2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ya maşallah size
Yaaa bende istiyorum yaaa benimde oğluşuma kavuşmama 8 gün var Allahın izniyle bende spinal sezaryen olacağım...ya canım bebek çekti :)
Azcik kalmış annesi onu gorunce herşeyi unutacaksin,spinal ol mutlaka ilk an çok güzel görür görmez öptüm tarifi imkansız

Azcik kalmış annesi onu gorunce herşeyi unutacaksin,spinal ol mutlaka ilk an çok güzel görür görmez öptüm tarifi imkansız
Ay canım yaa o anı düşünce öyle duygulanıyorum ki instgrmda böyle anlar denk geldiğinde ağlamadan duramıyorum.Allahım ferahlıkla yaşatsın inşallah Öpüyorum oğlunu...ismi ne oldu bu arada?

Aynen kuzu yaa sabırsızlanıyorum artık valla :)) senin günün tam ne zaman canım az kaldı sana ne güzel belli oldu günün :) heyecanlısındır
12 mart dedi doktor Allahın İzniyle.İnanki bana cok uzun geliyor şuan daha kocaman bir hafta var.Son zamanlar geçmiyormuş gerçekten.
Suyum falan gelirse öncesinde alır sadece öyle dedi canım

Ay canım yaa o anı düşünce öyle duygulanıyorum ki instgrmda böyle anlar denk geldiğinde ağlamadan duramıyorum.Allahım ferahlıkla yaşatsın inşallah Öpüyorum oğlunu...ismi ne oldu bu arada?
Kendin yaşayınca daha çok aglicaksn ben de ağladım ,oğlum da seni öpüyor teyzesi:)Yiğit oldu adı:)

Bende oyleyim ya butun hamileligi uykusuz gecirdim bu ara doymuyorum uykuya.. millet dogum yaklasinca enerji patlamasi yasar, biz uykuya doymuyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…