2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet Rabbimin mucizesi buxukluyu dunyadaki cennetimiz melek kokulu bende merak ettim seni becernisin iste bakalim ben nasil yapacam

Ben de öyle biliyorum ya çok güzel bir şey. Fakat doktorum kesinlikle yapmayacağını söyledi. Bana söz hakkı bile vermedi. Birkaç saat sancı çekersin dedi. Sanki 2-3 dakika :) hayırlısı
Ne sacma yaa Bazi doktorlar Cidde'n geriden geliyor doktorum direk tabiki demişti onaylamıştı oldukça tecrübeli bir doktor hemde kendisi ssvd Uzmani istanbulda sayili doktor yapıyor :)
Ama yinede rahatti yani ölemi yanii öle asiri agri sanci yokkk cocuk cikarken falan
Tamamen yok diyemem agri sanci var ama daha az hissediyorsun ıkınma çıkarken ki agri filan elbette azda olsa var ama dedigim gibi dozu onemli cok verilse belki daha az hissedilirdi bana cok verilmedi ilk dogum oldugu icin ikinmayi bilmediğim icin . Korkma CNm Allaha emanet baktın zor oluyor sezeryan istersin senin iyi olman onemli
Psikolojik olarak
Bende bulamadim yastik filan hic bir ise yaramıyor doğurmadan geçmeyecek o kadr zorluyor kı beni bu durum
Gecelerim resmen kabus yaa uuzn sure yatınca iyice hamliyim sanirim yataktan ilk kalkış resmen o kadar zor Kı inleye inleye
Kızlar bende doğum yaptım çok şükür ne sız sorun ne ben anlatayım ama rabbıme hamdolsun ..teyzeleri kızım çok çirkin evde kalacak...3350 gram doğdu boylu poslu kızım hamdolsun...
Ohh Can'ım yaa sonunda guzel
Haber geldi hadi gazan mubarek
Olsun gozun aydın sagsalim büyüt insaallah darısı bize bakalım

Ay
Kızlar bende doğum yaptım çok şükür ne sız sorun ne ben anlatayım ama rabbıme hamdolsun ..teyzeleri kızım çok çirkin evde kalacak...3350 gram doğdu boylu poslu kızım ham
dolsun...
Ay canim sesin cikmiyodu zaten anladim dogum yaptigini sende kurtuldun cok sukur gozun aydin rabbim size bağışlasın

Cnm zaten ben gidiom gymnastige ikinmayi ögrenmeye benim doz cok olcak galiba panik atak hastasoyim

Daha nasıl becereceksin canım maşallah ne güzel doğum yapmissn kendine haksızlık etme,cok tebrik ediyorum Allah bağışlasın,gerçekten en büyük mucize cok çok doğru

Kızlar bende doğum yaptım çok şükür ne sız sorun ne ben anlatayım ama rabbıme hamdolsun ..teyzeleri kızım çok çirkin evde kalacak...3350 gram doğdu boylu poslu kızım hamdolsun...
Canım cok sevindim gözünaydın maşallah kızına...doğduğu an çikin olan cok güzel nolur derler demekki senin kızda öyle olacak...rahatladın cok şükür.Darısı bizim başımıza bakalım :)

Doktorum aslında çok modern ve bilgili. Epidural almak Doğumda iyi ama 10-15 yıl sonra zararları çıkacak diyip beni de korkuttu...

Cnm.peki aciormu igne ben epedural ins olcam oda igneyle ya ve kibirdanirsem diye korkuommm
En son korkcağn şey olsun sinek ısırığı gibi benim iknci doğummumdu belden uyuşturmalı 1 martta doğurdum hem çıktığnda uyuşuk oluosun ağrılarn hemen başlamıyo başlayncada ağrı kesici veriolar sabahına ikisindede yürüyerek çıktım hastahaneden

Doktorum aslında çok modern ve bilgili. Epidural almak Doğumda iyi ama 10-15 yıl sonra zararları çıkacak diyip beni de korkuttu...
ben birinci de epidural almıştım mecburiyetten yoksa sezeryan olacaktı, o nokta 1 sene kadar ağrı vermişti bana çok şükür geçti sonra ama ikinci gerek kalmamıştı

Kızlar bugün bebeğim hareketleri ağırlaşmaya başladı yani ediyor ama böyle aktif değil eskisi kadar.haftasındandır demi?
normal canım benimki de son 10 gündür falan hareket etmiyor çok fazla ondan önce çok hareketliydi defalarca pozisyon değiştirdiği olmuştu :) şu an tek tük hareket hissediyorum bende

Cok sağol canım ne kadr normal desemde içimden insanı tedirgin ediyordu. :)

Evet canım yerleri daraldı artık benim bebiş de zar zor tekmeler atıyo artık ama gelmiyo nazlı oğlannn :)
Şimdi annemlere geldim...diyorlar az kaldı :) bende diyom bitmeyen 1 hafta yapmışlar :) babam takmış ondan önce gelcek o ben öyle hissediyorum diyo :) görcez bakalım hiç gelesi yok bunların :)

Canım sen de baş ağrısı odem falan oldu mu,ben her işimi kendim hallettim normal doğum yapmış gibi.bugun dorduncu gün çok kötüyüm başımı kaldiramiyorum pudraseker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…