- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.841
Miray eylül Lina Asya oğlumda nehir diyo :) bilmiyorumyaa çok kararsizim hiç bi isim sinmiyo içime .eşime diyorum ismi hazır değil diye gelmiyor bu cimcimeValla mı :) sevindim tek olmadığıma
Senin kafanda neler var?
3 kisimi gitti ins olmusturda bebekle ugrasiorlardirBu doğuma giden kizceler ne etti ses seda yokhalee91 jtaime020626 Katinaninelindemakasi35 hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kızlar
Hah bak bide sizinkilerin içinden benim kafamda Miray var. Ona da eşim itiraz ediyor. Neyymiişte anlamı ayın ilk günlerinde doğan demekmişte bizimki ayın 20 si olmuş daha doğmamış :):)Miray eylül Lina Asya oğlumda nehir diyo :) bilmiyorumyaa çok kararsizim hiç bi isim sinmiyo içime .eşime diyorum ismi hazır değil diye gelmiyor bu cimcime
H
Hah bak bide sizinkilerin içinden benim kafamda Miray var. Ona da eşim itiraz ediyor. Neyymiişte anlamı ayın ilk günlerinde doğan demekmişte bizimki ayın 20 si olmuş daha doğmamış :):)
Hiç düşünmemiştim.bu zamana kadar bebenin isimsiz kalacağını
Kaynanamın adına kalacam bu gidişlehahah eşinde bi tuhaf aynen ya bakmadigim site kalmadı ama yok bulamadim
Ismi neki kaynananin cnmKaynanamın adına kalacam bu gidişle
Yok kuzum kafa buluyorum koymam :):) onun adını.Ismi neki kaynananin cnm
Tşk ederiz canm inşallah iyi olur sahabelerden güzel bi hayat hikayesi olduğundan koymak istedik .inşallah isinleryle yaşasnlar.Seninkidemi kızdı :):)
Hafsa ismini bende beğeniyorum. Maşallah güzelmiş canım adınız...
Benim aklımda Betül Nisa var . Begüm var , çocuklarda Ceyda diyo.
Koca ben karışmam sen ne istersen koy diyo karıştık iyice :):)
Lina falan bana biras şey geliyo asya da çok hoş ama asi olur mu acep diyodum benMiray eylül Lina Asya oğlumda nehir diyo :) bilmiyorumyaa çok kararsizim hiç bi isim sinmiyo içime .eşime diyorum ismi hazır değil diye gelmiyor bu cimcime
Canim swnin bebekmi 2500 dogmustu ne kadar geri verdi ne zamam geri aldiTşk ederiz canm inşallah iyi olur sahabelerden güzel bi hayat hikayesi olduğundan koymak istedik .inşallah isinleryle yaşasnlar.
Ooo karışklık baya varmş sizde kız karar ver hadi geldi gelecek bebe :)) aslnda anlam olarak en güzel betül nisa.Ama çocuklarn dediğinide koyablrsin
Lina falan bana biras şey geliyo asya da çok hoş ama asi olur mu acep diyodum ben
Enn yakın olduğum Betül Nisa aslında kuzumda betül benim adım :):) koyarsamda sadece kimliğe nisa yazdırırım. Betül ve nisa birleşince anlam tamamlanıyor dediğin gibi.Tşk ederiz canm inşallah iyi olur sahabelerden güzel bi hayat hikayesi olduğundan koymak istedik .inşallah isinleryle yaşasnlar.
Ooo karışklık baya varmş sizde kız karar ver hadi geldi gelecek bebe :)) aslnda anlam olarak en güzel betül nisa.Ama çocuklarn dediğinide koyablrsin
Lina falan bana biras şey geliyo asya da çok hoş ama asi olur mu acep diyodum ben
Hazir cnm benim ins Elizan olcak hayirlisi ileYok kuzum kafa buluyorum koymam :):) onun adını.
Kaynanamın adı Zarife :)
Sizin isim hazırmı?
İsimler sözlüğüne döndüm araştıra araştıra :) elizan ; uzaktan duyulan ezan sesiydi yanlış hatırlamıyorsam.Hazir cnm benim ins Elizan olcak hayirlisi ile
Canım bol bol emzırrırsen bir düşüş yasanmıyot mesala biz sarılık olunca baya baya beslenmesine odaklandık doktor bile şaşırdı biz düşüş beklıyorduk sızın bebek kılo almış dedi bol bol emzir besleCanim swnin bebekmi 2500 dogmustu ne kadar geri verdi ne zamam geri aldi
Saol cnm benimİsimler sözlüğüne döndüm araştıra araştıra :) elizan ; uzaktan duyulan ezan sesiydi yanlış hatırlamıyorsam.
Güzelmiş canım adıyla yaşasın inşallah... Hayrlı olsun
Hazırlıklar tamamSaol cnm benim
Doguma giidennler nerdee merak ettomm sende birsey yokk daha deme
Hazirlik bittimi
O kadar güzel bir duygu ki, şükürler olsun:)y4zy4qmurum Y Yeni ben lazim kizlar insaallah misler gibi büyürler gecer gazlar yavas yavas bunlar biliyorsunuz ztn bu donemin olmazların yaza hersey cok guzel
Olacak insaallah yakında bizde sizinle
Olucaz merak etmeyin birlikte deliririrz artık
Ohh maşallah canım, inşallah öyle devam eder:) bizede akrabamız dediğim dr metsil verdi, onu kullandık dün gece biraz rahatladı şükürler olsun. Umarım bizimde artmaz bundan sonra :)y4zy4qmurum canm bana zinco gaz damlasini önerdiler aldim bende bir kere kullandim simdi ve cok işe yaradi son 2saattir gazimizi cikarip duruyoruz şükürler olsun bebegim rahatladi uyuyor simdi mışıl mışıl hep boyle olur insallah :)
Kız sen bana hep demedin mi ilişkiiiii diye :) insan tedirgin oluyor illaki kuzum, ben denemeye çalıştım ama zorlandım kasılmalardan ve başlamadan bitti :)) gecesine de sancı geldi, zaten bebişin geleceği varmış :)Pardon ,özür dileyerek soruyorum ama siz ilişkiye devam ediyomusunuz??
Ben haftamız iyi olmasına rağmen yinede ilişkiiye girersek bebeğin gelme şekline müdahale edecekmişim gibi hissediyorum. Siz ne düşünüyosunuz?
Ya sen @_kvrckmom_
Aaa pess vallahi :) kardeşim benimm, bu nasıl benzerliktir böyle :) ben şuan mama vermiyorum ama yetmeyecek olursa başlıcam tabiki. Bizimkide öyle, acıkınca eldivenleri kemirmeye başlıyor :)) Allah bol bol süt versin inşallah hepimize, doya doya emsin kuzucuklar.. Bu arada hangi mamayı veriyosun canım? Gazını etkiliyor mu?y4zy4qmurum canım benimde aynı şey bu kadar olur kader arkadaşım solda sut çok az .o yüzden sabah kalktığımızda ve gece yatarken olmak uzere iki kere mama veriyorum yoksa sürekli ağlıyor mıy mıy mıy elı ağzında battanıyeyı yemeye çalışıyor.
Benimde kanamam çok garip ya. Bir hafta geldi, ikinci hafta sarı akıntıya döndü. Bikaç gün öyle geldi sonra acayip kan gelmeye başladı. İki üç güne bir geliyo kan. İlkinde böyle olmamıştı.Merhabalar sevgili anneler doğum yapanlara hayırlı olsun bekleyiste olanları Allah kurtarsın :) bebisten dolayı pek yazamıyorum artık insan kendine vakit ayıramiyor maalesef
Doğum yapan anneler birşey sorucam size , doğumdan sonra birkaç gün kanamam oldu sonra sarımsı akıntıya doğum yapalı iki hafta oldu bu gece ise adet kanaması gibi kanamam oldu normal bir durum mu sizce bu akıntı ve kanamaların akışı nasıl oluyor ?
Denesem miki :):):) işin garibi doğru düzgün kasılmada yok kuzum bende. Hayırlısı bakalım bekliyoz işte :)O kadar güzel bir duygu ki, şükürler olsun:)
Hayırlısıyla kavusun kuzum sizlerde inşallah :) hepbirlikte aynı sorunları konusalım yakın zamanda inşşş :)
Ohh maşallah canım, inşallah öyle devam eder:) bizede akrabamız dediğim dr metsil verdi, onu kullandık dün gece biraz rahatladı şükürler olsun. Umarım bizimde artmaz bundan sonra :)
Kız sen bana hep demedin mi ilişkiiiii diye :) insan tedirgin oluyor illaki kuzum, ben denemeye çalıştım ama zorlandım kasılmalardan ve başlamadan bitti :)) gecesine de sancı geldi, zaten bebişin geleceği varmış :)
Aaa pess vallahi :) kardeşim benimm, bu nasıl benzerliktir böyle :) ben şuan mama vermiyorum ama yetmeyecek olursa başlıcam tabiki. Bizimkide öyle, acıkınca eldivenleri kemirmeye başlıyor :)) Allah bol bol süt versin inşallah hepimize, doya doya emsin kuzucuklar.. Bu arada hangi mamayı veriyosun canım? Gazını etkiliyor mu?
Benimde kanamam çok garip ya. Bir hafta geldi, ikinci hafta sarı akıntıya döndü. Bikaç gün öyle geldi sonra acayip kan gelmeye başladı. İki üç güne bir geliyo kan. İlkinde böyle olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?