2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canim swnin bebekmi 2500 dogmustu ne kadar geri verdi ne zamam geri aldi
Yok benmki doğmadı daha

Aynen canm o ismini bulur inşallah :)

Neler yaptirdinizzz yaptiniz hazirlik
Benim üçüncü olduğundan çok abartmadım canım :)
Babamız iç mimar , kızına el emeği bir beşik yaptı. Onun dışında eşya ve oda pek almadık abilerinden kalanlarla idare edicek
Kıyafet olarakta , yenidoğan için dört beş takım aldım. Üç ay takımlardan aldım ilk birkaç giyinsin diye önümüz yaz nasılsa büyüdkçe alırım diye çok almadım ben. Birden büyüyolar giydiremiyosun bile miniklere tap taze hatta hiç giyinilmeyen kıyafetler bile kalıyor.

Bi halsizlik var üstümde bugün sürekli yatıp uyuyasım var. Mideme de sanki taş oturmuş gibi hiç bişi yapasım yok baya bunalımlı bi tuh hali gibi :/ siz ne alemdesiniz

Bacım bari sen doğurda şu korseleri deneyelim işe yarıyormu yaramıyormu :)
Hangi renk almıştın sen ? Ben siyah getirttirdim. _kvrckmom_
Bende siyah aldım doğsalar yapacak çok şey varda Bide o yanındaki jelden geldi onu da merak ediyorum eşim de benimle beraber göbek yapmaya başlayınca ona diyorum jeli bari deneyelim senin üzerinde

Denesem miki :):):) işin garibi doğru düzgün kasılmada yok kuzum bende. Hayırlısı bakalım bekliyoz işte :)
Bende sıradan kasılmalar diye önemsememiştim, ağrısız sancısız gelip geçiyodu, gece sancıya döndü:) hayırlısıyla kavusun kuzum. Rahat hissetmiyosan yapma nasılsa vakti zamanı belli kuzucukların :)
Bacım bari sen doğurda şu korseleri deneyelim işe yarıyormu yaramıyormu :)
Hangi renk almıştın sen ? Ben siyah getirttirdim. _kvrckmom_
Canımcım markası neydi aldıgın korsenin. Ben yeni korse arayışındayım. Elimde iki tane var biri bol gelmeye basladı, diğeri de çok rahat değil.

Amin teyzesi inşallah.
Çevremde kullanan yok kuzumda ben netten baka baka aldım korseyi. Özel msj attım kullanan bayanlara onlarda fayda gördüklerini yazınca almıştım. Markası fitlove iki günde geldi elime.
Kilo durumun nasıl canım , kaldımı göbüş

Ai neguzel bende pek kiyafet almadim burda bedenler az buyuk 50 56 bir kac takim var 62 baya buyuk gözukuo ondan var yine 4 5 takim yter simdilikk 10.aya kadar giyse bunlari sonrasi yaava yavas yaparim.alirim ama cok almam bir iki yazik kiyafete verilen paraaa bir kac tanesini saklarimm yine kiz olursa diye guzel kaliteli kiyagrtleri varrr cunkuu ölee istee bide benimki 2400 2500 dogar diorlarr uzun giyer belkiii aldiklarimi

Kızlar sormuşsunuz tek tek alıntılayamadım sancılarım yeni yeni başlıyor sıklaşmasını bekliyoruz açılma hala yok. Nişan da gelmeye devam ediyor hala Doğuma kadar gelecek sanırım bir an da olup biten birşey değilmiş onu anladım. Beklemeye devam ediyoruz sancılarla. Haftasonu gelir demişti doktorum ama bugünü de atlattık yarına güzel haber verebilirim inşallah.

Az kaldi cnm aklimizdasin dua et bizede o an

Aynen canım haklısın. İdare eder dediğin aya kadar.
Saklarsın tabii ikinci kız olmasa bile çok güzel anı oluyor. Ben bazılarını yıkamadan kaldırdım çocuklarımınkini inan halâ kokuları duruyor mis gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…