- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.881
Senin oğlanlar kaçıncı haftada doğmuşlardıEvet yakınız ben 1 hafta ya kadar doğsun istiyom valla
Çürüttükte bizde çürüdükBide kızlar aceleci olur derler , külliyen yalann :):) burda ne kadar anne var bebekler hep kkız ve gününü dolduruyolar.
Bu tezide çürüttük :):)
Maşallah canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah :) suyun nasıl geldi ?
bacak arada uzaninca yada ayakta fazla durunca ağrı var ama çatı ağrısı gibi dün doktor da girmemisti ilk olduğu için acemiyim anlayamıyorum.Canım bacak aran da ağrı oluyo mu kanala girdi gibi hissediyo musun ?
Ne guzel ya yani normal dogumdan korkmayalim deme insaAllah bizimde kolay olir yaa cok sevindim yazincadaa sevindim iyisiniz kokla bizim icin bebisiKızlar selam..
Benim doğumum rahattı şükür. Normal isteyen canlarım hiç korkmayın hiçç. İnanın sadece yapabileceğinize. Allah yardım ediyor, bu doğumum ilkine göre çok kolay oldu, suniye bile gerek kalmadı.. Şimdi kontrollerimi oldum, bebişin doktoruda gelince kontrole girip taburcu olucaz inşallah. Kendi ailem geldi az önce, doğumdan beride gelen giden bitmedi sağolsunlar. Hastanede üst üste cok dogum oldu, toparlanıp odama cıkana kadar baya zaman gecti. Kuzumda sabaha karsı gaz sancısı basladı. Ugrasıp duruyoeuz tatlı telaşlarla:) hepinize desteği ve duaları için tesekkür ederim. Hepinize dua ettim Allagçh kabul etsin inşaalla..
seni çok iyi anlıyorum canım ben de normal istiyom ama kızımın keyfi yerinde bunaldim iyice yaaaKizlar dr dan geldim moralim bozuk biraz. Nstye girdim gecen haftalarda daha cok sancim vardi simdi en fazla 35.. kizimiz da sagolsun kanala inmemis hala, kafasi onden gidiyodu ya sokamiyo ya da keyfi gelmemis. Carsamba gunu doluyo gozukuyo dr carsamba da bakariz normali bekleriz dersen iki gunde 1 bakariz ama en fazla 1 hafta bekleriz dedi. Zorla kestircek bu kiz beni. Sezeryandan da normalden de korkmuyorum ama normali varken sezeryan istemiyorum. Yine de hayirlisi neyse o olsun. Artik dr a amuda kalkip gidicem bi onu yapmadim. sancim olsun diye normal gelsin diye duadayim
Oy maşallah seni emiyorsa bugün yarın çıkar canım Allahın izniyleBebeğimin yanına gittim emzirdim. Oyy mis kokulum nasıl güzel emdi sütüm çok az geliyo ama olsun emzirdikçe artar inşallah. Artık oksijen vermiyolar birazdan doktorla görüşecez bebek hakkında bilgi verecek inşallah uzun kalmaz küvözde
Devlete gittinmi canım ? Catina ne dediler gittiysenseni çok iyi anlıyorum canım ben de normal istiyom ama kızımın keyfi yerinde bunaldim iyice yaaa
HEyy maşallah42 39+5
Canim ben dr aynı durumda sayılırım şimdi çıktım doktordan 40 haftayı dolduracak gelmezse 41 .haftanın dolmasını da bekleyecek doktor 40 'tan sonra 2 güne bir nst olacak benim de hayırlısı bakalımKizlar dr dan geldim moralim bozuk biraz. Nstye girdim gecen haftalarda daha cok sancim vardi simdi en fazla 35.. kizimiz da sagolsun kanala inmemis hala, kafasi onden gidiyodu ya sokamiyo ya da keyfi gelmemis. Carsamba gunu doluyo gozukuyo dr carsamba da bakariz normali bekleriz dersen iki gunde 1 bakariz ama en fazla 1 hafta bekleriz dedi. Zorla kestircek bu kiz beni. Sezeryandan da normalden de korkmuyorum ama normali varken sezeryan istemiyorum. Yine de hayirlisi neyse o olsun. Artik dr a amuda kalkip gidicem bi onu yapmadim. sancim olsun diye normal gelsin diye duadayim
Benim de ilk canım acemiyim aynen :) benim doktorum çatı muaynemi de yapmıyo malesef sancım olup gidersem bakıyolarmış doğum başlayınca yani.. ben de merak ediyorum aşağıya indi mi diye anlayamıyorum bilemiyorum :) hayırlısı inerler inşallah tez zamandabacak arada uzaninca yada ayakta fazla durunca ağrı var ama çatı ağrısı gibi dün doktor da girmemisti ilk olduğu için acemiyim anlayamıyorum.
Gittim kontrol etmedi asabi birine denk geldim dogum aninda belli olur o dedi sadece ultrasin bakti o kadarDevlete gittinmi canım ? Catina ne dediler gittiysen
Doğru demiş doğum anında belli olur. Devlette çatı muayene si etmezler. Özelde sırf sezeryana bahane çıksın diye ediyorlarGittim kontrol etmedi asabi birine denk geldim dogum aninda belli olur o dedi sadece ultrasin bakti o kadar
Burda hollandada da bakmiorlarDoğru demiş doğum anında belli olur. Devlette çatı muayene si etmezler. Özelde sırf sezeryana bahane çıksın diye ediyorlar
Ohh rahatladım çok merak ediyordum seni. Allah uzun ve güzel bir ömür nasip etsin sizlere:) çok sevindim iyi olmanıza :)papatya1994 Psikolojik_biri Kelebekcikk34 ve diğer arkadaşlar,persembe sabah 10:50 ee oğluma spinal sezaryenle kavustum.oncesi yok gibi kızlar o kadar güzel bi duygu ki Rabbim bizleri bebislerle imtihan etmesin,darisi bekleyenlere,süt ve emzirme problemimiz ve uykusuz gecelerimiz başladı ama olsun herşeye değer, y4zy4qmurum ve @nurbanu sizleri de tebrik ediyorum başka doğum yapan var mı herşeyi okuyamadim
Ay canım benim ya aminn çok teşekkürler darısı sana inşaallah:)Ohh rahatladım çok merak ediyordum seni. Allah uzun ve güzel bir ömür nasip etsin sizlere:) çok sevindim iyi olmanıza :)
Ayyy inanmıyorum ya Masallah ne guzel farıdı bize insaallah biraz. Once cikar bebegin Can'ım üzülme sagsalim geldi ya şükürler olsunKızlar 23:50 de doğum yaptım çok kolay oldu şükür anlamadım bile nasıl oldu bitti.Rabbim hepinize benimki gibi kolay doğumlar nasip etsin. Yalnız bebeğimde solunum sıkıntısı vardı küvöze koydular. Dua edin inşallah başka sorun çıkmasın enfeksiyon vs...
Ultrason ölçümünde 3200 kg çıkıyodu oğluşum 2950 doğdu.. Minicik ağzı burnu çok şeker ama kuvözde
Ohhh super yaa ikinizinde iyiKızlar selam..
Benim doğumum rahattı şükür. Normal isteyen canlarım hiç korkmayın hiçç. İnanın sadece yapabileceğinize. Allah yardım ediyor, bu doğumum ilkine göre çok kolay oldu, suniye bile gerek kalmadı.. Şimdi kontrollerimi oldum, bebişin doktoruda gelince kontrole girip taburcu olucaz inşallah. Kendi ailem geldi az önce, doğumdan beride gelen giden bitmedi sağolsunlar. Hastanede üst üste cok dogum oldu, toparlanıp odama cıkana kadar baya zaman gecti. Kuzumda sabaha karsı gaz sancısı basladı. Ugrasıp duruyoeuz tatlı telaşlarla:) hepinize desteği ve duaları için tesekkür ederim. Hepinize dua ettim Allagçh kabul etsin inşaalla..
Mart ayı hızlıKızlaaaar saat 8.50 de bebeğim dünyaya geldi. dün gece suyum geldi eşliğinde sancilarimda olunca hastaneye geldik 2 cm acilmam vardi ama çok fena sancı çektim sancılarım çok kuvvetliydi galiba o nedenle çabuk açılmam oldu son bı saat bas bas bağırdım ee tabi sancı kuvvetli olunca agrimda fena oldu çok şükür bitti herşey çok şükür Rabbime şuan o çektiklerim rüya gibi geliyor , darısı sizlerin olsun inşallah kolaylıkla hayırlısıyla şuan ağrılarım var tekrar yazarım kızlar
Merak ettik seni Can'ım cok sevindim herşeyin yolunda olmasına gozunuz aydın anali babali sagsalim büyütün insaallahpapatya1994 Psikolojik_biri Kelebekcikk34 ve diğer arkadaşlar,persembe sabah 10:50 ee oğluma spinal sezaryenle kavustum.oncesi yok gibi kızlar o kadar güzel bi duygu ki Rabbim bizleri bebislerle imtihan etmesin,darisi bekleyenlere,süt ve emzirme problemimiz ve uykusuz gecelerimiz başladı ama olsun herşeye değer, y4zy4qmurum ve @nurbanu sizleri de tebrik ediyorum başka doğum yapan var mı herşeyi okuyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?