2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Cnm bize dua et neolur o sancidaa bende bizkerde normal kolay dogum edelim diye ai neolur

Canım iki gecedir banada kramp giriyodu ve uykumdan uyandırıyordu. Temizlikte çok zorlamaktan değilde doğumun yakınlığından da olabilir. Hayırlısı olsun insallah

Eve geldik canım bı ekşın yok bende sancin suyun kanaman olursa gel dedi doktorum beklemekteyiz :) dualarımız seninle şimdilik :)[/QUOTE]
Sağol cnm:) birden gelebiliyo baksana hiç belli olmuyor:)

Nst kontrolüne gidiyorum kızlar. Bakalım dr ne dicek.
Bizim hastanede suda doğum ünitesi açılmış bir hafta olmuş. Hergün bir kişiye suda doğum yaptırılıyomuş. Doktorum bugün kimse gelmedi sen yapabilirsin dedi. Aceleci bir bebiş gelmezse sanırım ben yapıcam..

Hadi bakalım inşallah açılma artmıştır haber ver nstden sonra

Zaten cuma günü istiyodun sen . Hadi inşallah gerçek sancıdir bu sefer . Sürekli bi agrimi var yoksa gelip gidiyomu cnm

Zaten cuma günü istiyodun sen . Hadi inşallah gerçek sancıdir bu sefer . Sürekli bi agrimi var yoksa gelip gidiyomu cnm
Canım doktor bana hareket et deyince ben de sabahdan belli evin içinde temizlik yapıyorum suguat hareketi gibi eğilip kalkıp çamaşır astım süpürdü şildi bulasıkdı bir buraya bakıyorum iki temizlik yapıyorum ..mutfağın fayansını alayım dedim birden sağ tarafımdam kramp girdi nerden geldıgımı sasırdım şimdi de kasıl ma şeklinde devam ediyor ama emin olamıyorum çok egıldım kalktım çok yordum galiba kendimi ..hayırlsıı artık nasıp kısmet..

Aaaaa harika hadi inşallah...suyumu bekledi dersin :)

Canım zaten doğumu başlamış 2 cm açılması varmış doktor yatış vermiş ama ev çok yakınmıs gelip gideyim demiş düzenli sancıları varmış ...şimdi tekrar kontrole gitti ...
Ay ne güzel hastane nin yakın olması , bencede evde beklemek daha sakin geliyor... Hayırlısı bakalım.
Geçtimi senin kramp?

Bu sefer gol canım Y Yeni ben lazim

2 cm acıklık, düzenli kasılmalar ve yatıs.. Evim yakın 3 dk.ya düştüğündee hastane yolları gözüktü.. Dua edin kızlar olur mu
Ayyy CNm benim cok sevindim yaa hadi bakalım NE guzel Zaman'lama yaptı Minnak kız aferin ona darısı bize dua et ne olur sanci çekerken bize de bizim dualarımız senle allahım cok guzel bir avazda doğumun olsun insaallah sagsalim al kucagina yavrunu
Şimdide kasılmaya dondu çok şükür bebek hareketi var çoğalır mı dersin
Ayy hadi sende gollll de olsun bu is anamm saka gibi ayni gun. Mu doğuracaksınız yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…