2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ya ona kalsa pazar günü gel sezeryanla alalım dedi ama ben normal doğum istiyorum ama kanala falan da inmemiş napıcam inan hiç bilmiyorjm ya
Canm kanala hemen iniyo mu ki sancıyla iner.40 a kadr bekle bnce gelmezsede bende snrası için korkarım heralde artk ne biliyim mekonyum yutma falan olabiliyo ya.benm de pzartesi kontrolüm var bakalm ne diycek normali bekletrn bi doktor ama bakalm

Aynen Çarşamba'ya kadar beklicem olmazsa napıcam hiç bilmiyorum ilk çocuk olduğu içinde Endişe bilgisizlik hepsi var Hayırlısı Allahtan

Doğum yapan arkadaslara hayırlı olsun diyorum.birşey soracagım sezeryan olacagı belli olan arkadaşlarada her halukarda doğuma girmeden önce alttan elle muayene ediyorlarmı.oldunuzmu yani

Aynen Çarşamba'ya kadar beklicem olmazsa napıcam hiç bilmiyorum ilk çocuk olduğu içinde Endişe bilgisizlik hepsi var Hayırlısı Allahtan
Burda 41 re kadar bekliorlar 41 de suni verip baslatiorlarmksss sende suni dene bi cnm önce olmadi sezaryan olursun

Suan belim.sicak sicak agrioooo agdet agrim.var ama gelip gitmioooo kalici yardim.edin az daha dursun miniyim cunku kilosu azzz teyzeleri bide yanlizim annem.sonunda gelck ins

Aynen tecrübesizlk çok kötü ama durum kndini gösterir canm olmadı sezeryana olacağz bizlerde napalm gelmeyince gelmiyo bazen.

Canım bende hay hay buyursun gelsin dedim ama yok yine yok. Sözde bugüne kalmazdı bu çocuk gelirdi sözde açılma vardı sözde sarı sümüksü bi akıntı geldi ama bizim kız yok hemde ne nazlılar canım ya hanımefendilikten hep bunlar yavrucuklar hanım hanımcık oturuyorlar bizde kabahat. Senin kızda durdu durdu 2 güncük daha beklesin
_kvrckmom_ naptın canım girdinmi bugün nst ye? Varmı bir gelişme doktor ne dedi?
Ayy çok soru sordum
Canım gittim bugün nst ye de girdim ağrı sancı filan hak getire bide bizim kız dalga geçer gibi bi hareketliydi kendi kalp atışını duydukça coştu ebe bile hayret etti. Cihaz bağladı çıkarana kadar resmen butondan elimi kaldıramadım nasıl çılgın bi bebiş öyle dedi ebede çok güldük oyun oynadı bildiğin ya. Keyfi baya iyi haftaya cumaya kadar Doğum olmazsa cuma bi muayene edelim tekrar dedi. Herşey yolunda onun dışında kız nazlı şaşkınız amaannn sağlıklı olsun da koyverdim artık bilir geleceği zamanı

Aynen bende saldım. Yeterki 40 ı geçmesin diyorum artıkın :):)
Sabah kontrole gidicem bakalım benimkide senin kız gibi nazlanacakmı

Hiçbi fikrim yok canım bu konuda :):)
Bebe gelmedikçe yeni fikirler çıkıyo anlaşılan :):)
E canm baksana oralara kalacak gibi hissediyorm ya.Gittikçe umudum kırılıyo iyce normal doğm konusnda.Ağrılarm başladı olacak diyordm ama hayrlısı.Tecrübelilere bunu sorayım dedim

Aynen bende saldım. Yeterki 40 ı geçmesin diyorum artıkın :):)
Sabah kontrole gidicem bakalım benimkide senin kız gibi nazlanacakmı
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah:) nazlanır annesi nazlanır zamane kızları hep böyle anladım ben :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…