2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Normal Doğuma yaklaşık 10 günümüz var dedi. Hiç açıklık yok dedi. Belki ondan öyle demiştir bilmiyorum
Gunlerimiz ayni da ondan merak ettim :) bende de hic aciklik yok henüz. Takvime gore 17 gün var. Annrm geleyim artik yanina diyor. Bende de tik yok daha. Erken diye cagirmiyorum bakalim nolcak :)

Ayy çok heyecanlandım valla hadi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim canım benim :)
Aminnn canım inşallah:) sizlerede nasip eylesin Rabbim..
Bize cevab versin öyle girsin doğuma yoksa olmaz hahaha

Tamam canım sıcak duşa giricem bir de nst.ye gitmeden. Ondan sonra kontrolde belli olur bakalım. Gerekirse evde çekmek isticem.
Ay hadi masalalh neyseki bu yil subat 29 cekmiyo kokayca dogsun ins
Tşk ederim, inşallah
Ayy çok sevindim hadi Allah yardımcın olsun sen bı dogurda hepimiz tek tek dokulcez inşallah :)
Y Yeni ben lazim ve ben doğurursak herkes doğurur. Sloganımız oldu bu:)) bebişler inatçı çıktı ne yapalım canım, vakti varmış:) sen nasıl oldun?

y4zy4qmurum gıdısat ne durumda sancılar aynı düzey demi fazlalastımı
6 7 dk aralıkla geliyor canım, şiddeti bazen çoğalıyor ama idare edilmicek gibi değil. 4ten beri sabit 5 dk.ya düştü, aralığı kısalır mı yoksa böyle devam eder mi bilmiyorum
Aiii cnm heycan ettin agliyacam simdi mis kokunu alcann ingaa sesi aiiiii
O sancilarr evde cekiliormu yani öleee cok dayanimiyacak degilmiii bende mi o zaman geldigunde cekebilirmiyimkii bi yasin okunacak kadar olsa
İnşallah canım inşallah sağlıcakla..
Çekmek istersen çekebiliyosun. Dr yatış verdi ikinci oldugundan hızlıda gidebilir diye. Ama evim zaten 2 dk.sa mesafede, o yüzden 3 dk.ya düştüğü an gel dedi. Geceden beri böyle devam ediyor henüz sıklaşmadı. Umarım açılmamda çabuk olur hayırlısıyla

Hadi siz başı çekin Y Yeni ben lazim ile bizde arkanızdan gelelim inşallah canlarım takipdeyiz sizi :)

y4zy4qmurum sancılar nerede oluyor adet sancısı gibimi ? Düzenli gidip geliyomu hepmi var
Karnımın ön kısmında bebiş kasılıyor ve sancılar kasıktan yukarı doğru adet sancısı gibi çıkıyor canım.
Şaka maka olur mu kuzum, bende hep bu şekilde sancımla suyumla çabuk ve kolay doğum diledim. Bugün dr sancı düzenli açılma başlamış diyince dünyalar benim oldu. İnşallah dualarımızdaki gibi olur doğumlarımız Allahın izniyle

Gunlerimiz ayni da ondan merak ettim :) bende de hic aciklik yok henüz. Takvime gore 17 gün var. Annrm geleyim artik yanina diyor. Bende de tik yok daha. Erken diye cagirmiyorum bakalim nolcak :)
Benim annem geldi dayanamadı. Ama ilaç gibi geldi farkında değildim ama ihtiyacım varmış meğer :)

Kızlar doktor hareket et deyince bende temizlik yapıyorum sabah dan belli ama biraz önce öyle bir kramp girdi kı felegım sastı bırakayım en iyisi ben işi gücü aman geleceği varsa zaten gelir şuan çok kotu kıvrandırıyor beni..

[QUOTE="y4zy4qmurum, post: 55067653, member: 460090"

Y Yeni ben lazim ve ben doğurursak herkes doğurur. Sloganımız oldu bu:)) bebişler inatçı çıktı ne yapalım canım, vakti varmış:) sen nasıl oldun?[/QUOTE]

Eve geldik canım bı ekşın yok bende sancin suyun kanaman olursa gel dedi doktorum beklemekteyiz :) dualarımız seninle şimdilik :)

Çokta zorlama kendini hareket et demiş doktor kendini yıpratma.

Selam kızlar cumartesi doğum yapcam ama o kadar fındık fıstık yememe rağmen hiç enerjim yok doğum enerjim resmen kaçtı
Bebeğini görünce gelir o enerji nasılsa yerine sen korkma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…