- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- 123
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #29.841
Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin. Tez zamanda kendine gelir inşallah paşa eve sağ Salim dönersinizKızlar 23:50 de doğum yaptım çok kolay oldu şükür anlamadım bile nasıl oldu bitti.Rabbim hepinize benimki gibi kolay doğumlar nasip etsin. Yalnız bebeğimde solunum sıkıntısı vardı küvöze koydular. Dua edin inşallah başka sorun çıkmasın enfeksiyon vs...
Ultrason ölçümünde 3200 kg çıkıyodu oğluşum 2950 doğdu.. Minicik ağzı burnu çok şeker ama kuvözde
Amin canım inşallahAllah güle güle büyütmeyi nasip etsin. Tez zamanda kendine gelir inşallah paşa eve sağ Salim dönersiniz
Bu benim 3.bebeğim ilki 3.750 doğdu tam gününde doğdu, 2.si 3.350 doğdu sezeryandı erken alındı, bu da böyle, niye böyle oldu anlamadımMerhaba cnm. İlk hamilelğmde bebeğimn göbek kordonnda tek damar vardı. Ve tek damarla beslendği için gelişiminn geri olma ihtimali vardı. O sebeple dikkat etmeye çalıştım. Kahvaltı da kaşardn başka peynir yemedm diyeblrm ve baya yedim. Haşlanmş yumurta çok kilo aldrıo bebeğe.ben yiyemedğmdn omlet tarzı yemştm arada. Kavrulmamş çiğ kuruyemişler. Pekmez özellikle keçiboynuzu pekmezi kaşık kaşık yemiştim hergün. Muz sabah akşam yesen çok iyi gelio kramplra da. Bir de gece uyurken sol tarafına yatarsan bebek daha iyi beslenrmş. Kan akışındn dolayı galiba. Bende hep soluma yatmştm. Bunlara dikkat ederek hamilelğmi geçirdm bebeğimde 3630 doğmştu. Birde aspirin içmiştm son zamanlra kadar. Kan sulandırıcı özellğndn dolayı. Tabi genetik faktör çok önemli. Sen kaç kilo doğdysan bebeğinde hemen hemen o kilolarda doğar diolar. Ben 3750 doğmuşum. Sen de kaç kilo doğdysan bebeğinde o civarda olur diye düşünyrm. Ama doğduktn sonra kilo da alır büyür de. Hele sen minyon değilsen. Minyon bebeğin olma ihtimali düşük cnm. Birden büyür inşallah. Sağlkla kucağına alırsn bebeğini inşallah
kiz bizimkiler gecikiyor ya acaba adet surecimizle mi ilgili benim aralığı 42 gun. Yani 42 gunde bi oluyo seninde oyle uzunsa tezim doğru merak ettim oyle mi cnmCanım yok benim sancılar aynı tempoda ilerliyor biraz araları uzadı ama bu sefer belden de girmeye başladı ..şöyle anlatayım içerde kızımı sanki boguyorlar karnım öyle tas gıbi oluyor sonra açılıyor yavaş yavaş ...birde alt tarafa acaıp baskı oluyor
tebrik ederim canim darisi basimiza erken gelmis sırrını soylermisin bizim yavrularda gelsin artik :)Kızlar 23:50 de doğum yaptım çok kolay oldu şükür anlamadım bile nasıl oldu bitti.Rabbim hepinize benimki gibi kolay doğumlar nasip etsin. Yalnız bebeğimde solunum sıkıntısı vardı küvöze koydular. Dua edin inşallah başka sorun çıkmasın enfeksiyon vs...
Ultrason ölçümünde 3200 kg çıkıyodu oğluşum 2950 doğdu.. Minicik ağzı burnu çok şeker ama kuvözde
tebrik ederim canim darisi basimiza erken gelmis sırrını soylermisin bizim yavrularda gelsin artik :)
Allah iyiliğini versinSağol canım sırrım benim alt takım bozuk galiba bebeyi fazla tutamıyorum içerde
Hayırlısı Olsun canım. Rabbim kolaylık versinAllah iyiliğini versindr catin basik dediğinden beri sezeryana ikna olsammi diye düşünüyorum beklemekten cok sıkıldım
Cnm hayirli olsun bebekte iyi olcak oku ufle bebeye ins dogumunu anlatirmusin iyisen egerHayırlısı Olsun canım. Rabbim kolaylık versin
Canım gözünaydın Allahım sağlıklı mutlu ömürlü olsun inşallah.Kızlar 23:50 de doğum yaptım çok kolay oldu şükür anlamadım bile nasıl oldu bitti.Rabbim hepinize benimki gibi kolay doğumlar nasip etsin. Yalnız bebeğimde solunum sıkıntısı vardı küvöze koydular. Dua edin inşallah başka sorun çıkmasın enfeksiyon vs...
maşallah canım gözün aydın :) inşallah bebisin çok kalmaz kuvezde bi an once kucagina al inşallahKızlar 23:50 de doğum yaptım çok kolay oldu şükür anlamadım bile nasıl oldu bitti.Rabbim hepinize benimki gibi kolay doğumlar nasip etsin. Yalnız bebeğimde solunum sıkıntısı vardı küvöze koydular. Dua edin inşallah başka sorun çıkmasın enfeksiyon vs...
Canım gözün aydın, inşallah bebişde çabuk toparlanırda kavuşursunuzKızlar 23:50 de doğum yaptım çok kolay oldu şükür anlamadım bile nasıl oldu bitti.Rabbim hepinize benimki gibi kolay doğumlar nasip etsin. Yalnız bebeğimde solunum sıkıntısı vardı küvöze koydular. Dua edin inşallah başka sorun çıkmasın enfeksiyon vs...
1 günün lafı mı olur canım buyur sen önden hadi arkandayım
Bu benim 3.bebeğim ilki 3.750 doğdu tam gününde doğdu, 2.si 3.350 doğdu sezeryandı erken alındı, bu da böyle, niye böyle oldu anlamadım
Evet canım attılarmaşallah canım gözün aydın :) inşallah bebisin çok kalmaz kuvezde bi an once kucagina al inşallahbu 3. Doğumundu dikiş attilarmi merak ettim ?
1 günün lafı mı olur canım buyur sen önden hadi arkandayım
İnşallah, doğru sağlıklı olsundaHer bebeğin nasibi ayrı. Bilemeyizki. Ama ultrason ölçümlrnde de yanlişlk olabilio. Bana 3100 demişti en son dr. Doğunca 3630 u duyunca baya şaşırmştk. Öyle de olablr. En kötü ihtimal doğunca toparlar inş cnm sağlklı olsn da :)
Bende istiyorummmArtik dayanamiyom biran once kavusmak istiyorum gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?