- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #6.461
Benimde oluyor arada canım, ben ilk gebeliğimde son 4 ay yaza gelince resmen işkence çekmiştim. Eltim vücut spreyi getirmiş, salatalık aromalı doğal birşeydi. Çok fayda ediyordu gece uyanınca kol ve bacaklara 2 3 fıs bile yetiyodu. Eğer geçmezse bunda da alırım diye düşünüyorum.Kızlar akşamları ve geceleri ateş basmasi yasiyor musunuz? Benim her yanim yaniyor. Islatıyorum sürekli kendimi ama işe yaramiyor. Uyuyana kadar neler cekiyorum. Tabi sağ salim gelsin de ben herseye raziyim o ayrı
Benim normalde de hep o civarlarda canım. Çok halsizleşince tuzlu ayran içiyorum biraz toparlıyor.Selam kizlar.. Bugün cok halsizim ve midem hergunkinden daha cok bulaniyor basimda biraz agriyor tansiyonum 9a 6 sanirim düşük biraz o yüzden böyleyim
Benimde öyleydi geçen hafta ve 2 gün yedim. Bir zararı oldugunu duymadım hiç. Halen olsa yerim. Çiğköfte çılgınlıgı tutmuş çoğumuzu :)kızlarr benm canım hep çiğ köfte çekiyo etsiz olandan bol limonlu zararı varmı acaba dün yedim bugünde çekiyo cnm.yiyen varmı zararlımı
Maşallah hanımlar , güzel haberler geliyor, bir kötü haberimiz pskmilena arkadaşımızınki olmuştu inşllah sonrası onun içinde iyi olur....
Birkaç gün yokum , ev taşıyoruz c tesi günü şuan çok zordayım. Ev toplamak, iki çocuk artı hamilelik. .. Ayy inşallah kolayca taşınıp yerleşirim
Allah a emanet olun, görüşürüz inşallah.
Ayy çok saol kuzum tşk ederim.kendi evim ama iki küçük çocuk vsr ve ev dubleks düşündüm diğeride katılınca aramıza çok zorlanacağım , daha geç olmadan çıkalım dedikAllah kolaylik versin.. bizde ev bulmaya calisiyorduk buldugumuz an hemen tasinicaktik ve hamile oldugumu ogrendim bu arada herseye bosverdim. Bi anda ne ev gordu gozum ne baska bisey tabi cesaret edemedim ilk bebegimiz olacagi icin belkide tasinamam yapamam diye dusundum vazgectik bidahaki seneye kismet artik.size kolayliklar versin Allahim insaallah hemencecik tasinirsiniz kolayca
Ah canım sende bendensin bi yandan iş güç iki çocuk Ve bu hafta taşınma telaşım var. Benimde evim dubleks o yüzden çıkıyorum bu evimdenAyy çok saol kuzum tşk ederim.kendi evim ama iki küçük çocuk vsr ve ev dubleks düşündüm diğeride katılınca aramıza çok zorlanacağım , daha geç olmadan çıkalım dedik
Aynen canım aynı..Hele su içmek işkence midemi alt üst ediyor. Belirtilerim hafiflediginde ise bebegime bisey mi oldu diye endiseye kapiliyorum. İşim zor anlayacağın:)beni de sürekli ateş basıyor. bir de ağzımdan acı bir tat hiç gitmiyor
Ayy çok saol kuzum tşk ederim.kendi evim ama iki küçük çocuk vsr ve ev dubleks düşündüm diğeride katılınca aramıza çok zorlanacağım , daha geç olmadan çıkalım dedik
ye kiz ye bisey olmaz.kızlarr benm canım hep çiğ köfte çekiyo etsiz olandan bol limonlu zararı varmı acaba dün yedim bugünde çekiyo cnm.yiyen varmı zararlımı
Ben de 29 unda Reyhan hanıma gidicem bakalım Adatıpta beğenirsem devam etmeyi düşünürsem ilk isteyeceğim şey cep numarası olacak vermezse birdaha gitmem benim en önemli kriterim acil birşeyde ilk dr uma ulaşmaktır. İstanbul'daki Prof dr umu bayramda da aradım açtı hafta sonu akşam aradım yine açtı ulaşamayacaksam bi dünya para vermeme gerek Yok giderim devlet hastanesineAdatip remzi eren canım çok güzel ilgileniyor gidince ama bu problem çok büyük bi problem acil bsey de ulasamiyoruz resmen
Allah Allah çok enteresan kızlar ya niye böyle yapıyor anneleriniz benimki de aksine hergün soruyor canın birşey istiyormu diye gece 11-12 de istesem yapıp getiriyor. Fark etmeden kırdınız mı acaba anneleriniziAnnemden yogurt corbasinistemsitim.cok canim cekmisti en son keyfim gelirse yapatim dedi..ve yaomadi bende cok icerlemistim...
Haberdar et benimde canım wericek mi verirse bende ona gecerim ama reyhan hanımla ilgili hic kimseden ne iyi ne kotu yorum duymadım o yüzden onu tercih etmedim en iyisi remzi bey orda diye ona gidiyordumBen de 29 unda Reyhan hanıma gidicem bakalım Adatıpta beğenirsem devam etmeyi düşünürsem ilk isteyeceğim şey cep numarası olacak vermezse birdaha gitmem benim en önemli kriterim acil birşeyde ilk dr uma ulaşmaktır. İstanbul'daki Prof dr umu bayramda da aradım açtı hafta sonu akşam aradım yine açtı ulaşamayacaksam bi dünya para vermeme gerek Yok giderim devlet hastanesine
Ben il sağlık müdürlüğünde çalışan bi bayan dr arkadaşın tavsiyesiyle gidiyorum bakalım. Konak'tan Sevilay hanım dün ayrıldı haberin varmı? Ay hiç biri olmazsa neşe hanımın özel muayenehanesine gideyim diyorumHaberdar et benimde canım wericek mi verirse bende ona gecerim ama reyhan hanımla ilgili hic kimseden ne iyi ne kotu yorum duymadım o yüzden onu tercih etmedim en iyisi remzi bey orda diye ona gidiyordum
Aaa öyleemiiAh canım sende bendensin bi yandan iş güç iki çocuk Ve bu hafta taşınma telaşım var. Benimde evim dubleks o yüzden çıkıyorum bu evimden
Çok tşk ederim...Darisi basimiza diyim madem ne guzel kalabalik aile bizim ilk heyecanlar insallah daha da büyürüz saglikla kucaginiza almak nasip etsin Allahim
Ewet canım haberim war beyhekimde baslicakmis 10gun sonra neşe asiciya mi gidiceksin bak o ben kizimda hamile kalmadan önce tedavi görüyordum çok güzel bir doktor çok ilgiliydi ama o da telefon numarasını vermiyorduBen il sağlık müdürlüğünde çalışan bi bayan dr arkadaşın tavsiyesiyle gidiyorum bakalım. Konak'tan Sevilay hanım dün ayrıldı haberin varmı? Ay hiç biri olmazsa neşe hanımın özel muayenehanesine gideyim diyorum
Harika ya temizleme derdin olmazKızlar ya bunu sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim ayak koltuk altı ve bikini bölgesindeki kıllarım adeta çıkmaz oldu çıkanlarda uzamamaya niyetli sizdede böyle bişey oldu mu ?
Ayyy ne güzeel. Ben normalde çok kıl tüy problemi olan biri değilim, olanlarıda lazerle halletmiştim bitmişti.Harika ya temizleme derdin olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?