2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar bugun 2 saat yurudum. Yururken boyle kucuk tuvaletim gelir gibi on tarafa sanci vurdu vurdu gecti. Simdi de 1 sn kadar falan onun daha siddetlisi oldu. Sanki o idrarin ciktigi yerden igne vururlarmis gibi.. dogum sancisi buna benzer mi ki
O bazen bana da oluyo canım bacak aran da ağrıyo mu kanepede ayağını uzatırken mesela.. benim de ilk doğum olcak acemiyim :)

Kızlar ya ben grip oldum gece sürekli lavaboya kalkıp su içip gece terleyip hasta ettim evin içinde kendimi annem sağolsun sürekli ıhlamur kuşburnu limonla fln bakıyo bana.. şimdi de kuşburnu içiyorum yarın da kayınvaldem gelecek 1 geceliğine.. kesin hasta oldum diye laf eder bana inşallah geçer çabucak da doğum yaparsam bebişe de geçmez valla korkuyorum

Bizim iki oğlandan sonra kızımız geliyor teyzesi :):)
Allah hepimizi hayırla kurtarsın , bir avazda inşallaah...

Oo maşallah ya ne kadar güzel. Değişik olur size Allahım inşalalh hepimize yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.. daha 3 ayım var günler benim için geçmiyor.
6 ay geçti ama burnumdan geldi. Bu 3 ayda geçmez artık. Ama yavrum sağ salim doğsun. Herşeye değecek..

Amin canım inşallah :)
Zor geçen bir hamilelikmi , riskli mi neden kötü geçti canım
İnannn ki hele son bir ay bile hiiç geçmez oluyor. Sekiz ay geçiyorda bir ay geçmiyo yaaa

Amin canım inşallah :)
Zor geçen bir hamilelikmi , riskli mi neden kötü geçti canım
İnannn ki hele son bir ay bile hiiç geçmez oluyor. Sekiz ay geçiyorda bir ay geçmiyo yaaa

Yok canım şu ana kadar rabbime şükürler olsun her şey normal. Hicbir sıkıntımız yok. Risk falan...
Ama eşim uzakta askeri personel evlendik..
evlenir evlenmez ben hamile olduğumu öğrendim.
Öğrenir öğrenmez eşim gitti bebeğim 6 aylık oldu ben hep sıkıntı cektim 6 ay boyunca herşey çok zoruma gitti. Hâlâ da gelmedi. Doğum mayıs sonu gibi olur büyük ihtimalle eşim de büyük ihtimalle mayısta gelir. Orda kiler vicdana gelirse eğer. Yok yollamazlarsa ben ne zaman doğurursam o zaman gelecek.. Çok yıpratıcı bir süreç oldu benim için. Duygusuzlastim resmen. Eşim bazen 2 günlüğüne gelirdi sevinemezdim bile.
Bakiyordum ki elinde valizi yok ağlamaya başlıyordum. Artık gelmiyor da...
Gelse de sevinemicem gibi geliyor. Çok sıkıntı cektim çünkü daha da çekicem sanırım

Son düzenleme:
Oyy canım yaa zordur tabii. Birde sizin ilk heyecanlar , evlilikte yeni... Destek beklemek yanında istemek en doğal.hakkın tabi. Ama o da napsın işte sizler için :))
Ailen yakınındaysa daha rahat olursun ,geçer gider inşallah herşey hasretiniz bebekle son bulur :)

Ben spinal yaptım çok memnunum canim üçüncü gün nerdeyse herşeyimi yapıyordum artik. Çok ağrımda olmadi benim. Ve inan ayıkken yavrunu görmek ağlamasını duymak hiç birseye değişmem bambaşka bir duyguydu. O ağladıkça bende sevinçten ağladım. Inş sağlıkla alırsın yavrunu canim. Tavsiye kesinlikle yatma yatınca daha çok ağrıyor olabildiğince yürümeye çalış oturarak yavrunu emzir herşey daha kolay olcak inan. Asla korkma.

Amin inşallah öyle olur:))

Arkadaşlar sütüm hala çok gelmedi ne olacak bilmiyorum emmede tutmada sorun yok..
Elektrikli pompa al canim sag inan daha çok geliyor bir dahakine benim varda inan boşaltmak için sagiyorum sag gogsumu çok sertleşiyor açıyor artik. Bir bakıyorum tisortuma kadar ıslanmış Bir dahakine daha çok süt geliyor sonra.

Anladim canim sali gunu dr un ne dicek yazarmisin burdan, benim de carsamba randevum 41i beklicez ama carsambadan sonra 2gunde 1 kontrol olucak. Bu arada uzaninca fln olmiyo cnm ilk defa bugun hissettm o da cati agrisindan farkliydi.

Kizlaar bi sorum daha olacak dogum yapan annelere ozellikle, dogumdan once kasilma oluyormuydu? Benim var da yeni basladi yaklasik 6 7 dk da geliyo ve agrisiz nedir sizce ?

Kizlaar bi sorum daha olacak dogum yapan annelere ozellikle, dogumdan once kasilma oluyormuydu? Benim var da yeni basladi yaklasik 6 7 dk da geliyo ve agrisiz nedir sizce ?
Kasılma ne kadar çoksa doğum o kadar yakın demektr canım. Ama şiddeti artmıyosa ve yürüdükçe veya uzandıkça geçiuosa yalancı sancılardır.
Fark etmen için , canını yakıp sancılı olması ve kasılma geldiğinde mesela 15 sn den 20 ye çıkmasıdır .

Suanlık gecmıyor canım, 6 7 dakikada 1 gelip yaklasık 1 dakika sürüyor. Fakat canım da yanmıyor sımdılık. Tesekkurler cevabın için

Anladim canim sali gunu dr un ne dicek yazarmisin burdan, benim de carsamba randevum 41i beklicez ama carsambadan sonra 2gunde 1 kontrol olucak. Bu arada uzaninca fln olmiyo cnm ilk defa bugun hissettm o da cati agrisindan farkliydi.
Tamam canım haber veririm salı inşallah hayırlısı olsun hakkımızda inşallah :)

Tahmini 3-10 mart dedi doguma doktor daha tık yok kizlar normal mi bu durum her gecen gun biraz daha gerilip stres oluyorum istemeden
Bende senin gibiyim canım, çarşamba günüm doluyor, ama ne sancı ne dogru duzgun bı belirti.. inşallah vakitlerinde sağlıkla gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…