2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
H
Miray eylül Lina Asya oğlumda nehir diyo :) bilmiyorumyaa çok kararsizim hiç bi isim sinmiyo içime .eşime diyorum ismi hazır değil diye gelmiyor bu cimcime
Hah bak bide sizinkilerin içinden benim kafamda Miray var. Ona da eşim itiraz ediyor. Neyymiişte anlamı ayın ilk günlerinde doğan demekmişte bizimki ayın 20 si olmuş daha doğmamış :):)
Hiç düşünmemiştim.bu zamana kadar bebenin isimsiz kalacağını

hahah eşinde bi tuhaf aynen ya bakmadigim site kalmadı ama yok bulamadim

Tşk ederiz canm inşallah iyi olur sahabelerden güzel bi hayat hikayesi olduğundan koymak istedik .inşallah isinleryle yaşasnlar.
Ooo karışklık baya varmş sizde kız karar ver hadi geldi gelecek bebe :)) aslnda anlam olarak en güzel betül nisa.Ama çocuklarn dediğinide koyablrsin

Miray eylül Lina Asya oğlumda nehir diyo :) bilmiyorumyaa çok kararsizim hiç bi isim sinmiyo içime .eşime diyorum ismi hazır değil diye gelmiyor bu cimcime
Lina falan bana biras şey geliyo asya da çok hoş ama asi olur mu acep diyodum ben

Canim swnin bebekmi 2500 dogmustu ne kadar geri verdi ne zamam geri aldi

Enn yakın olduğum Betül Nisa aslında kuzumda betül benim adım :):) koyarsamda sadece kimliğe nisa yazdırırım. Betül ve nisa birleşince anlam tamamlanıyor dediğin gibi.
Anlamsız atmasyon isim bende sevmiyorum.

Canim swnin bebekmi 2500 dogmustu ne kadar geri verdi ne zamam geri aldi
Canım bol bol emzırrırsen bir düşüş yasanmıyot mesala biz sarılık olunca baya baya beslenmesine odaklandık doktor bile şaşırdı biz düşüş beklıyorduk sızın bebek kılo almış dedi bol bol emzir besle

İsimler sözlüğüne döndüm araştıra araştıra :) elizan ; uzaktan duyulan ezan sesiydi yanlış hatırlamıyorsam.
Güzelmiş canım adıyla yaşasın inşallah... Hayrlı olsun
Saol cnm benim
Doguma giidennler nerdee merak ettomm sende birsey yokk daha deme
Hazirlik bittimi

Saol cnm benim
Doguma giidennler nerdee merak ettomm sende birsey yokk daha deme
Hazirlik bittimi
Hazırlıklar tamam kızımızı bekkiyoruz artık. Bugün gitrim kontrolede nst de sancı falan çıkmadı canım.
Diğer kızlar yorgunluktan yazamadılar bence. Hepsi kavuşmuştur kuzusuna

O kadar güzel bir duygu ki, şükürler olsun:)
Hayırlısıyla kavusun kuzum sizlerde inşallah :) hepbirlikte aynı sorunları konusalım yakın zamanda inşşş :)
Ohh maşallah canım, inşallah öyle devam eder:) bizede akrabamız dediğim dr metsil verdi, onu kullandık dün gece biraz rahatladı şükürler olsun. Umarım bizimde artmaz bundan sonra :)
Kız sen bana hep demedin mi ilişkiiiii diye :) insan tedirgin oluyor illaki kuzum, ben denemeye çalıştım ama zorlandım kasılmalardan ve başlamadan bitti :)) gecesine de sancı geldi, zaten bebişin geleceği varmış :)
Aaa pess vallahi :) kardeşim benimm, bu nasıl benzerliktir böyle :) ben şuan mama vermiyorum ama yetmeyecek olursa başlıcam tabiki. Bizimkide öyle, acıkınca eldivenleri kemirmeye başlıyor :)) Allah bol bol süt versin inşallah hepimize, doya doya emsin kuzucuklar.. Bu arada hangi mamayı veriyosun canım? Gazını etkiliyor mu?
Benimde kanamam çok garip ya. Bir hafta geldi, ikinci hafta sarı akıntıya döndü. Bikaç gün öyle geldi sonra acayip kan gelmeye başladı. İki üç güne bir geliyo kan. İlkinde böyle olmamıştı.

Denesem miki :):):) işin garibi doğru düzgün kasılmada yok kuzum bende. Hayırlısı bakalım bekliyoz işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…