2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Gittim geldim canım ama tık yok . Sancılar nst de 30-35 hep. Ultrasonlada bakmadı açıklığa falan. Haftaya kaldı heralde :)
Siz doğurun bacım , ben bir ay daha doğurmam heralde :):):)
Anaaa senin doktorda salmış desene baktı ki gelmiyo ama senin diğerleride 39 artışrda gelmişti dimi. Bakalm bizm doktr ne dycek pazartesi.

Anaaa senin doktorda salmış desene baktı ki gelmiyo ama senin diğerleride 39 artışrda gelmişti dimi. Bakalm bizm doktr ne dycek pazartesi.
Dimi yaa niye bakmadıysa ultrasonla , ben tahmini bir süre verir diye bekliyodum ultrason sonrasında. Ama sancı falan çıkmayınca bende sormadım niye bakmadınız diye.
İlki 38 ikinci 39+6 da doğmuştu. Bakalım kız nasıl gelecek.
Çok sıkıldım ama yaa etraftan gelen baskılardan daha 38+4 üm daha doğurmadınmılardan gına geldi vallaa
Ne zaman doğuruyon diyolar , sanki kendleri biliyodu doğum yapacağı zamanı .

Anam yerim battaniyeyi yiyen ağzını maşallah ya ne güzeldr dimi zor mu ki bebek bakımı korkuym bnde

He ya bi bakaymış iyiymiş.Aman millete bakma canım daha şuan zamanındayz işte sanki 10 aylk oldu bebeler

Anam yerim battaniyeyi yiyen ağzını maşallah ya ne güzeldr dimi zor mu ki bebek bakımı korkuym bnde
Şuan bence en kolay donemdeyız gazlı ve kolik bebek olmazsa emzir üst değiştir altını aç uyut bu kadar sürekli uyuyor çünkü ..
Bilmiyorum çok emıyorlar bu seferde kus dur vermeyin yeni emdi diyorum bu seferde bizi yiyecek her yere ağzını acıyor bilmiyorum..zor değil ama yorucu

Merhabalar sevgili anneler doğum yapanlara hayırlı olsun bekleyiste olanları Allah kurtarsın :) bebisten dolayı pek yazamıyorum artık insan kendine vakit ayıramiyor maalesef

Doğum yapan anneler birşey sorucam size , doğumdan sonra birkaç gün kanamam oldu sonra sarımsı akıntıya doğum yapalı iki hafta oldu bu gece ise adet kanaması gibi kanamam oldu normal bir durum mu sizce bu akıntı ve kanamaların akışı nasıl oluyor ?

Benim sata göre 23ü ama ultrasona göre doktor 27si dedi:) o yüzden günlerimiz yakın yani:) benmde pazartesi kontrol bakalım nolucak

Hahah bnde bugün rüyamda sofrada hep domates yemeği vardı onlardn yedm valla.Snra baktm rüya tabirlerinde hane halkının çoğalması diyodu dedim acaba geliyomu bizim kız
Sen kızının ismine karar vermişmiydin canım?
Gelgit akıllıyım ben bir türlü netleştiremedim yaaa...

Sen kızının ismine karar vermişmiydin canım?
Gelgit akıllıyım ben bir türlü netleştiremedim yaaa...
Canım biz karar verdik Hafsanur koycaz inşallah.İlk başları zümra ve hafsa arasında çok kalmştm.Sonra eşimnde yardmyla karar verdk hafsaya.Senin aklnda neler var ?

Canım biz karar verdik Hafsanur koycaz inşallah.İlk başları zümra ve hafsa arasında çok kalmştm.Sonra eşimnde yardmyla karar verdk hafsaya.Senin aklnda neler var ?
Seninkidemi kızdı :):)
Hafsa ismini bende beğeniyorum. Maşallah güzelmiş canım adınız...
Benim aklımda Betül Nisa var . Begüm var , çocuklarda Ceyda diyo.
Koca ben karışmam sen ne istersen koy diyo karıştık iyice :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…