2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
E canm baksana oralara kalacak gibi hissediyorm ya.Gittikçe umudum kırılıyo iyce normal doğm konusnda.Ağrılarm başladı olacak diyordm ama hayrlısı.Tecrübelilere bunu sorayım dedim
Pardon ,özür dileyerek soruyorum ama siz ilişkiye devam ediyomusunuz??
Ben haftamız iyi olmasına rağmen yinede ilişkiiye girersek bebeğin gelme şekline müdahale edecekmişim gibi hissediyorum. Siz ne düşünüyosunuz?
Ya sen _kvrckmom_

A Albeni7 normal doğuma katkısı olacağını düşünüyorum açılmayı kolaylaştırır hızlandırır oradaki kasların çalışması. Doktor bu konuyla ilgili hiçbir kısıtlama yapmadı ama sanki bi zararı olacakmış gibi geliyor aksini düşünmeme rağmen. Düşüncelerimle hislerimin çatışması..

A
Aynenn benimde içimden geçenler aynı yönde :)
Durduk durduk , bekleyelim az daha kendi gönülleriyle gelsin bebecikler...

Hayırlı olsun canım gözün aydın :) darısı bizlere olsun inşallah sancı olayin nasıl başladı canım ?
8 mart perşembe sabah nişan gelmeye başladı benim parça parça doğuma saatler kalaya kadar devam etti, ilk sabah ara ara hafif adet sancısı gibi başladı çok rahattı ama akşamı 17 den sonra 20 şer saniye ile 4-5 dk da gelen sancılar başladı 9 mart sabah 6 ya kadar evde sancı çektim, hastaneye gittiğimde 2 parmak ucu dediler ama silinme %70 ti doktorum onu açtı biraz daha gece 2 den doğuma kadar sancılarım düzenli geldi benim ama bir ara 1 saat falan kesilmişti, Allah sabrını veriyor uykusuzluk çok yordu beni, bebeğin kafası oturmamıştı birde solda kalmıştı son saatlerimde hep ayaktaydım o yğzden sancı gelince çökmeye çalıştım bacaklarımı açarak o şekil yola girdi benim melek

Amin canım çok teşekkür ederim. Allah sizlere kolay doğum nasip etsin :)

Hadi yAaa:) bu kızlar nazlı cıktı:) doktorla görüştünmü yoksa sadece nst sonucunamı baktı

Ayy zaten koca gobekle olmuyo o işler..

Bide bişey sorcam bu silinme denilen şey nedir.. ay 4.yu dogurcam onu bilmiyorum
Rahim ağzı açılmadan önce yani açıklık oluşmadan öncesinde siliniyomuş. Sonrasında açıklık başlıyormuş...
Valla beşinciyide doğursak sanırım bu işleri tam anlamıyla çözemiycez ::)

Aynen bnde sizin gibiyim korkuyom ben ya hani etkisi oluyodur diyorm ama son ana gelmiş ya bi terslk çıkarttsa diye Allah korusun.

Bu arada kontrole gttn mi canım

Doğmamaya direnen nazlı kızların anneleri günaydınlar
Siz doğmazsanız biz hiç doğmayız diyen erkek bebelerin çilekeş anneleri size de günaydınlar

A

Aynenn benimde içimden geçenler aynı yönde :)
Durduk durduk , bekleyelim az daha kendi gönülleriyle gelsin bebecikler...
Aynen aynen hiç ekşın yaratmaya gerek yok :)) zaten ne kadarcık kaldı şunun şurasında :))) (42.haftada doğurdular)kaçtaydı senin kontrol ?? Napıyor bakalım cimcime gelince haber et
Hadi yAaa:) bu kızlar nazlı cıktı:) doktorla görüştünmü yoksa sadece nst sonucunamı baktı
Nst yi gösterdim canım haftaya kadar Doğum olmazsa o zaman muayene edecekmiş tekrar. Hayırlısı artık sen benden öndesin bakalım seninki napıyor :))

y4zy4qmurum canım benimde aynı şey bu kadar olur kader arkadaşım solda sut çok az .o yüzden sabah kalktığımızda ve gece yatarken olmak uzere iki kere mama veriyorum yoksa sürekli ağlıyor mıy mıy mıy elı ağzında battanıyeyı yemeye çalışıyor.

Doğuramayanlarda bugün albeni7 :):)
Yok bacım benim kızda gelmiyo , nst girdim . Hep 30-35 sancılar...
Ultrason bakmadı nedense , doktor. Haftaya gel bidahaki sefere dedi. Epidural almak istersem diye , kan testi verdik sonucu bile almadım amaaan daha doğmaz nede olsa haftaya bakarız diye ... Sendede mi tık yok

Aynen bnde sizin gibiyim korkuyom ben ya hani etkisi oluyodur diyorm ama son ana gelmiş ya bi terslk çıkarttsa diye Allah korusun.

Bu arada kontrole gttn mi canım
Gittim geldim canım ama tık yok . Sancılar nst de 30-35 hep. Ultrasonlada bakmadı açıklığa falan. Haftaya kaldı heralde :)
Siz doğurun bacım , ben bir ay daha doğurmam heralde :):):)

Can'ım yaa yerim onu battaniyeyi yıyor demek Oyyy Nasıl
Baldır Dimii iyi yapıyorsun. insaallah daha da artar sütun Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…