- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #32.561
Oyy kuzum rabbim tez zamanda sağlık , şifa versin miniğe... Çok çok geçmiş olsun hemen atlatır inşallah...Benim bebegim okadar korumama ragmen grip oldu kizlar yogun bakimda 3 gundurlutfen dua edin bebegime iyilessin biran once
Cnm sen nasilsinn benim su vajinada kaba yer varya batiooo normalmi bazen cocukmu ne orda orasi sisiooOyy kuzum rabbim tez zamanda sağlık , şifa versin miniğe... Çok çok geçmiş olsun hemen atlatır inşallah...
Çıktığını hissediyorsun sanki tuvaletini yapacak gibi hissediyorsun . Acıda var ama bebek çıkınca bişey kalmıyor çok şükür insan kendini kuş gibi hissediyor.Cnm masallah yaa hic birsey almadann peki o ikinma masilll ordann kafa cikioo banaaä sey gibi gelioo ilk yaaa
normal yapan bir anne:)canim bende soru sorsam sari akintim var önemli mi bu ve dikislerin nasil ben ondan çekiniyorumÇıktığını hissediyorsun sanki tuvaletini yapacak gibi hissediyorsun . Acıda var ama bebek çıkınca bişey kalmıyor çok şükür insan kendini kuş gibi hissediyor.
Saol teyzesi darısı başınıza inşallah. Ben epiduraldiz doğurduysam herkes doğurur . Yapamam diyordum ama Rabbim gücünü kuvvetini veriyor.Kuzum yeni gördüm hikayenizi. Maşaallah yaa herşey çok güzel geliişmiş. Güle güle sağlıkla hayırla büyüt inşallah kızınızı... Aramıza hoşgelmiş küçük hanım.
Akıntı önemli değil canım.cok şükür dikişlerim Yok o yüzden çabuk toparlanırım inşallah.darısı sizlere inşallah.bir an önce.normal yapan bir anne:)canim bende soru sorsam sari akintim var önemli mi bu ve dikislerin nasil ben ondan çekiniyorum
maşallah canım yadikisin yok muben sarisinim doktor yirtigin olabilir dedi minyon tipliyim kizim 3.100du sali gunu 2cmde açıkligim var,z.yagi suruyorum sabah aksam bi tuyosu var mi bu isin doktor banada kendi sancinla dogurursun sen dedi cati muayenesi yapti rahim agzin cok yunusamis zaten dedi dikisten çekiniyorum sadeceAkıntı önemli değil canım.cok şükür dikişlerim Yok o yüzden çabuk toparlanırım inşallah.darısı sizlere inşallah.bir an önce.
Yok canım bence suyla alakalı değildir. Yaklaşık 10 gündür benimde yoğun ama gelen giden yok :)kizlar bende de sarı akinti artti onemli bi sey mi ki suyla alakali mi doktor bana kanama çok olursa ya da sancin sklasrsa gel dedi
saol canım cvp icin:)bakalım ne zaman gelcek bebislerYok canım bence suyla alakalı değildir. Yaklaşık 10 gündür benimde yoğun ama gelen giden yok :)
Masallah ya tabikide Rabbim.var o yardim edioo ama epedursl.almadiniz özeniom yaaaÇıktığını hissediyorsun sanki tuvaletini yapacak gibi hissediyorsun . Acıda var ama bebek çıkınca bişey kalmıyor çok şükür insan kendini kuş gibi hissediyor.
Sizin ki kaç hafta kaç günlük :)Bugun de doguramayanlardaniz.
(Ara sira gelip hatirlatacagim.)
Sizin ki kaç hafta kaç günlük :)
Takvim silinmiş gibi görünüyor sanki
Açıklığın varsa kabul et bence canım...40+3, doktor suni teklif edecek gibi, sinyallerini verdi.
Pazartesi yine gel, erken gel dedi.
Oldukca gerginim, risk alarak reddetmeli miyim yoksa anasini satarim huleeyn diyerek kabul mu etmeliyim, bilmiyorum.
Açıklığın varsa kabul et bence canım...
İkinci doğumum suni ile olmuştu benim çok hızlı gelişti herşey... Ama 4-5 cm de açıklığım vardı
Aynen canım :) amin inşallah..Gerc
gercekten mi? Valla istesek denk geçiremeyizsağlıcakla büyüsünler inşallah.
Sende yaparsın sadece kendine güven.. Benim ilki çok zordu, kendi sancımın üstüne sunide almıştım dr sırf hızlandırmak istedi diye, anlatmıştım. Bunda kendi sancımla gittim, dualarımdaki gibi bir doğumum oldu şükürler olsun. O sancıyı çekmek bile çok güzeldi, bir kerecik bağırmadım düşün. Ikınırkende wc hissi gibi oluyo, basınç oluyor kafa çıkarken, vücudu zaten kayıp geliyor hemen :) amaaa o çıktığı an yaşadığın rahatlık varya, yeniden doğmuş gibi oluyosun...Neguzel size özeniomm hic nirsey almadan dogum o sanciyi cektiniz o sanci bitince acilma olunca o ikinmadada cokkk asiri sanci yok dior sade basinc hizzi diorlarr wc deki gibi cokkk sey
Allah acil şifalar versin inşallah çabucak atlatır canımBenim bebegim okadar korumama ragmen grip oldu kizlar yogun bakimda 3 gundurlutfen dua edin bebegime iyilessin biran once
Dikişten neden çekiniyosun canım? Benim iç ve dış 8 tane felan vardır. Doktorun önerdiği şekilde temizlik ve bakım yaptıktan sonra bişey olmuyor Allahın izniyle.maşallah canım yadikisin yok muben sarisinim doktor yirtigin olabilir dedi minyon tipliyim kizim 3.100du sali gunu 2cmde açıkligim var,z.yagi suruyorum sabah aksam bi tuyosu var mi bu isin doktor banada kendi sancinla dogurursun sen dedi cati muayenesi yapti rahim agzin cok yunusamis zaten dedi dikisten çekiniyorum sadece
Senin kadar cesaret varmi bilmiom ins kendi samcimla olur Rabbim buyuk o var tabikide guzel olcak mucize ya mucize oldu bitiorAynen canım :) amin inşallah..
Sende yaparsın sadece kendine güven.. Benim ilki çok zordu, kendi sancımın üstüne sunide almıştım dr sırf hızlandırmak istedi diye, anlatmıştım. Bunda kendi sancımla gittim, dualarımdaki gibi bir doğumum oldu şükürler olsun. O sancıyı çekmek bile çok güzeldi, bir kerecik bağırmadım düşün. Ikınırkende wc hissi gibi oluyo, basınç oluyor kafa çıkarken, vücudu zaten kayıp geliyor hemen :) amaaa o çıktığı an yaşadığın rahatlık varya, yeniden doğmuş gibi oluyosun...
Allah acil şifalar versin inşallah çabucak atlatır canım
Dikişten neden çekiniyosun canım? Benim iç ve dış 8 tane felan vardır. Doktorun önerdiği şekilde temizlik ve bakım yaptıktan sonra bişey olmuyor Allahın izniyle.
Sancısı olup da söylemeyenler çıkın piyasaya gizli gizli doğuramazsınız =)
24mart beklenen tarih.. Hadi bakalım ben bugünden çok ümitliyim. Saat 14:00de eşimle nikahımız vardı. O saatte gelecek kızım
Bana inandırıcı gelmedi, inanan var mı
Hahahahaha çok güldüm yaaa :)) Hadi bakalım :)) doğur da gel kız, özensin bizim kuzular da :))) bak diyelim gördünüz mü arkadaş nasılda geldi ne güzel de geldi :)))Doğurup gelcem ben :):)
Bugün bir hareketlilük var aşağıda amma bakalım yerleşmeye çalışıyor sanki resmen , otobüste yer açmaya çalışıp kalabalığı delen teyzeler gibi hareketleri :)
Oyyy maşallah :) canım beniimmm çok sevindim :) sağlıkla huzurla analı babalı büyüsün kuzucuk maşallah :) hayırlı evlat olsun inşallah :) bakalım bizimde Perşembe’ye kadar vaktimiz var geldi geldi gelmedi popişe yicez sunniyi bi aksilik olmazsa normal görünüyor hala ama nasıl sağlıkla gelecekse :) o yüzden bu konforu duyduğum iyi oldu :)) sütün geldi mi alışabildiniz mi kuzucukla?? Bol sütlü gazsız sıkıntısız günleriniz olsun :)Kavuştuk canımmm
Ancak girebiliyorum nete anca kendimize geliyoruz. İnşallah en kısa zamanda sende kavuşursun. Ama şunu söyliyim sezeryan olmak zorunda kalırsanda sakın korkma gayet konforlu bir doğum oldu bizim
Son zamanlar geçmiyormuş hiç günler, elbet gelecek tabiki :)Dogurursunuz insallah cnm.benim ya. Beklemek.zor.evet ama orda kalavk.degil.elbet.geleck oyle boylee hadi bakalim yarin gelsin ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?