- 27 Aralık 2015
- 1.038
- 1.404
- 83
- 37
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #6.541
Aynen:)Harika ya temizleme derdin olmaz
Korkuttun şimdi beni benim bir tane kazağım bile yok Adanada kış nedir bilmeyiz biz ay hamile hamile donacam oralarda deseneAdanadan daha serindir buralar nem var baya ama rüzgarida var Tekirdag merkezdeyim corlu buraya yarim saat uzaklikta kışı cok soguk olur yazida sicak ama eminim Adanadan daha serindir rahat edersinizbizde iki yildir burdayiz istanbuldaydik evlendik buraya geldik zaten memleketimiz tekirdag yabancilik cekmedik desem yalan olmaz
Korkuttun şimdi beni benim bir tane kazağım bile yok Adanada kış nedir bilmeyiz biz ay hamile hamile donacam oralarda desene
kız onu nasıl farkettinKız mı erkek mı bilemem ama keyfi baya yerinde maşaallah kollar basının altında sere serpe yatmış ne guzel
Gözümüz aydın hepimizin canım büyüdü bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza alalım bende bu gün 4 boyutlu usg ye girdim onun hareketlerini görmek muhteşem bi duygu erkeğe benzetiyor doktorum :)Dün doktora gittim bebişim çok iyi çok şükür ayaklarını bile hareket ettiriyordu. Artık bebek şeklini almiş. Çok farklı bir duygu rabbim
Aaa farkedılmeyecek gıbı mı yanlıs mı gordumkız onu nasıl farkettin
Bana kalsa bende taşınmak istiyorum düz daireye ama eşim istemiyor müstakil olduğu için bakalım artık görücez zormu kolaymıHayırlısı bakalım canım. Bizim kendi evimizdi kiraya verip, çıkıyoruz. İçimde acımıyor değil hor kullanırlarsa diye.
Sizin düşündüğünüz gibi düşündük bizde ama , vazgeçtik salonda ister istemez gelen giden ses gürültü ikide canavar abimiz var :) ufaklık için başına geçtik işteSize de Allah kolaylık versin , güç versin iki melekle...
Ya insan yattıkça tembelleşiyor bence bende sabahtan beri yattım yattım en son baktım olmayacak 1.5da kalk kızım dedim evi süpürdüm sildim mutfak tezgahımı falan boşaltıp sildim bence iş kalkasıya kadarBende tembellik ten ölecem az kaldı yanı boyle bırsey yok ne yapacam ben yaa nefes almaya üşeniyorum o kadar akıl fikir verın
aynenBende tembellik ten ölecem az kaldı yanı boyle bırsey yok ne yapacam ben yaa nefes almaya üşeniyorum o kadar akıl fikir verın
ya mide bulantısı çok kötü sonrasında boğaz ağrısı ve halsizlik insanı bitiriyorİki gün önce akşama kadar baygın baygın yattım bulantıdan su dahi içmek istemiyordum,dün ara ara uğradı bugün şu saat oldu hafif hafif hissediyorum kahvaltı yapabildim en azından.serbest stil devam ediyor benim bulantılar günüm günümü tutmuyor.birgün halsizlik tavan yapıyor ertesi gün bulantı.Oğlumda daha berbat günler geçirdiğim için bunlar beni çok etkilemiyor. 4.ayda geçmişti o zaman inşallah bu defa o kadar uzun sürmez.
naneli şekeri hiç bilmiyorum ama doktor geçen gün bana zencefilli bi ilaçtan bahsetti o iyi geliyormuş alır almaz yazıcam sizede..Benimde bulantim devam ediyor yedigim hicbirseyden zevk almiyorum bulantim oldugu zaman naneli sakiz atiyorum agzima o cok ferahlatiyor ama bilmiyorum zararlimidir ki. 1,5 kilo vermisim bende
kilo sıkıntı değil sonradan fazlasıyla alacağız zaten ama o ağızdaki kötü tat ve mide ağrısı falan insanı kötü yapıyorSabahlari oluyor benim dun iki defa bulandi onceki gun hic bulantim olmadi belli olmuyor hic. Ama baslarda kilo vermen cok normal ben 5 kilo vermistim midemde bulanmamisti ustelik ama hicbirsey yiyemiyordum hala baslardayim gercide sonradan gecicek diyorlar herkea bastan kilo veriyormus
ay çok güldüm..bende bazen böyleyim.O kadar diretiyorum ki bi de sonra utanıyorumAy kızlar ben çok unutkan olmaya başladım. Akşama nişan var anneme gelirken giyceğim elbiseyi yanımda getirdiğime adım gibi emindim ama bulamadım evi talan ettik yok. Meğer evde unutmuşum eşim evde gördüm diyo. Annemde çıkarıp katladığımı bile hatırlıyodum ama uyduruyomuşum
ay inşallah canım ya..hiç keyfim yokNur benimde senin gibiydi günde 3 yada 5 defa çıkarıyordum ilaç içmeme rağmen 10. Haftada 11 haftada aynıydı 12ye girince kusma azaldı bulantım eskisi gibi değil 2 gündür ilaç almıyorum ama yinede beni zorlamıyor hiç geçmicek gibi geliyor biliyorum ama 2 hafta daha sabret azaldığını hissedeceksin.
Ay sabahtan belli kalkıp ıs görmek ıcın kendımı ikna etmeye calısıyorum bende koktum tamam doğru soyluyorsun bismillah deyip kalkıyorum boyle olmaz evde iyiki oğlanlar yok...Ya insan yattıkça tembelleşiyor bence bende sabahtan beri yattım yattım en son baktım olmayacak 1.5da kalk kızım dedim evi süpürdüm sildim mutfak tezgahımı falan boşaltıp sildim bence iş kalkasıya kadarbazen 5e kadar yatıp o saatten sonra kalkıp yemek yapıp balkonlarımı yıkıyorum ama öğleden önce niyeyse hiç birşey yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?