2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hormonlardan canım sanırım. Allah kolaylık versin..

Kizlar adet donemime gore 5haftalik hamileyim ancak geç dollenme var. Ve hergun lekelenmelerm oluyo kirmizi tonlarinda. Doktorum progestan verdi ve kan degerlerim 48saatte 2katina cikiyor. Ayin 10unda 85-14unde 344-16sinda 626 cikti. Doktormda bi sikinti olma ihtimali %10, %90sagliklo bi bebek olcak dedi. Yinede korkutuyor bu kanlanmalar benii

Benimde canim br kisir cekdi acili eksili kalktim yaptim da gozumun onunden gitti
kiz Allah iyiligini versin simdi benimde cekti . ayy varya bu hamelelikte aş ermek resmen isgence.. zaten aci tursu yiyorum limon yiyorum. 2 oglumdada ekşi aci tüketirdim bundada aynen oyle. icimede erkek doguyor zaten. pazartesi gunu ulturasona girecem ama daha 9 haftalik hic belli olmaz

kızlarr benm canım hep çiğ köfte çekiyo etsiz olandan bol limonlu zararı varmı acaba dün yedim bugünde çekiyo cnm.yiyen varmı zararlımı

Annemden yogurt corbasinistemsitim.cok canim cekmisti en son keyfim gelirse yapatim dedi..ve yaomadi bende cok icerlemistim...

Kızlar akşamları ve geceleri ateş basmasi yasiyor musunuz? Benim her yanim yaniyor. Islatıyorum sürekli kendimi ama işe yaramiyor. Uyuyana kadar neler cekiyorum. Tabi sağ salim gelsin de ben herseye raziyim o ayrı
beni de sürekli ateş basıyor. bir de ağzımdan acı bir tat hiç gitmiyor

beni de sürekli ateş basıyor. bir de ağzımdan acı bir tat hiç gitmiyor

Benimde 6. Haftada cok ates basmisti ellerim ayaklarim hep terlemisti surekli yuzumu fln yikiyordum.doktoruma danismistim hem hormonlardan hemde suan vücutta %20 daha fazla kan dolasiyor o yuzdennates basmalari olur demisti normal bir durum sürekli kış gelsin diye dua ediyorum hala bile cok sukur o zamanlar gibi degil ama yinede havalar serinler insallah bir an once hepsi gecicek hayirlisiyla yeter ki onlar saglikli olsunlar

Uzun bir aradan sonra herkese mrba kızlar....masallah cinsiyete bile geçilmişçok şükür...kızlar ne guzel canınız bise cekiyo çığ köfte kısır muhabbetiben ne eksi ne tatli hicbise görmek istemiyorum 10+3olduk ama günde iki kez draminin neydi unuttum o hapi icmeme rağmen ...masallah size ahdim olsun bulantim geçsin bir sağlık problemi problemi de olmasaher buldumu yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…