2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Maşallah canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah :) suyun nasıl geldi ?

Gece yatakta telefonla uğraşıyordum uykumun gelmesi için aradada öyle sancılarım geliyordu ama takmıyordum , bı anda bı ses geldi içimden baktimki çamaşırın ıslanmış Allah'tan yatağı islatcak boyutta değildi hemen wc ye gittim biraz daha geldi yürüdükçe azar azar gelmeye başladı o şekilde oldu canım

Ne guzel ya yani normal dogumdan korkmayalim deme insaAllah bizimde kolay olir yaa cok sevindim yazincadaa sevindim iyisiniz kokla bizim icin bebisi

seni çok iyi anlıyorum canım ben de normal istiyom ama kızımın keyfi yerinde bunaldim iyice yaaa

Oy maşallah seni emiyorsa bugün yarın çıkar canım Allahın izniyle

Canim ben dr aynı durumda sayılırım şimdi çıktım doktordan 40 haftayı dolduracak gelmezse 41 .haftanın dolmasını da bekleyecek doktor 40 'tan sonra 2 güne bir nst olacak benim de hayırlısı bakalım

bacak arada uzaninca yada ayakta fazla durunca ağrı var ama çatı ağrısı gibi dün doktor da girmemisti ilk olduğu için acemiyim anlayamıyorum.
Benim de ilk canım acemiyim aynen :) benim doktorum çatı muaynemi de yapmıyo malesef sancım olup gidersem bakıyolarmış doğum başlayınca yani.. ben de merak ediyorum aşağıya indi mi diye anlayamıyorum bilemiyorum :) hayırlısı inerler inşallah tez zamanda

papatya1994 Psikolojik_biri Kelebekcikk34 ve diğer arkadaşlar,persembe sabah 10:50 ee oğluma spinal sezaryenle kavustum.oncesi yok gibi kızlar o kadar güzel bi duygu ki Rabbim bizleri bebislerle imtihan etmesin,darisi bekleyenlere,süt ve emzirme problemimiz ve uykusuz gecelerimiz başladı ama olsun herşeye değer, y4zy4qmurum ve @nurbanu sizleri de tebrik ediyorum başka doğum yapan var mı herşeyi okuyamadim

Ohh rahatladım çok merak ediyordum seni. Allah uzun ve güzel bir ömür nasip etsin sizlere:) çok sevindim iyi olmanıza :)

Ayyy inanmıyorum ya Masallah ne guzel farıdı bize insaallah biraz. Once cikar bebegin Can'ım üzülme sagsalim geldi ya şükürler olsun
Ohhh super yaa ikinizinde iyi
Olmasi harika
Canim sagsalim
Büyüt bebegini :) insaallah bizlerinde bu doğumları cok daha kolay olsun yaa :) Nasıl
Miss kokuyordur simdi o of off
Mart ayı hızlı
Girdi kızlar yaa Masallah Can'ım Rabb'im
Anali babali büyütsün gözünüz aydın
Merak ettik seni Can'ım cok sevindim herşeyin yolunda olmasına gozunuz aydın anali babali sagsalim büyütün insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…