- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.061
Benim üçüncü doğumum olacak inşallah canım üçüde aynı hastane ve doktor , Erciyes Hastanesi. Doktorum Nuray emeklioğlu.
Sen kime nereye gidiyosun?
Bende de o değişiklik oldu yaklaşık 1haftadir bende öyleyim hatta günde 2kez çıktığım oluyor tuvaleteDoğuran arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebişleri:)
Bişey sorcam kızlar. Bağırsaklarında değişim gören varmı? Ben normalde hep kabız olarak geçirdim hamileliğimi. Birkaç gündür hergün düzenli ve rahat bir şekilde çıkıyorum tuvalete ishal gibi. Bu doğum yaklaştığınımı gösterir kii
Öyle tabiide , insan birazda rahat etmek istiyor , çocuklarla zor herşey. Yaşın verdiği heyecanla :) çokmu acele oluyor bazı şeyler diye düşünüyorum bazen.Benimde şimdiki aklım olsaydı, 30 na kadar bitirirdim çocuk işini
35 yaşındayım 4. cü yolda
20 li yaşlarla 30 lu yaşlarda hamile kalmanın arasında dağlar kadar fark varmışşş
Aaa odalarımız karşı karşıyaymış :)Benim de ilk ya..
bende erciyes hastanesine gidiyorum.
Bihter senem feyzioğlu doktorum
Kızlar bende doğum yaptım çok şükür ne sız sorun ne ben anlatayım ama rabbıme hamdolsun ..teyzeleri kızım çok çirkin evde kalacak...3350 gram doğdu boylu poslu kızım hamdolsun...
Canım normal doğum oldu evet ama ben beceriksiz olduğum için zor oldu gözünüzü korkmasın ıkınamadım..beceremedım yanı ...doktor da çok kızdı ama yapacak birşey yok ...beceremedım yanii
Canımm benimm hayırlı olsun, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah. Ne güzel doğurmuşsun, öyle beceremedim deme haksızlık etme kendine. Birazda doktorlardan kaynaklı, ben ne kadar ıkınsamda yapamıyosun diyip durdu, düzgün ıkınırsan bir dk bile sürmez dedi. Nefessiz kalıp gözüm kararasıya ıkındığım halde ve üstüme 85 kilo ebeyş çıkardı dr. O baskının acısı kötüydü ilk gün ama o ebelerden Allah bin kere razı olsun, çok yardımcı oldular. Dr hakkında yorum yapmadılar gözüm korkmasın diye, pek tutulan biri deildi, dr.dan yana şansım yok malesef:) şükür kavustuk ya önemli olan o kuzum. Darısı kalan arkadaslara hayırlısıyla..Ben cuma günü hastaneye gittim doktor yatış verdi ama ben evde sancımı cekeyım diye cıktım..Sonra gece 1 2 ya kadar düzenli sancılarım geldi sonra gitti uyumusum sabah kalktım hıcbırseyım yok ama 7 gibi sümüklü nısanım geldi ..Annem yanımdaydı guzelce kahvaltımızı yaptık anne kalk o nazlıysa ben daha çok hırslıyım..Kalk yuruyceZ dedim 3 saat yürüdük annemle ..eve geldım sıcak dusa gırdım çıktım..sancılar tekrar başla dı ama 3 4 saat ben bekledım sıklassın diye.sıklasmak yerine azalmaya başladı herzaman kı gibi..ama dedıkkı gidelim bir hastaneye en azından muane olur geri döneriz...Doktor muane etti 2 cm açılma var dedi çok düşük sancılar ıstersen suni sancıyla doğru dedi tamam dedim ve 10 buçuk da serüven başladı sancılar kuvvetliydi ama bana gore cekılmeyecek değil di..kolay dı derken tabiki deyildi ama herkesın agrı dagarcıgı farklı ..sancı nasıl kolay olsun..saat 4 de doktor muane etti artık tamam çatal dedi ..olan orda oldu bagrış cagrıs işte çatal da ben ıkınamadıgım için biraz çok zorlandım ..sonra bebek cıkıverdı ..rabbım e hamdolsun ...aynı küçük abisi ..babasına dedim kı kızın evde kalacak basına belayız çok çirkin dedim...hamdolsun şuan bir sağlık sorunumuz yok gayet ıyıyız ...3350 gram 50 cm doğdu ..Kızlar su olayı çok farklıymıs yaa bir su boşaldı bir su boşaldı dr suyumu patlattıgında sok oldum..ona hamileyken gece çok hareketli olunca ninni soylerdim..ninni söyleyince hemen sakinleşti..kızlar dünyanın en büyük mucizesi bebekdır..Allahım sen çok buyuksun ..gerçekten sana iman etmeyen kafir..bu mutlugun tarifi yok..bambaşka birşey..umarım en kısa zamanda sizde kavusursunuz..
Canım Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin insallah. Gelmiş geçmiş olsun, eviniz şen olsun:)Kızlar ben de doğurdum erken doğum oldu 2580 gr doğdu şimdi 2480 e indi makineye bağlıydı ilk doğduğunda şimdi çok şükür değil 11 yıldır evimiz bombostu şimdi inşallah dolacak dualarin8zi hekliyorum
Canım olabilirde, çünkü ben gece kalktıgımda sol böbreğimin orda ve kasıklarda ağrım vardı. Kasıktakiler gelip geçiyodu, böbrekteki sabitti. Doğumla alakalı olabileceğini düşünmemiştim hiç:)Kızlar ,daha önce doğum yapmış tecrübeli annişler.
Bana 1 saattir kasılma geliyor karnıma sertlik ama aynı zamanda gaz sancısı gibi ağrıda geliyor.
Ben heycandan mı gaz hissediyorum yoksa doğum sancısı bu tarz mı oluyor?
Bebek beklicek gibi görünüyor rahatı iyi diyor 1ay öncesinde sormuştum nts ve alttan muayene işini onu 38.haftalarda 1 kez yapıyorum harici bir durum olmadıkça demiştiBazı hastane ve doktorlar bakmıyor bile çatı muayenesine.
Sancı tutup , doğum başlayınca kontrok edenlerde var sizin gibi o zaman bellü oluyor.
Hayırlısı olsun hepimiz için.
Bende henüz girmedim nst ye bu gebeliğimde. Ultrasın görüntülerine göre gerek yok sancın çıkmaz zaten bu durumda demişti doktor. Sizinkide öyledir belki
Aaa odalarımız karşı karşıyaymış :)
birkez ona da muayene oldum , o da tatlı bir bayandı. Sevmiştim.
Sizin muayene ücreti ne kadar? Nuray hanımın ki 80 tl
Duş aldınmı ? Veya sıcak kompres iyi gelir ...Arkadaşlar sütüm hala çok gelmedi ne olacak bilmiyorum emmede tutmada sorun yok..
Yaaa hastanede pek bir doğum faaliteti yok gibi. Fiyatlarda uçmuş 1600 e çıkmış aslında normal diğer doğumlardan sonra bana biraz fazla geldi sadece :):)Bizim de 80 di yılbaşında 100 oldu. Çok tatlı memnunum ben de :)
Bilmiyorum ki canım benim. Benim daha zamanım var diye hiç sormadım normal doğuma 1600 mu diyorlar.Yaaa hastanede pek bir doğum faaliteti yok gibi. Fiyatlarda uçmuş 1600 e çıkmış aslında normal diğer doğumlardan sonra bana biraz fazla geldi sadece :):)
Birini 200 diğerini 600 tl doğum yapmıştım en son.
Bilgün varmı diper hastaneler gibi , oda süslemesi falan fiyat dahilinde mi?
Araştırdım diğer hastanelerin genelinde aynı fiyat listesi var ama onun yanında oda süslemesi , lohusa şerbetleri ikramlar falan fiyata dahil. Bizde niye yok yaaa :)
Evet şuan 1600 aynı dedi ister normal ister sezeryan. Sadece epiduralde 600 tl daha fark varmış. Bnde çok beğendim , gördüm birtane örnek oda , memorialde valla özenle seçilmiş yapılmış gibi. Süsler kapıdan başlamış :):) şerbetlikler falan tüllü müllü bebek kıyafetleri bile oradan değişik geldi bana.Bilmiyorum ki canım benim. Benim daha zamanım var diye hiç sormadım normal doğuma 1600 mu diyorlar.
Hani benim bildiğim çocuğa hastane çıkışı bile veren hastaneler var. Benim gönlüm memorial hastanesiydi. Orda doğum ne kadar bilgin var mı. Bihter hanım teyzemin arkadaşı o yüzden bu hastaneyi tercih ettim. Yoksa memorial düşünüyordum ama ordaki fiyatlar daha yüksek sanırım.
Evet şuan 1600 aynı dedi ister normal ister sezeryan. Sadece epiduralde 600 tl daha fark varmış. Bnde çok beğendim , gördüm birtane örnek oda , memorialde valla özenle seçilmiş yapılmış gibi. Süsler kapıdan başlamış :):) şerbetlikler falan tüllü müllü bebek kıyafetleri bile oradan değişik geldi bana.
Kızzz hele vıp doğumda memorıalde kuaför hizmeti makyaj falan varmış ay çok hoşuma gitti:)
Ama fiyatı bende bilmiyorum
Valla öyle canım bana da herkes ne zaman doğum diyo valla her an diyorum :) eşim de çarşamba gibi hissediyorum diyo :) bakalım nasip valla.. bi de ben grip oldum dünden beri halsizim hapşırıyorum hep birkaç güne gelirse bebiş toparlarım inşallah diyorum bakalım.. beklemeye devam yoldaşlarım :))Şimdi annemlere geldim...diyorlar az kaldı :) bende diyom bitmeyen 1 hafta yapmışlar :) babam takmış ondan önce gelcek o ben öyle hissediyorum diyo :) görcez bakalım hiç gelesi yok bunların :)
Yok canım yaa , yeni bir düzenleme gelmediyse bildiğim kadarıylaBende ilk okuduğumda vip ve normal paket diye ayırmışlardı. Bende dedim vip de ne yapıyorlar ola ??
Ama erciyeste de olur diye düşünüyordum ben ya en azından kapı süsü iki balon falan yani..
Yok canım yaa , yeni bir düzenleme gelmediyse bildiğim kadarıyla
salı günü kontrolüm vsr soracağım bakalım
Canim senin kontrol ne zaman ? En son kontrolunde dr un ne demisti.. insallah cok bekletmez bidiklarValla öyle canım bana da herkes ne zaman doğum diyo valla her an diyorum :) eşim de çarşamba gibi hissediyorum diyo :) bakalım nasip valla.. bi de ben grip oldum dünden beri halsizim hapşırıyorum hep birkaç güne gelirse bebiş toparlarım inşallah diyorum bakalım.. beklemeye devam yoldaşlarım :))
Canım salı günü kontrolüm ben devlete gidiyorum ve normal doğum istiyorum 41. Haftaya kadar bekliycez normal doğum için dedi cuma günü 9. Unda 40. Haftam başlıycak ama suni mi verirler yoksa 40. Haftayı da mı doldurmamı ister bilmiyorum hiç bi gelseydi bu bıdıklar hayırlısıyla bu hafta :)Canim senin kontrol ne zaman ? En son kontrolunde dr un ne demisti.. insallah cok bekletmez bidiklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?