip ediyorum ama pek yorum yapamiyorum.dogumu olan arkadaslarinda gozleri aydin Allah anali babali buyutsun.

bende senin gibiyim canım, kasılma sancı tık yok bu gidişle sancı kasılma aşericez Sancılanalım diye kendimize eziyet edicez Dediğin gibi ne olduğunu nasıl olduğunu bilsek heh geliyo deriz en azından ama, inşallah suniye sezeryana gerek kalmadan kendi sancımızla normal bi şekilde alırız kuzucukları kucağımıza.
Kontrole ve sezeryana giden arkadaşlara sağlıklar dilerim, hayırlı haberlerle dönün inşallah. Allah kavuştursun hepimizi, diğerlerimiz de bir avazda kurtuluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…