2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin. Tez zamanda kendine gelir inşallah paşa eve sağ Salim dönersiniz

Bu benim 3.bebeğim ilki 3.750 doğdu tam gününde doğdu, 2.si 3.350 doğdu sezeryandı erken alındı, bu da böyle, niye böyle oldu anlamadım

kiz bizimkiler gecikiyor ya acaba adet surecimizle mi ilgili benim aralığı 42 gun. Yani 42 gunde bi oluyo seninde oyle uzunsa tezim doğru merak ettim oyle mi cnm

tebrik ederim canim darisi basimiza erken gelmis sırrını soylermisin bizim yavrularda gelsin artik :)

Canım gözünaydın Allahım sağlıklı mutlu ömürlü olsun inşallah.
Canım 38 haftalık değil mi bebeğin ? Çok duracağını sanmıyorum küvezde.Hemen cıkar o içini ferah tut.Ölçümlerde yanılıyoru diye banada dedi doktor.Bakalım bizimkiler kaç çıkcak.
Sağ salim doğum yapmşsın maşallah,bebeğin çıkınca yaz.

maşallah canım gözün aydın :) inşallah bebisin çok kalmaz kuvezde bi an once kucagina al inşallah bu 3. Doğumundu dikiş attilarmi merak ettim ?

Canım gözün aydın, inşallah bebişde çabuk toparlanırda kavuşursunuz

Bu benim 3.bebeğim ilki 3.750 doğdu tam gününde doğdu, 2.si 3.350 doğdu sezeryandı erken alındı, bu da böyle, niye böyle oldu anlamadım

Her bebeğin nasibi ayrı. Bilemeyizki. Ama ultrason ölçümlrnde de yanlişlk olabilio. Bana 3100 demişti en son dr. Doğunca 3630 u duyunca baya şaşırmştk. Öyle de olablr. En kötü ihtimal doğunca toparlar inş cnm sağlklı olsn da :)

İnşallah, doğru sağlıklı olsunda

Kızlar selam..
Benim doğumum rahattı şükür. Normal isteyen canlarım hiç korkmayın hiçç. İnanın sadece yapabileceğinize. Allah yardım ediyor, bu doğumum ilkine göre çok kolay oldu, suniye bile gerek kalmadı.. Şimdi kontrollerimi oldum, bebişin doktoruda gelince kontrole girip taburcu olucaz inşallah. Kendi ailem geldi az önce, doğumdan beride gelen giden bitmedi sağolsunlar. Hastanede üst üste cok dogum oldu, toparlanıp odama cıkana kadar baya zaman gecti. Kuzumda sabaha karsı gaz sancısı basladı. Ugrasıp duruyoeuz tatlı telaşlarla:) hepinize desteği ve duaları için tesekkür ederim. Hepinize dua ettim Allagçh kabul etsin inşaalla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…