2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Gözün aydın canım kurtuldun çok şükür darısı bizlere olur inşallah

Çok dönmedi burda aşerme muhabbetlerimiz , sağolsun anneler anlayışlıydı :):)
Normal doğum mu düşünüyosunuz sizde. Maşallah bebeğede

maşallah canım gözün aydın :) inşallah bebisin çok kalmaz kuvezde bi an once kucagina al inşallah bu 3. Doğumundu dikiş attilarmi merak ettim ?
Dikiş olayını bana ebe şöyle anlatmıştı...
İlk doğumunda kaç dikişin varsa o kadar olur gerek kalırsa , daha falasına ihtiyaç duyulmaz duyulsada yapılmıyor dedi.
Neye istinaden söyledi anlamadım bende. İlkinde vardı bende ikincide olmadı .

Oy maşallah sana canım benim normal doğum için ne güzel örnek oldun bana :) ben de normal istiyorum tamamen doğal olsun istiyorum nasipse inşallah :) Allah analı babalı büyütsün inşallah bebişinizi.. ağrın sızın var mı canım dikişin çok oldu ayakalanabildin mi.. bir de sütün geldi mi hemen :)

Kızlaaaar saat 8.50 de bebeğim dünyaya geldi. dün gece suyum geldi eşliğinde sancilarimda olunca hastaneye geldik 2 cm acilmam vardi ama çok fena sancı çektim sancılarım çok kuvvetliydi galiba o nedenle çabuk açılmam oldu son bı saat bas bas bağırdım ee tabi sancı kuvvetli olunca agrimda fena oldu çok şükür bitti herşey çok şükür Rabbime şuan o çektiklerim rüya gibi geliyor , darısı sizlerin olsun inşallah kolaylıkla hayırlısıyla şuan ağrılarım var tekrar yazarım kızlar

Kizlar dr dan geldim moralim bozuk biraz. Nstye girdim gecen haftalarda daha cok sancim vardi simdi en fazla 35.. kizimiz da sagolsun kanala inmemis hala, kafasi onden gidiyodu ya sokamiyo ya da keyfi gelmemis. Carsamba gunu doluyo gozukuyo dr carsamba da bakariz normali bekleriz dersen iki gunde 1 bakariz ama en fazla 1 hafta bekleriz dedi. Zorla kestircek bu kiz beni. Sezeryandan da normalden de korkmuyorum ama normali varken sezeryan istemiyorum. Yine de hayirlisi neyse o olsun. Artik dr a amuda kalkip gidicem bi onu yapmadim. sancim olsun diye normal gelsin diye duadayim

Maşallah canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah :) suyun nasıl geldi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…