2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Tm cnm saolasin

Kızlar bende doğum yaptım çok şükür ne sız sorun ne ben anlatayım ama rabbıme hamdolsun ..teyzeleri kızım çok çirkin evde kalacak...3350 gram doğdu boylu poslu kızım hamdolsun...
Benim yeğenim de doğduğunda çirkindi, şimdi 18 yaşında manken gibi kumral çok güzel bir kız

Doktorum aslında çok modern ve bilgili. Epidural almak Doğumda iyi ama 10-15 yıl sonra zararları çıkacak diyip beni de korkuttu...
10/15 yıl sonra NE gibi bir zarari olacakmis ? bilimsel bir konuşmaya benzemiyor CNm yaa ilginç Cidde'n. cok arastırdım Zaman'ında duymadim hic sasırdım da doktorum mutlaka uyarırdı cunku bu durumda

10/15 yıl sonra NE gibi bir zarari olacakmis ? bilimsel bir konuşmaya benzemiyor CNm yaa ilginç Cidde'n. cok arastırdım Zaman'ında duymadim hic sasırdım da doktorum mutlaka uyarırdı cunku bu durumda

Benim ablam da epudral ile normal Doğum oldu. Bilmiyorum omuriliğe müdahale olduğu için ilerde ağrı ve sıkıntı olabilir riskleri var dedi. Zaten epidural yapılınca ekstra ücret alınıyor onun için daha iyi , avantajlı bile sayılır. Ama yapmıyor. Bilmiyorum artık. Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize

Doğuran arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebişleri:)
Bişey sorcam kızlar. Bağırsaklarında değişim gören varmı? Ben normalde hep kabız olarak geçirdim hamileliğimi. Birkaç gündür hergün düzenli ve rahat bir şekilde çıkıyorum tuvalete ishal gibi. Bu doğum yaklaştığınımı gösterir kii

Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin... haftası çok kötü değil kilosu da iyi canım birkaç güne evinize dönersiniz inşallah. Moralini bozma dua edelim inş

Allah evinizi tez zamanda şenlendirsin bebek sesiyle...ki zaten bunun için cook az bir zaman kalmış :)

Kızlar benimde dogumum yaklaştı sanki bugun temizlik yapmistim yoruldum kasilmalarimda artti arada sancida vuruyor bi kac damla sarımsi su da geldi bakalim ne olacak devami gelecekmi

Kayseri de hangi hastaneye gidiyorsun canım bende kayseri deyim

Kızlar benimde dogumum yaklaştı sanki bugun temizlik yapmistim yoruldum kasilmalarimda artti arada sancida vuruyor bi kac damla sarımsi su da geldi bakalim ne olacak devami gelecekmi

Hasibe inşallah hayırlısın ile devamı gelir. O sarımsı su azar azar benden de geldi bu hafta içinde. Su birden geliyor diye çok önemsemedim? doktora gitmedim. Salı günü kontrol var. Hayırlı haberler alalım inşallah.

Benm akıntım da değişiklik yok ama akşam saatinden beri cok değiştim.Enerjik ve cok iyiyim diyordum 2 gündür.Akşamdan beri bi halsizim uykusuzluk böyle sola yatıyom
Valla sola yatınca daha cok kasılma geliyor bana anlamadım.Oturunca daha iyi oluyor sanki.

Yarın sabah doktor kontrolü var bakalım sancı cıkcak mı..?

Çok dönmedi burda aşerme muhabbetlerimiz , sağolsun anneler anlayışlıydı :):)
Normal doğum mu düşünüyosunuz sizde. Maşallah bebeğede
Öyle deme arada olmadı değil nasip olursa normal ama ben hiç ntsye girmedim alttan muayene olmadım dr bi dahaki gelişine dedi ama 38+4 olmuş olcak o zamana doğurmazsam bakarsın sancim var mı diye dedim

Oy canim maşAllah bende nisan annesiyim . Tahmini 04 nisan ... erken dogum riski mi vardı yoksa bi anda mi oldu acaba

Kızlar ,daha önce doğum yapmış tecrübeli annişler.
Bana 1 saattir kasılma geliyor karnıma sertlik ama aynı zamanda gaz sancısı gibi ağrıda geliyor.
Ben heycandan mı gaz hissediyorum yoksa doğum sancısı bu tarz mı oluyor?

A Albeni7 maşallah 26 yaşında üç çocuk Allah bağışlasın erken yaşta çocuk olayını halletmiş olursun ilerisi için rahat edersin
Benimde şimdiki aklım olsaydı, 30 na kadar bitirirdim çocuk işini
35 yaşındayım 4. cü yolda
20 li yaşlarla 30 lu yaşlarda hamile kalmanın arasında dağlar kadar fark varmışşş

Öyle deme arada olmadı değil nasip olursa normal ama ben hiç ntsye girmedim alttan muayene olmadım dr bi dahaki gelişine dedi ama 38+4 olmuş olcak o zamana doğurmazsam bakarsın sancim var mı diye dedim
Bazı hastane ve doktorlar bakmıyor bile çatı muayenesine.
Sancı tutup , doğum başlayınca kontrok edenlerde var sizin gibi o zaman bellü oluyor.
Hayırlısı olsun hepimiz için.
Bende henüz girmedim nst ye bu gebeliğimde. Ultrasın görüntülerine göre gerek yok sancın çıkmaz zaten bu durumda demişti doktor. Sizinkide öyledir belki

Cnm riskleri bende sordum ama doktorum diorki aldiginiz hap hersey risk dio disari xiksanda risk dior yanii bide burda hollandada sezaryan olan hep epedural vuruorlar öke acilse genel cnm bilmiom Allah var yardin etsin ha bende korkuom ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…