- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 33
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.861
Yok benmki doğmadı dahaCanim swnin bebekmi 2500 dogmustu ne kadar geri verdi ne zamam geri aldi
Aynen canm o ismini bulur inşallah :)Enn yakın olduğum Betül Nisa aslında kuzumda betül benim adım :):) koyarsamda sadece kimliğe nisa yazdırırım. Betül ve nisa birleşince anlam tamamlanıyor dediğin gibi.
Anlamsız atmasyon isim bende sevmiyorum.
Neler yaptirdinizzz yaptiniz hazirlikHazırlıklar tamamkızımızı bekkiyoruz artık. Bugün gitrim kontrolede nst de sancı falan çıkmadı canım.
Diğer kızlar yorgunluktan yazamadılar bence. Hepsi kavuşmuştur kuzusuna
Benim üçüncü olduğundan çok abartmadım canım :)Neler yaptirdinizzz yaptiniz hazirlik
Eylül Lina çok uyumlu bence sen ayrı ayrı dusunmussun ama beraber hoş oluyor sanki :)Miray eylül Lina Asya oğlumda nehir diyo :) bilmiyorumyaa çok kararsizim hiç bi isim sinmiyo içime .eşime diyorum ismi hazır değil diye gelmiyor bu cimcime
Bende siyah aldımBacım bari sen doğurda şu korseleri deneyelim işe yarıyormu yaramıyormu :)
Hangi renk almıştın sen ? Ben siyah getirttirdim._kvrckmom_
Kız işe yarar belki , sen kullan az daha sabret te :) boşver eş kişisini.Bende siyah aldımdoğsalar yapacak çok şey varda Bide o yanındaki jelden geldi onu da merak ediyorum eşim de benimle beraber göbek yapmaya başlayınca ona diyorum jeli bari deneyelim senin üzerinde
Bende sıradan kasılmalar diye önemsememiştim, ağrısız sancısız gelip geçiyodu, gece sancıya döndü:) hayırlısıyla kavusun kuzum. Rahat hissetmiyosan yapma nasılsa vakti zamanı belli kuzucukların :)Denesem miki :):):) işin garibi doğru düzgün kasılmada yok kuzum bende. Hayırlısı bakalım bekliyoz işte :)
Canımcım markası neydi aldıgın korsenin. Ben yeni korse arayışındayım. Elimde iki tane var biri bol gelmeye basladı, diğeri de çok rahat değil.Bacım bari sen doğurda şu korseleri deneyelim işe yarıyormu yaramıyormu :)
Hangi renk almıştın sen ? Ben siyah getirttirdim._kvrckmom_
Amin teyzesi inşallah.Bende sıradan kasılmalar diye önemsememiştim, ağrısız sancısız gelip geçiyodu, gece sancıya döndü:) hayırlısıyla kavusun kuzum. Rahat hissetmiyosan yapma nasılsa vakti zamanı belli kuzucukların :)
Canımcım markası neydi aldıgın korsenin. Ben yeni korse arayışındayım. Elimde iki tane var biri bol gelmeye basladı, diğeri de çok rahat değil.
Iniallah daha tatlı olurlar bence :) bi de gelseler çok merak ediyorum kime benzeyecek diye zaten kendini doğru düzgün göstermedi hiç :)Ya senin şu profildeki bebe ne kadar tatlı bakıp bakıp duruyom bizim bebeklerde böyle datlı olsalar
Ai neguzel bende pek kiyafet almadim burda bedenler az buyuk 50 56 bir kac takim var 62 baya buyuk gözukuo ondan var yine 4 5 takim yter simdilikk 10.aya kadar giyse bunlari sonrasi yaava yavas yaparim.alirim ama cok almam bir iki yazik kiyafete verilen paraaa bir kac tanesini saklarimm yine kiz olursa diye guzel kaliteli kiyagrtleri varrr cunkuu ölee istee bide benimki 2400 2500 dogar diorlarr uzun giyer belkiii aldiklarimiBenim üçüncü olduğundan çok abartmadım canım :)
Babamız iç mimar , kızına el emeği bir beşik yaptı. Onun dışında eşya ve oda pek almadık abilerinden kalanlarla idare edicek
Kıyafet olarakta , yenidoğan için dört beş takım aldım. Üç ay takımlardan aldım ilk birkaç giyinsin diye önümüz yaz nasılsa büyüdkçe alırım diye çok almadım ben. Birden büyüyolar giydiremiyosun bile miniklere tap taze hatta hiç giyinilmeyen kıyafetler bile kalıyor.
Demi yaaa çok merak edio insan esmer mi sarışın mı kime benziyo.Ama en sonunda sağlıkla gelsinde diyosun sadece :)Iniallah daha tatlı olurlar bence :) bi de gelseler çok merak ediyorum kime benzeyecek diye zaten kendini doğru düzgün göstermedi hiç :)
Ya ben onu bebiş olduktan sonra bi süre daha kullanamam herhalde kimyasal sonuçta :/ eş kişisi kıyamam çok boş verilik bi durumda zatenKız işe yarar belki , sen kullan az daha sabret te :) boşver eş kişisini.
Az kaldi cnm aklimizdasin dua et bizede o anKızlar sormuşsunuz tek tek alıntılayamadım sancılarım yeni yeni başlıyor sıklaşmasını bekliyoruz açılma hala yok. Nişan da gelmeye devam ediyor hala Doğuma kadar gelecek sanırım bir an da olup biten birşey değilmiş onu anladım. Beklemeye devam ediyoruz sancılarla. Haftasonu gelir demişti doktorum ama bugünü de atlattık yarına güzel haber verebilirim inşallah.
Edicem canm siz de bnm aklımdasınız :)) şimdiden başladım duayaAz kaldi cnm aklimizdasin dua et bizede o an
Hakkında hayırlısı olsun canım . İnşallah yarına kadar açılman sancin olurda kavusursun bebisine inşallahEdicem canm siz de bnm aklımdasınız :)) şimdiden başladım duaya
Aynen canım haklısın. İdare eder dediğin aya kadar.Ai neguzel bende pek kiyafet almadim burda bedenler az buyuk 50 56 bir kac takim var 62 baya buyuk gözukuo ondan var yine 4 5 takim yter simdilikk 10.aya kadar giyse bunlari sonrasi yaava yavas yaparim.alirim ama cok almam bir iki yazik kiyafete verilen paraaa bir kac tanesini saklarimm yine kiz olursa diye guzel kaliteli kiyagrtleri varrr cunkuu ölee istee bide benimki 2400 2500 dogar diorlarr uzun giyer belkiii aldiklarimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?