- 20 Eylül 2013
- 362
- 313
- 303
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #30.361
Benim de oyle canim hala yerlestiremedi kafasini insallah bi surpriz yaparlar da gelirler bende beklicem bakalimKızlar doktora gittim kafası hala yerleşmemiş surda 3 gün kaldı gelmeye niyeti yok pztye kadar bekleyelim dedi ama artık sıkıldım bu kız gelmez ben biliyorum gidip sezaryen olayım diyorum
Ay ne guzel yaa insallah benim de oyle olur benim kaldi bi gun yarinn kontrol ama beklicem bi sorun cikmadikca max 1 hafta bekleriz ama dedi 3500 kusurdu gecen ctesi kafasi da onden gidiyor bakalim nolcakSuyun ve Bebek iyiyse bekle
Bence Can'ım ya oglumda 40+4 de doğurdum inan sanki hic doğuramayacak gibuydim ne agri me sizi bir gece aksam nisan geldi sonda aniden basladi sancilar. Bebek kilosu Nasıl iri mi ?
Canim ben gecen sordum dr uma magvital kullaniyodum, dedim kasilmalari onluyomus dogrumu diye eger kramplarin cok olmuyosa kes dedi. Ben kullanirken bile yetmiyodu magvital surekli kramp giriyodu bide huzursuz bacak var ama kestim bi haftadir napiyim bebis gelsin de bacaklari sallaya sallaya uyurumKızlar ben magnezyum kalsiyum karışık hapım varda hala içiyorum bıraksam mı acaba kasılmaları önlüyor
Diyordunuz ?
Vitamin degil kuzum kesme vitamini bence, arkadasin dedigi ekstra magnezyum ilaci oluyo ondan bahsediyoKiz bacim bu gebelik vitaminleri mi kasilmalari onluyormus ? Anlamadim da, yoksa sen baska ek vitamin mi aliyorsun ? Hayir oyleyse vitamine ara vericem![]()