- 27 Aralık 2015
- 1.038
- 1.404
- 83
- 37
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #4.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha doktora gitmesim cnm.haftaya gidicem.Sen görmüşmüydün canım. Kaçıncı haftada gördysen eğer?
Gecmis olsun cnm.Canım dr döndüm .eve geldim yatıyorum.dr vajinal ultrasonla baktı.o bakarken benim kalbim yerinden fırlayacaktı.insallah dış gebelik degildir dedi.cok şükür keseyi gördük.ama kalp atısı yok henüz.5 hafta 5 günlük dedi.benim rahim yapım farklıymış.yani rahimde perde varmış.kanama da o yüzden.dr.progestan dozunu arttırdı.gunde 3 defa kullanacağım.kalp atısi icinde coraspin yazdi sabah 1 icilecek.birde haftada 1 kere igne vurduracagim
Hastaneye yatis yapalim mi dedi.gunluk 300tl mis.ama dusecekse evde de duser burda da dusebulir dedi.sagliksizsa bebek düşer saglikli ise dusmez dedi.dinlen istirahat et dedi.haftaya tekrar gel dedi.rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin.ben subatta kürtaj olmustum.o zamanda boyle kan gelmisti.o yüzden coj korktum.Allaha emanet minigim.insallah hicbirseycik olmazCanım dr döndüm .eve geldim yatıyorum.dr vajinal ultrasonla baktı.o bakarken benim kalbim yerinden fırlayacaktı.insallah dış gebelik degildir dedi.cok şükür keseyi gördük.ama kalp atısı yok henüz.5 hafta 5 günlük dedi.benim rahim yapım farklıymış.yani rahimde perde varmış.kanama da o yüzden.dr.progestan dozunu arttırdı.gunde 3 defa kullanacağım.kalp atısi icinde coraspin yazdi sabah 1 icilecek.birde haftada 1 kere igne vurduracagim
Allah razı olsun canımGecmis olsun cnm.
Çok şükür canım Rabbim daha iyi etsin inşallah, ilaçlarını düzenli iç de kalp atışını da duyarsın inşallah sağlıcakla..Canım dr döndüm .eve geldim yatıyorum.dr vajinal ultrasonla baktı.o bakarken benim kalbim yerinden fırlayacaktı.insallah dış gebelik degildir dedi.cok şükür keseyi gördük.ama kalp atısı yok henüz.5 hafta 5 günlük dedi.benim rahim yapım farklıymış.yani rahimde perde varmış.kanama da o yüzden.dr.progestan dozunu arttırdı.gunde 3 defa kullanacağım.kalp atısi icinde coraspin yazdi sabah 1 icilecek.birde haftada 1 kere igne vurduracagim
Insallah Canım.amin.Allah hepimizin yavrusunu korusunÇok şükür canım Rabbim daha iyi etsin inşallah, ilaçlarını düzenli iç de kalp atışını da duyarsın inşallah sağlıcakla..
İnşallah canım bol bol dua oku nas felak ayetel kürsi oku canım inşallah iyi olur..
Hastaneye yatis yapalim mi dedi.gunluk 300tl mis.ama dusecekse evde de duser burda da dusebulir dedi.sagliksizsa bebek düşer saglikli ise dusmez dedi.dinlen istirahat et dedi.haftaya tekrar gel dedi.rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin.ben subatta kürtaj olmustum.o zamanda boyle kan gelmisti.o yüzden coj korktum.Allaha emanet minigim.insallah hicbirseycik olmaz
Bende haftasi oldugunu sonradan farkettim zaten canim. 6w3d yaziyor ingilizce 6 weeks 3days manasinda. Yeni yeni cozuyorum kagidi :)Haftası yazmıyor kuzum ama 11.8 mm die bişiy var işaretlememiş kese boyutunu o kese mm si sanırım
Hcg degerlerınız az mı yükseliyordu düsüklerinizde acaba ??Bendede iliski yasak ama koruyucu igne falan yapmadilar ilaclarini kullan dedi. Düsüklerimin nedenini bilmiyorum doktor her hamilelikte dusuk tehlikesi var seninkide tutunamadi dustu dedi
Tabiki duyulurSelam arkadaşlar aranıza katılmanın mutluluğuyla benim serüvenim farklı 5. Gebeliğim beş yaşında bir kızım var ve 3 kaybım var şuan 7+5 günlük hamileyim ama stresten korkudan doktora bile gidemiyorum bungün bir cesaret gittim ama ultrason cihazlarını görünce bile geriliyorum doktorum olmadığından muane olamadım yarına kaldı kalp atışını bi duysam rahatlıycam duyulur değil mi?
Geçmiş olsun canım. Ultrason kağıdı verdiler mi size? Bi bakabilirmisin kese boyutu kaç mm? 11,5 mm ile göremedik de kaç üzerinde görülür acaba diye soruyorum...dikkat et kendine.Canım dr döndüm .eve geldim yatıyorum.dr vajinal ultrasonla baktı.o bakarken benim kalbim yerinden fırlayacaktı.insallah dış gebelik degildir dedi.cok şükür keseyi gördük.ama kalp atısı yok henüz.5 hafta 5 günlük dedi.benim rahim yapım farklıymış.yani rahimde perde varmış.kanama da o yüzden.dr.progestan dozunu arttırdı.gunde 3 defa kullanacağım.kalp atısi icinde coraspin yazdi sabah 1 icilecek.birde haftada 1 kere igne vurduracagim
Hmmm evett olabilir bende baktım ama bizde yok. Bebek olmadığından mı acaba :) henüz görünmedi ya.Bende haftasi oldugunu sonradan farkettim zaten canim. 6w3d yaziyor ingilizce 6 weeks 3days manasinda. Yeni yeni cozuyorum kagidi :)
Canım bebek göründükten sonra artık kesrnin boyutunun önemi kalmadığı için onu yazmıyorlar.sadece baştan popoya bebeğin ölçüsü takip ediliyor artık.Geçmiş olsun canım. Ultrason kağıdı verdiler mi size? Bi bakabilirmisin kese boyutu kaç mm? 11,5 mm ile göremedik de kaç üzerinde görülür acaba diye soruyorum...dikkat et kendine.
Hımm anladım canım tşk ederim...Canım bebek göründükten sonra artık kesrnin boyutunun önemi kalmadığı için onu yazmıyorlar.sadece baştan popoya bebeğin ölçüsü takip ediliyor artık.
Benim 5.52 mm yazıyor canım sat 5+4 ama doktor geç döllenme olmuş dedi 5+0 yazdı şimdilik dosyama kalp bebek göründükten sonra haftayı daha net anlatacagız dedi inşallah bir an önce görürüz yavrularımızıBenimde 6+1de karindan goremedik ne yolk sac ne.bebekkeseniz kac mm cikti acaba? 16mmden sonra gorunmesi gerekiyormus sanirim. Bazilarinin da 20den sonra gorunmus ama nadir
Benim kese 16×11 ortalama 13.7mm cikti. Keseye gore 6+3 yaziyor ultrasonda.
bende carsambayi bekliyorum mecburen.
Canım 20 mm kadar normalmiş görülmemesi sıkma.canini olurmu ...Hmmm evett olabilir bende baktım ama bizde yok. Bebek olmadığından mı acaba :) henüz görünmedi ya.
O rahim.kalinligi falandir muhtemelen cunku kese okadar olsa zaten daha ileri bir tarih olur. GS diye yaziyo genelde. Herneyse zaten elimizden.beklemekten baska.bisey gelmiyor.ve dua etmekten...Benim 5.52 mm yazıyor canım sat 5+4 ama doktor geç döllenme olmuş dedi 5+0 yazdı şimdilik dosyama kalp bebek göründükten sonra haftayı daha net anlatacagız dedi inşallah bir an önce görürüz yavrularımızı